Kategorier
Prisjakt

eduardo

Medlem sen 2007-10-10
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Rega DAC
4.5
(13)
9 år sedan*
Har haft denna dac ett tag nu och är väldigt nöjd. Hade tidigare en Cambridge Dac Magic, som var väldigt duglig, men Regan är betydligt bättre. Testade även Hegel HD 10, Arcam rDac och Musical Fidelity M1, men fastnade för Regan. Framförallt är den väldigt bra på att återge takt, rytm och det emotionella i musiken. Ljudbilden är också homogen, stabil och lugn.
*Redigerades 7 år sedan
Tokina AT-X Pro 50-135/2,8 DX for Nikon
3.3
(1)
10 år sedan*
Trevligt objektiv med mycket bra byggkvalitet. Skarpt, bra färgåtergivning, kontrast och ganska bra bokeh. Har nikonvarianten utan fokusmotor. Fokus funkar bra och är hyggligt snabb med Nikon d300. Att stativfästet inte går att ta av är ett minus.
*Redigerades 7 år sedan
OBH Nordica 8401 Oden Kockkniv 20cm
3.6
(6)
7 år sedan*
En duglig baskniv. Bra för sin peng. Föredrar den exempelvis före Chroma type 301. Ganska lätt att slipa och mycket bra handtag. Handtaget är fullstort utan att vara klumpigt och det ganska sträva gummit gör att gniven ligger mycket stabilt i handen. Balansen är lite sämmre på 20 cm varianten än 15 cm varianten. Global G-2 är klart bättre att skära med, men inte lika robust.
*Redigerades 7 år sedan
Chroma Type 301 P-18 Kockkniv 20cm
2.9
(7)
898 kr
7 år sedan*
Ogillar knivens ergonomi. Upplever handtaget som klumpigt. Kniven är relativt tjock, vilket är en nackdel när man skall skära exempelvis grönsaker med lite mer motstånd, morötter, potatis etc. Har även en Global G-2, som jag överlag anser vara en bättre kniv. Mindre dåligt hantag och bättre stål i G-2. Lättare att slipa, och det tunnare bladet på G-2'an glider lättare igenom exempelvis morötter. Ångrar köpet och förstår inte vad det är som exempelvis "knivakademin" anser vara så bra med type 301. Global, Mac, Masahiro m.fl är bättre.
*Redigerades 7 år sedan