Prisjakt

Ogget

Medlem sen 2019-03-06
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Samsung WW80J5426EW (Vit)
Full Star 1
2.5
(3)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 dagar sedan
Jag är inte imponerad av denna maskin, eller åtminstone inte mitt exemplar. Det dröjde inte många månader innan displayen började få problem att visa vissa tecken. Kanske går det på någon garanti, men det är så fruktansvärt omständligt att komma i kontakt med support att jag inte har orkat. Jag köpte denna modell i huvudsak för funktionen "drum clean" som ju då ska hålla maskinen ren, men upplever inte att den gör någon större skillnad. Det samlas ändå rätt mycket lort mellan gummiringen och trumman som man själv får skrapa/torka bort så gott det går med diskborste, mikrofiberduk eller liknande. Den har även börjat gnissla/gnyla när den roterar långsamt. Bortsett från ovan nämnda saker så har den ju dock funkat helt okej, men jag ångar mitt köp såhär i efterhand.
Runon
Utmärkt
(49)
Utmärkt
8 månader sedan
Hittade butiken via Google då jag var nyfiken på tåstrumpor. Skickade en kort fundering kring lagerstatus till kundtjänst en måndag runt kl 21, fick ett utförligt svar på 5-10 min! La en order samma kväll och fick den precis levererad idag, torsdag - trodde jag skulle få vänta till åtminstone tisdag nästa vecka pga. de röda dagarna kring Påsk, så det var en glad överraskning! Det kommer garanterat bli fler köp om tåstrumpor visar sig vara något för mig.
BungyPump Energy Telescopic
Full Star 1
4.2
(2)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Riktigt bra grej detta med "pumpstavar". Jag gick länge med vanliga, styva stavar och tyckte nog denna sort verkade lite löjliga/onödiga - hur mycket jobbigare kan det vara liksom? Jävligt mycket jobbigare, skulle det visa sig! Gått en hel del med mina sen i somras och ser på riktigt resultat i axelpartiet och armarna. Man får inte lite extra träning när man ändå är ute och rör på sig. Ser dock många andra som använder både vanliga stavar och dessa varianter "fel", det är viktigt att få in rätt teknik från början. Har nu gått så mycket med dessa att de inte längre ger mig så mycket motstånd/jag har blivit för stark, så jag sneglar på 10kg modellen bara de sänks i pris under nån kampanj eller så.
Master Fitness Weight Vest 20kg
Full Star 1
3.3
(1)
1 640 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Min första viktväst, så har inte mycket att jämföra med. Men såhär i efterhand ångrar jag valet en gnutta. Vikterna är i form av påsar med små metallkulor, det tar tid att fylla västen med dessa. Många andra västar har vikter i form av metallbitar med smidigare fack för snabbare istoppning/urtagning. Nu har det varit några varma dagar, men den andas i princip inte alls och tröjan under blir helt dyblöt - och det fort. Behöver redan tvätta den och det innebär ju terapiarbete med att ta ur alla vikter (går ändå rätt fort) men sedan även sätta i dem igen... Men den sitter i varje fall bra (jag är ca 184cm) och ser ändå relativt diskret ut. Medelstark 4/5. Tillägg efter en längre tids användning: Man får vara väldigt försiktig med hur man tar på/av den just när det kommer till kardborrespännena, så de inte fastnar i tröjan. Jag hann förstöra 2-3 tröjor innan jag begrep varför de blev förstörda...
*Redigerades ett år sedan
Fractal Design Define 7 XL (Svart)
Full Star 1
2.5
(2)
2 641 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Rätt bräckligt som tidigare omdöme säger, men är man enbart ute efter många hårddiskplatser så är det ändå riktigt bra!
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
I dagsläget finns det liksom inget att klaga på från min sida. Bra utbud, bra priser, snabba leveranser, bra och kunnig kundsupport - den perfekta datorbutiken!
DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117
Full Star 1
4.1
(30)
2 799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Nu har jag haft den i lite över ett år, och kan väl konstatera att det är en jävligt prisvärd espressomaskin ändå. Nackdelar är givetvis de små kärlen för vatten och sump. Brukar behöva fylla på vattenkärlet en gång om dagen och tömma sumpen varannan. Mina föräldrar köpte en lika dan då de blev så imponerade, men den verkar ha problem med sumpkärlet som visar fullt väldigt fort då de små "puckarna" tycks staplas upp mot ena sidan - trots att den står plant. Men med tanke på priset och vad andra maskiner kostar så kan man vara rekommendera den.
Gymkompaniet.se
Utmärkt
(21)
Utmärkt
2 år sedan
Trög hemsida (kanske var överbelastad just nu?) med lite småbuggar (kundvagnen tömdes när jag försökte använda en utgången rabattkod) här och där, men annars bra!