Prisjakt

enno

Medlem sen 2007-10-05
10
Bidrag
13
Hjälpsamröster
TCL 75P635 75" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Google TV
Full Star 1
4.5
(4)
7 990 kr
e
enno
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Köpt på mellandagsrean 2023 för 7790. Då vi också äger en Oled går det inte att ge denna mer än 3 stjärnor (vägde mellan 2 eller 3). + Storleken + Billigaste 75" -Långsam, då menar jag att få igång den. Att installera "appar" tar mer än vad man kan förvänta sig. -Minsta möjliga "stäng av dig om ingen knapp använts" är 4 timmar... Detta är så klart obra. -Android som OS. Kanske att den blir bättre längre fram men då det är mina två barn och jag som hela tiden måste välja olika användare är det bökigt... -60 hz panel, inget för gamers. I slutändan, är det bara storlek man är intresserad av och tycker 8 000kr är bra pris; slå till. Är det i stället bild eller gaming så behöver man se om man kan hitta en oled.

Proteinbolaget
Utmärkt
(377)
e
enno
10 omdömen
Dålig2 år sedan

Aggressiv marknadsföring. I början var det väl en ok upplevelse. Har primärt beställt NOCCO flak med olika smak. Tyvärr har upplevelsen gått mot det sämre de två senaste inköpen. Leveranstiderna har utökats från någon dag till flera dagar och förrförra gången tog det 6 arbetsdagar. Upplevde då inte som att jag blev kompenserad eller förstående från företaget. I samband med det senaste har jag efter varje beställning bombarderad med sms reklamutskick. Man ska då skicka PBSTOP till ett nummer men när jag gjort detta så säger en att det faila. Så kontakt med kundservice krävs för att de ska ta bort det. De hänvisar sedan till att man får skylla sig själv att man får dessa sms för jag skulle inte klickat bort en checkbox. Detta är inte lagligt att ha förifyllt och dessutom superirriterande för mig som kund att behöva göra denna process. Idag blev sista gången jag hörde av mig till detta bolag då jag inte vill återigen behöva få massor av SMS/emejl för att jag lägger en beställning via dem. Undvik om du vill slippa denna aggresiva marknadsföringen.

Canton Smart Amp 5.1
Full Star 1
3
(2)
10 490 kr
e
enno
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har nu haft denna i en månad. Gick från en fullstor Pioneer efter flytt och ville inte dra om kablar i hela huset. Gör sitt jobb med förtjänst. Håller inte med föregående "HomerSp" om att det är "enkelt" kräver en del att få till de trådlösa engheterna. Jag kan också nämna att för mig i alla fall så startas inte tv:n när jag skickar musik dit. + Om du redan kör Google Home är det superenkelt att inkomrporera denna. Priset är helt ok. När man väl satt upp sitt system fungerar det. Storleken är mycket bättre en fullstora. - Kräver att man förstår eller får hjälp med hur man sätter upp olika nivåer för t ex när ljud ska skickas till basen. Är lite krångligt att sätta upp de trådlösa enheterna. Kommer inte orka driva svårdrivna trådade högtalare. Ingen automatiskt rumskalibrering.

HiFiMAN Sundara Over-ear
Full Star 1
4.9
(11)
3 990 kr
e
enno
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Provade en hel del hörlurar. Jag har stort huvud oh sitter med dessa 10+ timmar om dagen utan att bli störd av dem. De är "Open back" vilket betyder att jag heller inte blir svettig om öronen. Nackdelen med det är att jag inte skyddas mot störande ljud. Ljudmässigt har jag parat ihop den med ifi dac. Vet att några tycker det kanske är lite svagare bas men med ifi dac är det inte fallet. Denna går att jämföra ljudmässigt med lurar som går uppåt 20 000 kr. Rekomenderas starkt.

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Full Star 1
3.3
(11)
2 499 kr
e
enno
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering: Första boxen tappade ingående signalen vilket betyder att bild och ljud försvann. Efter flera veckor fick jag en ny från Philips. Denna tappade ljud. Helt obrukbart. Uppdaterar betyget till en 1:a då detta är mycket mycket tveksamt om det är hårdvara eller mjukvara eller båda.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
e
enno
10 omdömen
Usel5 år sedan

VARNING! Observera att detta företag inte har telefon till kundtjänst utan man hänvisas till mail som ska svaras på 24h. De lovade leveranstiderna är helt enkelt inte på riktigt, beställde lite grejer som var på lager den 25. Leveranstid en till två dagar enl hemsidan. Idag den 31 är varorna fortfarande inte på väg. de skriver: "Det du beställt finns på vårt lager och står i kö för att plockas och packas; tyvärr är det omöjligt för oss att säga exakt när leveransen kommer fram." Så innan du beställer från detta bolag fråga dig själv, är det värt att spara några kronor för att ha att göra med ett bolag som inte verkar ha koll på sina saker? Jag kan bara tänka mig vilken mardröm det kommer bli om det visar sig att någon av produkterna är dålig...

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
e
enno
10 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Ett nyare bolag som satsar starkt på att bli ledande inom teknikdelar, kommer att ha problem då och då. Mycket seriös ledning som inte är rädda att ta upp telefonen för att fixa ett fel.

Osram Lightify Starter Kit RGBW LED E27 10W (Dimbar)
Full Star 1
1.3
(3)
e
enno
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte detta startkittet då det ligger mycket lägre i pris än konkurrenten (Hue). Produkten fungerade inte överhuvud taget då bryggan inte kan hitta min Router. Jag jobbar som it-konsult och är mycket tekniskt kunnig. Jag testade alla saker jag kunde komma på för att få det att fungera. Jag kontaktade självfallet deras kundtjänst och fick då detta svar: "is your router a 5G router by chance?" Jag hade skickat med all information bland annat vilken router som jag har. Min router har dubbla band så den har både 2.4 och 5Ghz. Sammanfattningsvis så går det inte att köpa detta då den klart och tydligt inte stöder routers med AC/N vilket alla nya routers har/kommer att ha som standard (en standard som kom 2008 så den är inte ens ny egentligen). Så om ni ändå väljer att köpa detta system så kommer det bara att fungera så länge ni inte blir tvungna att byta router. Skämskudde för att detta överhuvudtaget säljs på marknaden.

Logitech VX Nano for Business
Full Star 1
4.6
(43)
e
enno
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 17 år sedan

Då jag har en tjejhand så tycker jag den här musen är super! Har den till den bärbara och då vill man ju inte att det ska ta mer plats.