Kategorier
Prisjakt

Stegaru Alex

Medlem sen 2019-02-27
4
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Marvel's Spider-Man: Miles Morales (PS4)
3.5
(1)
479 kr
2 månader sedan
Kanon kul spel, storyn är förvånade bra, grym grafik och styrningen samt fajt scenerna är ännu bättre än första delen. Minus är att spelet är endast 5-6h lång detta för mig är en DLC, som man försöker kränga för 500 spänn, pinsamt värre inte värt pengarna för så lite spelande. Köp på rea för 200...
Xiaomi Mi TV 4S 43"
3.4
(3)
3 990 kr
7 månader sedan
Bra tv för bra pris! Bilden är som dem tidigare säger skarp, klar och super fin absolut inget att anmärka på. Ljudet är bra, förstår inte att andra klagar... Androiden är dock inget att skryta med, försökte installera Telia app men då kraschade systemet hela tiden och det beror på androiden. Finns lite tillval men om du tror att det är samma android som på mobilen så har du fel, en enkel tv begränsad utbud "android". Plus: Xiaomi har ett eget system att du alltid är inne i Netflix, Viaplay osv appar ,usb, så du behöver inte logga in varje gång du sätter på tvn, super smidigt det gillade jag. Att inte fler märken har det så. Minus: om du vill gå till inställningar måste du hoppa ur systemet, alltså inställnings rull meny öppnas inte rakt på skärmen/kanalen, appen du har öppet. Detta krånglar till kalibrering. I övr super bra tv, rekommenderas! Köp!
Ghost of Tsushima (PS4)
4.5
(19)
399 kr
10 månader sedan
Lätt en av det bästa öppen värld spel till ps4, ganska lätt med fängslade story. Här har de verkligen fått till den t.o.m sido uppdragen är riktig bra. Otroligt snyggt grafik och annorlunda samurai spel i japansk anda. Ett måste!
Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)
3.9
(13)
299 kr
ett år sedan*
Har spelat denna I en vecka nu och det känns att det blivit en hajpad spel mer än den förtjänar. Förstår att folk vill ha och längtar efter singel player star wars spel, men spelet i sig till helhet imponerar inte. Grafiken når till ps3 nivå inte i närheten av battlefront spelen. som föregående nämde ingen riktig mörk star wars med den andan. Storyn är ok, men man springer mest runt och utforskar tråkiga miljöer, och möter råttor, spindlar och några storm soldater, dessutom mkt buggar, redan första 2h frös spelet vid flera tillfällen i ganska många sekunder mm, inte acceptabelt när man betalar 600kr för spel. Har redan lagt ut spelet till försäljning efter 1v. Trist efterlängtad hajpade spel..
*Redigerades ett år sedan