Prisjakt

perfisherman

Medlem sen 2007-09-27
7
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Bygghemma
Bra
(500+)
OK
7 månader sedan

Så länge de använder Sveriges i särklass sämsta fraktbolag DHL så kommer jag EJ handla från dem igen, hemleverans betyder leverans till hemmet ...inte dit där de passar Sveriges lataste DHL-chaufförer, väldigt bekvämt att låta beställaren kånka stora lådor med gräsklippare från DHL:s utlämningsställe istället för att de förmodligen ej läskunniga, lata DHL-chaufförerna leverera enligt avtal ..dvs. HEM

Nordicfeel
OK
(500+)
Usel
2 år sedan*

Har en bild på specifika produkten jag vill köpa på hemsidan men skickar en annan liknande, snudd på bedrägeri.

*Redigerades 2 år sedan
Dogger
Utmärkt
(500+)
OK
3 år sedan

Reviderat omdöme efter mitt 1-stjärniga omdome den 19/4. Efter mycket bra kontakt med personal hos Dogger framkommer att felet helt är DHL:s, det hela ordnades upp även om det tog tid. Bra bemötande från Doggers personal.

Skruvat.se
OK
(500+)
Usel
5 år sedan*

Beställde för första och sista gången från denna webb-butik. Jag köper en produkt enligt bild och text på hemsidan (bränslelock till fast tank båt i metall med flip-up vred) och får levererat ett rött plastlock utan flip-up vred men med försänkning. Kollar med produktnumret om det verkligen blivit rätt .. jo numret stämmer men PRODUKTEN ÄR EN HELT ANNAN ÄN PÅ BILD PÅ HEMSIDA. Krångligt och dyrt (70:-) att skicka tillbaka med deras retur-funktion trots att det är Skruvat.se som har en felaktig bild på produkten, orkar knappast besväret att returnera för 99:- plus 29:- i frakt utan SÅ ALDRIG MER HANDLA FRÅN DENNA SKITBUTIK. Kommer även att rekommendera mina vänner och bekanta att inte handla där.

*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*

När man beställt varor som enligt Webhallens egna uppgifter finns på lager (i postorderbutik) ca kl 13 ena dagen och mer än 48 timmar senare så står det fortfarande "Behandlas" d.v.s inte ett skit har hänt sen man gjorde beställningen ,, valde därför att avbeställa allt efter 3 dagar och kommer i fortsättning handla från någon konkurrent som förstått att man som kund förväntar sig snabbare service år 2016.

*Redigerades 5 år sedan
Zalando
Dålig
(347)
Usel
5 år sedan*

Jättetråkigt att Zalando visar massa varor som är slutsålda när man letar efter ett plagg, sluta visa plagg jag EJ kan beställa ! När jag tittade runt sist var 50-70 % av de plagg som visades SLUTSÅLDA eller fanns ej i storlek, en ordinär storlek dvs Large. När vi sen kommer till leverans ... jag beställde på en Måndag och förväntade mig att år 2016 skulle varorna levereras under veckan ... icke sa nicke ,,Torsdag kväll får jag meddelande om att varorna lämnat lagret ! I en tidsålder då jag kan beställa saker före kl 14:00 en dag och få dem levererade nästa dag så duger det inte med sån dålig service. Vill jag vänta en vecka eller två så beställer jag från KINA , det brukar nämligen ta cirka 10 till 14 dagar i leverans. Sista gången jag handlade på Zalando ...

*Redigerades 5 år sedan
ITAB Outdoor
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*

De har en del bra och prisvärda produkter men har inte hängt med i näthandles-utvecklingen, verkar inte ha någon samkörning mellan vad som går att beställa och betala för och vad de kan faktiskt leverera.Tar betalt i förväg(pengarna var dragna från mitt konto) för varor de nästa dag påstår att de inte kan leverera, nähä men ta betalt för dem DET GÅR TYDLIGEN ! Dessutom är populära och prisvärda produkter i normala storlekar och färger ofta slut hos dem. Har köpt en del av dem med början för över 10 år sen, men nu är det nog slut med det.

*Redigerades 6 år sedan
Ginza
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*

Dålig uppdatering på sin hemsida och låååånga leveranstider. Helt enkelt inte upp till standard år 2015 !

*Redigerades 6 år sedan