Kategorier
Prisjakt

tysonayt

Medlem sen 2007-09-15
42
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
3 månader sedan
Helt sinnessjukt sega med leveransen. Beställde för två veckor sedan. Först tog det ett antal dagar för de att få in vissa produkter de inte lagerförde själva, detta kan jag förstå. Däremot var det nu nästan sedan de fick in alla produkter och paketet har fortfarande inte skickats. Fick dessutom ett mail imorse som säger att det ska ta ännu längre tid. Jaha... Vissa butiker kan leverera hem till din dörr samma dag som du beställer, Adlibris klarar inte av det på flera veckor.
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
5 månader sedan
Finns ingen möjlighet att avbeställa en order utan att kontakta kundtjänst och möjligheten att nå kundtjänsten i sig är helt ofattbart dålig. Uselt.
Razer BlackWidow Ultimate 2013 (Nordisk)
4.6
(8)
8 år sedan*
Hade verkligen inte så höga förväntningar på detta tangentbordet eftersom jag tidigare har haft Razer tangentbord med undermålig kvalité men detta var det enda som hade det jag ville ha så det blev ett köp ändå. Utan att överdriva så blev jag VÄLDIGT positivt överraskad. Byggkvalitén är top notch, materialet för basen av tangentbordet är typ matt plast/gummi och är mycket behagligt. Knapparna är även de av en halvmatt plast och inte något blankt skit. Varje knapp har dessutom en egen LED diod vilket gör att bakgrundsbelysningen är jämn och bra. På tal om bakgrundsbelysningen så kan den ställas mellan 0-10 direkt på tangentbordet eller med en skala på 0-100 i programvaran som kommer med. På högsta ljusnivån så är det VÄLDIGT ljust. Några mindre positiva saker är dock fonten på tangenterna, det är ingenting jag stör mig på jättemycket men vissa personer kanske inte gillar den. Sen finns det inte heller några dedikerade mediaknappar utan det är F1-F7 som gäller för ljud och uppspelning. Detta stör mig dock inte heller så mycket då jag tidigare använt tangentbord med samma upplägg och därmed är van vid det. Annat trevligt är självklart USB port samt hörlur + mikrofonport på högra sidan samt macroknappar. Fem stycket macron borde räcka för de flesta och antalet gör att tangentbordet inte blir så överdrivet mycket större än vad ett vanligt annars är vilket jag uppskattar väldigt mycket. En varning är också att det låter rätt så väldigt mycket när man skriver, detta är väl lite personligt om man gillar eller inte dock, jag själv tycker att det känns stabilt med ljudet. Överlag ett cleant (om ljuset är avstängt eller på låg styrka) och välbyggt tangentbord med underbara klickljud från tangenterna som får än att vilja skriva konstant.
*Redigerades 8 år sedan
Razer Arctosa (Nordisk)
3.2
(11)
9 år sedan*
Riktigt skittangentbord... Gick sönder snabbt och alldeles för dyrt.
*Redigerades 9 år sedan
D-Link DIR-600
3.4
(28)
399 kr
10 år sedan*
Helt värdelöst, ger sämst hastigheter, ca 60mbit (med sladd) istället för runt 95mbit (om man kör direkt från väggen) och dessutom dör den så att man tappar all anslutning typ var tionde minut.
*Redigerades 10 år sedan
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
4.5
(404)
10 år sedan*
Haft den sen den 11e Maj och jag kan nog inte vara mer nöjd, gick från iPhone 4 till denna och skulle aldrig få för mig att gå tillbaks. Grym skärm, sjuk snabbhet, äckligt bra kamera, extremt smidig och lätt. Finns väl egentligen bara en negativ sak att säga om den och det är att den kan bli rätt så varm ibland.
*Redigerades 10 år sedan
Nikon D90 + 18-105/3,5-5,6 VR
4.7
(35)
10 år sedan*
Underbar kamera! Massvis med knappar som gör det lätt att ställa in den som man vill och ett skönt grepp. Inte alls lika plastig som Canon EOS 550D t.ex.
*Redigerades 10 år sedan
Hitachi AXM709E
3.5
(1)
10 år sedan*
Smidigt med iPod/iPhone docka och ett enligt mig i alla fall bra ljud.
*Redigerades 10 år sedan
Apple iPhone 4 16GB
4
(254)
10 år sedan*
Inte mycket mer att säga än att jag älskar den! Körde 3G innan och testade Android ett tag med Samsung Galaxy S men saknade alla spel från iOS. Nu är man tbx och ångrar det absolut inte. Finns väl negativa saker dock men det är mestadels från Apple själva och inte med mobilen i sig.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1