aspmajster

Medlem sen 2007-09-14
38
Bidrag
37
Hjälpsamröster
Dell
Usel
2 år sedan

Jag har alltid varit nöjd med Dell och deras kvalité både på utrustning och service. Har genom åren köpt det mesta av företagens utrustning därifrån. Men idag ca 1½ månad efter min senaste beställning fick jag ett mail att leveransen är försenad. En leveranstid på 4 månader är under all kritik och helt oacceptabelt för mig som kund! Beställde nu en dator HP som nödlösning och den kom efter 2 dygn. Den fungerar över förväntan så där tappade Dell en lång och trogen kund.

Outdoor Research Stormtracker Heated Glove (Unisex)
Full Star 1
2.8
(1)
892 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Snygga, sköna och smidiga handskar i kvalité. Är i överlag väldigt nöjd. -1: De värmer men jag är inte jätteimponerad av värmen, hade högre förväntningar för priset. Funkar fint så länge man är aktiv, men kylan kommer krypande vid t.ex. stillasittande pimpling. Det verkar som att värmeslingan inte går ändra ut i fingertopparna. -1: Blev besviken att handskarna inte fungerade på pekskärmar, så jag måste ta av mig handskarna för att svara i telefonen. Finns tydligen 2 modeller, en uppgraderad version som heter "Sensor" i namnet. Var noga att välja den ifall denna funktion är viktig för dig. Hade gärna sett att de går att ladda via usb. Det är inte alla som har med sig ett eluttag på fjället, hade varit smidigt att kunna koppla batterierna till en powerbank.

Proshop
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 2 år sedan

Allt fungerade fint ända tills man skulle betala. När jag valde faktura fick jag ett felmeddelande, stängde ner allt och försökte göra om beställningen men fick samma resultat. Det gick heller att betala via handelsbanken. Fick välja att betala med kort. Såg i efterhand att de lagt på en kortavgift på över 250 kr som tack för beställningen. Är mycket tveksam till att handla här igen åt företaget. Nu återstår att se hur leveranstiden är, kanske kommer tillbaka och återger någon stjärna om det går väldigt fort. Edit: Drar av de sista stjärnorna då frakten är under all kritik, de måste ha skickat med absolut lägsta prioritet och helt utan tillägg. Dels tog det 5 dagar innan hela beställningen(som fanns i lager) var skickat. Sen vid leverans måste vi befinna oss på leveransadressen "tills arbetsdagens slut". De skickade försändelsen med flera olika kollin, så vi har fått vänta nu hela tisdag, onsdag, torsdag och kommer få vänta imorgon på att sista delen förhoppningsvis levereras. Detta har ju medfört mycket problem för oss, vi behöver leveransen, men vi blev väldigt låst och diverse möten o.s.v. har fått läggas på videolänk. De borde kika på t.ex. dustin eller netonnet, där har det i alla tider fungerat klockrent, där har vi alltid fått leverans 1-2 dagar efter beställningen och inga smygavgifter eller problem. Man lär sig, kommer aldrig beställa teknik till de företagen jag representerar från detta företag. Men det är ju inte min förlust.

Birkaknivar
Utmärkt
2 år sedan

Allt gick smidigt, fri frakt och snabb leverans. Grymma produkter, rekommenderas!

HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw
Full Star 1
4.1
(4)
6 013 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Väldigt nöjd, snabb och enkel att installera. Bara att ansluta den till wifi så var man igång. Jag tycker det är riktigt bra färgutskrifter om jag jämför med andra färglaserskrivare jag testat. Färgåtergivningen stämmer bra, skriver ut en del vektorgrafiska bilder och t.ex. faluröd blir faluröd och inte nån ljusare nyans av röd. Fotoutskrifter blir väl ok, men vill man satsa på foton så ska man köpa en skrivare som går på bläck. Det som fick mig att välja denna istället för den nyare modellen är att det finns toner till bättre priser vilket drar ner kostnaden per utskrift.

Muurikka Grillspade 42 cm
Full Star 1
3.8
(1)
63 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Känns som perfekt storlek till min 58a med matlagning för familj och vänner. Tror den större varianten hade passat om jag kockat för ett kompani på en 78a eller större

Muurikka 58 Set
Full Star 1
4.1
(3)
2 485 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Är ute mycket i naturen och grillar över stekhäll, det här var ju ett väldigt smidigt komplement till det, bara knäppa på så är man igång och kan grilla. Perfekt storlek för mina behov, kommer funka fint även vid middagsbjudningar. Behöver bara starta lilla ringen när man ska grilla lite mindre rätter, typ korv. Byggkvalitén känns robust. Detta är en god vän som bjuder in till spännande matlagning, både vardagsmat och diverse vilda woks. Ångrar att jag inte köpte med det rekommenderade regulatorsetet, när den damp ner i brevlådan så ville man ju ha igång den till varje pris och butikerna här i byn hade bara mindre varianter som inte passade. Ska jag säga något negativt så är det väl att inte regulatorn följde med, men det kanske bara är jag som inte hade sånt liggandes?

GardenStore
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Funka utmärkt, bra priser och fick min leverans på 2 dagar. Muurikka setet jag beställde innehöll dessutom fler grejer än specificerat, vilket var en väldigt trevlig överraskning.

KitchenTime
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Har beställt härifrån några gånger. Bra utbud och priser. Har aldrig haft några problem med dem, leveransen har alltid kommit som den ska. Ett tips är att prenumerera på deras nyhetsbrev, man får ofta erbjudanden med kampanjkoder som ger någon hundring eller några % i rabatt.

Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Bra utbud och priser. Leveransen kom som den skulle, tog nån dag extra men det hade de ju meddelat. Hyfsat användarvänligt men det finns utrymme till förbättring, skulle nästan vilja dra av en stjärna eftersom jag saknar många filtreringsmöjligheter på deras hemsida.