Prisjakt

Unregisteredf27fdfda

3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Roxcore Bullets V3
Full Star 1
3.8
(2)
129 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Mycket bra ljud för priset! Bullets imponerar med ett gediget ljud för sin prisklass. Dock är det inte neutralt för fem öre - både diskanten och basen är rejält uppskruvade, dock inte så mycket att jag upplever det som störande. Inget för audiofilen med andra ord, men de letar å andra sidan antagligen inte hörlurar i reabacken på Kjell & Company. Med Roxcore V3 får man även en fjärrkontroll med volym och play/pause-knapp, samt mikrofon. Vad gäller byggkvalite är det precis som förväntat för ett par budgetlurar, dvs inte särakilt bra. Stor spaghettivarning på sladden framförallt. Bonuspoäng för ”vikt” kontakt. En självklar konkurrent i prisklassen är Soundmagic E10, som har en betydligt mer neutral ljudbild (och låter bättre överlag) men som saknar mikrofon och fjärrkontroll. Om du prioriterar ljudet framför allt är E10 det bättre köpet, men om du vill ha lite fler funktioner och kan leva med en mer färgad ljudbild (eller rentutav ser det som en fördel) kan jag rekommendera Roxcore Bullets.
*Redigerades 3 år sedan
SoundMAGIC E10
Full Star 1
4.3
(76)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Mycket bra ljud, speciellt med tanke på priset! Tydlig diskant och bra tryck i basen utan att förlora detaljer i mellanregistret. Sub-basen kan upplevas som något låg, speciellt om man är van vid en mer ”färgad” frekvenskurva. E10 känns relativt neutrala jämfört med många andra lurar, vilket kan vara en vattendelare. Sladden är ”tvinnad” vilket hjälper mot trassel, även om det inte funkar lika bra som platta kablar. Det enda jag kan klaga på i utformningen är själva kontakten, vilken kan vara svår att dra ut ibland. Efter två års trogen tjänst började mina E10 till slut att glappa, men det är inget jag klandrar dem för, utan beror helt enkelt på handhavandefel. Rekommenderas absolut!
*Redigerades 3 år sedan
Supra Headphones Nero
Full Star 1
1.9
(20)
396 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Blev rent ut sagt förvånad över hur dåligt ljud det var i de här lurarna när jag först prövade dem. Diskanten är helt frånvarande och mellanregistret är påfrestande övertydligt. Dessutom verkar det finnas några konstiga frekvenstoppar som gör att vissa toner skorrar rejält. Basen är helt OK men saknar djup. Det övre basregistret låter tight och riktigt trevligt utan att vara överdrivet. Dock väger detta inte upp den extremt dåliga diskanten och det skumma mellanregistret. Man kan inte förvänta sig vad som helst för under femhundralappen, men nästan alla budgetlurar jag har prövat slår dessa med hästlängder. Ersatte dessa med ett par SoundMagic E10 som jag var väldigt nöjd med. Kort sagt: Undvik!
*Redigerades 3 år sedan