Xoreph

Medlem sen 2018-12-15
1
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Peak Design Travel Backpack 45L
Full Star 1
3.9
(3)
3 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Precis lagom stor väska att ta göra en helg- eller veckoresa med. Kan få med sig både luftmadrass, sängkläder och ombyten. Är självklart också en kameraväska om man köper till den insatsen. Tycker inte det är det smidigaste att nyttja den som det men reser oftast bara med ett objektiv. Deras system med insatser uppskattas dock starkt för organisering i väskan som i sig är väldigt välutformad och känns väldigt högkvalitativ. Komforten kunde ökats aningen och tungt lastad kan den bli ganska påfrestande att ha på sig längre stunder. Är hur som helst völdigt smidig med alla funktioner men trots att det står att den är anpassad att kunna resa med som handbagage så lägg märke till att alla flygbolag har olika regler för det och det är långt ifrån alla du kan göra det på (tro mig, jag vet...).

FotoKungen
Utmärkt
(300)
Utmärkt
4 månader sedan

Bara gjort ett köp här men var bästa priset på svenska sidor och snabb leverans

CDON
Bra
(500+)
Bra
4 månader sedan

Har väldigt länge sett CDON som en bra nätbutik men kan tyvärr inte ge det betyget längre. Har mina senaste beställningar haft problem med både kundservice och leveranstider. +Utbudet är det inget fel på även om deras fokus har ändrats aningen och nu är väldigt brett. +Priserna är ofta väldigt bra. -Kundservice som inte riktigt funkar (får svar men ingen lösning) -Dålig leveranstid (senaste jag beställde skulle ta 1-2 dagar men tog 3 veckor)

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan

Alltid ett nöje med att handla på Inet! +Brett utbud +Mycket användbar information för varje produkt +Snabb leverans (och gratis för SweClockers medlemmar) +Grym kundservice och allt som rör returer och garanti -Inte alltid billigaste alternativet