Prisjakt

perkrlsn

Medlem sen 2018-12-04
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Asus ROG Gladius II Wireless
Full Star 1
4.2
(11)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan*
Hade höga förhoppningar på denna mus, tyvärr gick de i kras. Det positiva - Bra formfaktor, ligger skönt i handen. - Bra känsla i knapparna. - Bra vikt, inte för tung och inte för lätt. - Ett flertal RGB-lägen. - Utbytbara switchar. - Flera uppkopplingslägen (2.4.ghz, BT, Kabel). Det negativa - Flera uppkopplingslägen! Bluetooth gick sönder efter 2 dagar användning. Fungerade på kvällen men morgonen därpå var den död. Varför är detta en dealbreaker? Köpte musen för att ha den som arbetsmus och spelmus, 2.4ghz dongle i speldatorn och bluetooth till jobbdatorn för att slippa alla sladdbyten. Vid närmare efterforskning verkar jag inte vara den enda som haft stora problem med att just bluetooth helt spontant slutar att fungera. Hade gärna gett denna mus 5 stjärnor om det inte vara för detta problem.
*Redigerades 7 månader sedan
Svenska GummiHuset
Usel
(4)
Utmärkt
3 år sedan
Snabb leverans, inplastade däck på pall samt fantastisk kundservice. Hemsidan kunde vara lite bättre men det är ett mindre problem.
Bythjul
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan
Fick tre av fyra däck levererade. Det tog dem sedan nästan en månad att häva köpet, jag är glad att vi använde Klarna så vi slapp ligga ute med pengarna. Håll er undan från dessa lurendrejare.