Kategorier
Prisjakt

Selman92

Medlem sen 2018-12-02
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Cykelvagnar.se
Dålig
(1)
Usel
8 månader sedan
Obs köp ej något från detta företag. För det första går dom inte få tag på. Svarar inte i telefon, går inte ens öppna deras så kallade chatt. Svarar inte på mejl förän flera dagar efteråt och svarar då inte ens på det man frågar. Beställt en vara 14e juni med lovad leverans mellan 2-5 arbetsdagar. Varan fanns i lager vid beställning och bekräftas även på Order kvittot. 10 dagar senare har varan fortfarande inte ens skickat och kundtjänst går ej nå. Nej usch och tvi beställ aldrig härifrån.
RoyalDesign
OK
(500+)
Usel
2 år sedan*
Uppdatering på inlägget. Vi är nu inne i slutet på januari och jag har inte hört ett knyst från reklamationsavdelningen. Ca 3 månader senare och lär förmodligen inte göra det heller. Mycket snack och liten verkstad på detta företaget. Så till er som funderar på köp. KÖP INTE EN ENDA PRYL FRÅN DETTA FÖRETAGET. GRYMT OSERIÖSA Skickade om en reklamation på en skärbräda i mitten på november. Fick svar 2 dagar senare att ärendet är skickat till reklamationsavdelningen. Nästan 2 månader senare och flertalet påminnelser har jag ej fått något svar från reklamationsavdelningen. Usch och tvi.
*Redigerades 2 år sedan
Bauhaus
Utmärkt
(319)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde en skruvdragare och blev skickat väldigt snabbt. Kanon
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Synd man inte kan ge 0 stjärnor. Beställde processor samt nätaggregat till datorn under black friday. De hade då ett kösystem så man fick ett par minuter på sig att färdigställa ordern när det blev ens tur. Vid beställning fanns det 5+ av ryzen 2600x och jag la då en beställning. Fick för någon dag sedan om att paketet kunde hämtas ut. Fick idag ett sms om att ordern inte kunde levereras i tid och beräknat datum blir 15e januari. - Fruktansvärt värdelöst då jag inte har lust att vänta 2 månader på att få en pryl jag beställt. - Nu går jag miste om eventuell rabatt man kunnat få i annan butik. - Borde bli antingen informerad på förhand om detta att lagret var slut, annars tycker jag att om man kan slutföra ordern och det finns kvar i lagret enligt hemsidan så är man tingad att få en produkt med. Kommer avbryta ordern och aldrig mer köpa en pryl i detta sketna varuhus. Usch