LMad

Medlem sen 2018-11-27
2
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan

Enkelt att hitta det man söker efter. Mycket snabb leverans. Enda minus är att varorna var dåligt packeterade, men de var hela trots detta och PostNords ovarsamma hantering av paketet.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Efter kontakt med rätt person verkar det hela ha löst sig. Lite synd att det tog så mycket bollande med kundtjänst för mig, men all respekt för att ni ändrade er och lyssnade på mig. Uppdatering: Stort tack! Kommer tyvärr inte ihåg namnet på den jag pratade med till slut, men så ska saker skötas. Dessutom fick jag en mindre kompensation utan att jag efterfrågade det. Från mycket missnöjd till mycket nöjd. Snyggt hanterat!

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan

Beställde ett par skor så fort black friday började, men nej då - på tisdagen får jag besked om att de var slut. De fanns billigare hos konkurrenterna på måndagen. Hade ni varit snabbare att svara att skon var slut hade jag kunna köpt den mycket billigare från er konkurrent på cyber monday. Aldrig mer XXL, ni har kostat mig 400-500 kronor på grund av att jag valde er framför konkurrenterna. Mitt råd till alla är att undvika XXL till varje pris!