Prisjakt

Uffe75

Medlem sen 2007-08-15
9
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Fiskejournalen
Bra
(5)
Dålig
en månad sedan*
Varorna skickas från Finland/Estland vilket inte är ett problem i sig men kan vara intressant att veta. Schenker lyckades slarva bort mitt paket och en månad senare hade jag ett ersättningspaket efter att jag drivit på hela processen mot Schenker/Fiskejournalen vilket är på tok för långsamt. När jag väl fick mitt paket visade det sig att ena spöt som dom säljer som haspelspö var ett spinnspö så bara att skicka tillbaka. Shit happens och jag kan ha haft väldig otur men det är i alla fall min upplevelse och jag kommer inte handla från Fiskejournalen igen. Det blir lokal butik i Malmö framöver. Ps. Fiskejournalen hanterade returen smidigt och kompenserade fadäsen med en rabatt på grejerna som jag behöll. Ds.
*Redigerades en månad sedan
Jysk
Dålig
(56)
Usel
4 månader sedan
Beställde en möbel för två veckor sedan och har sedan inte hört något. Stod ”Finns i lager” så räknade med snabb leverans. Går inte få tag på kundservice för tillfället. Svarar inte på email, telefon eller chat.
Thomann SE
Bra
(47)
Utmärkt
10 månader sedan
Har köpt flera par hörlurar och tillbehör från Thomann. Klockren service och snabba leveranser.
REL Acoustics T5i
Full Star 1
4.5
(5)
6 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Köpte en T5i till mina Harbeth P3esr. Ställde in den lågt både på crossover (8 snäpp) och volym (7 snäpp). Helt fantastiskt vad den lyfte mitt system! Fyller diskret på där högtalarna slutar. Rekommenderas varmt!
HiFi Center
Usel
(11)
Utmärkt
ett år sedan
Kunniga och superbra service både under köpet och efteråt om det skulle vara något problem.
Shure SE535
Full Star 1
4.4
(22)
3 623 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Uppgraderade från SE425 till SE535 och ångrar ingenting, det var värt varenda krona. Mer bas, större ljudbild etc. Har du pengarna så välj SE535. Totalt sett ett par riktigt bra lurar. Dessutom funkar dom bra som ljuddämpare på flygningar.
Keller Sports
Dålig
(76)
Usel
3 år sedan
Bra priser men usel kundservice när man behöver byta. Fick kämpa hårt för att få mina pengar tillbaka när det blivit fel. Dyrt med returfrakt till Tyskland.
Plantronics BackBeat Fit 2017
Full Star 1
3
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Sitter kanon jämfört med mer vanliga propp-modeller. Hade bl.a. ett par Jaybird X2 som jag aldrig fick att sitta kvar under mina löprundor. Dessa rör sig inte ur fläcken, inte ens under hårda intervaller. Så har ni problem med att få lurar att sitta bra, look no further. Sladden i nacken märks inte av. Dom funkar även kanon under cykelhjälmen. Dom låter mycket bra även om X2:orna hade bättre bas. Jag ökade basen i Spotify för att kompensera. En fördel är att dom släpper in ljud från omgivningen vilket jag speciellt uppskattar vid cykling.
*Redigerades 4 år sedan
Rajala Pro Shop SE
OK
(282)
Bra
4 år sedan*
Tog tre vardagar för mina objektiv att levereras, som utlovat. Inte supersnabbt men ok.
*Redigerades 4 år sedan
FotoKungen
Utmärkt
(297)
Utmärkt
4 år sedan*
Blixtsnabb och korrekt leverans. Hade paketet nästkommande vardag.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1