Kategorier
Prisjakt

Fesen

Medlem sen 2007-08-13
49
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Puori D3 D-vitamin 2500 IE 120 kapslar
4.2
(2)
118 kr
4 månader sedan
Vettefan om det gör så mycket men kan vara bra om man inte är så aktiv ute under soltiderna sen under dom mörkare månaderna. Gillar Pouri, brukar köpa deras Magnesium som har bra innehåll om man nu behöver sånt.
Arozzi Vernazza
3.9
(7)
3 249 kr
4 år sedan*
Uppdatering: Stolen fungerade bra men metallskalet runt spakarna gick av i två delar! Jag föll baklänges rakt ner i golvet mitt i natten, grannarna trodde det var jordbävning. Gick sönder inom garantin så jag fick underdelen utbytt utan problem. 6-7 månader efter garantin vek sig den bytta delen som man fäster i själva stolen, fick nytt utan tjafs i ren goodwill då det strulat totalt. Så här några veckor efter jag bytt hela underdelen dvs dynan och neråt så börjar den krångla ...kan inte luta mig bakåt utan att stolen åker längst ner.... 1/5 kvalité 5/5 kundservice Uppdatering 2: Beställde en ny gaslift för några månader sedan....den har redan börjat strula genom att sjunka titt som tätt oavsett hur man sitter....Blir minus i betyg och aldrig mer en Arozzistol. Uppdatering 3: Gick länge i tankarna att köpa något annat, Noble chair eller Secret Labs men hörde av mig till Arozzi med dåliga liften (denna lift som beskrivs i upp 2 som nu använts i några månader) och det var inga problem att få nytt på garantin, fick en annan lift än orginalet och nu fungerar stolen klockrent och då har den fått jobba stenhårt då jag inte är 100++ utan 100++++, har haft stolen i ett par år och den är i väldigt bra skick, har bytt lite delar som underredet med spakarna och gasliften så ser och känns stolen rätt bra efter några tuffa år med mitt arsle i den. Med detta så väljer jag att höja betyget, nästa stol lär inte bli en Arozzi men deras kundtjänst ska ha en guldstjärna. DÅ:För 2190kr kunde jag inte varit nöjdare, lätt att sätta ihop, inga skavanker, inga konstiga ljud. Perfekt om man är lite större, är 190lång och 100kg++ perfekt för längden och det finns gott om plats i sidled för mig.
*Redigerades 5 månader sedan
AKG K702
4.5
(11)
1 333 kr
5 månader sedan*
Är positivt överraskad efter några dagars lyssning. Var lite omställning mot mina Fidelio X2. Sitter skönare än X2 även om dom var väldigt bekvämare och vikten, skiljer en del men känns som vikten halverats på skallen. Kvalitetskänslan är...känns väldigt plastiga och billiga på sina ställen men finns kvalitetsplast här med. Väldigt öppna, öppnare än X2orna som ger en härlig ljudbild, tycker inte basen är borta, testat å lyssna på en del trance och det låter bra. Fungerar väldigt bra för film och spelande!
*Redigerades 5 månader sedan
Krups Grcic FDK4
4.4
(35)
376 kr
7 månader sedan*
Kan helt ärligt inte hitta något dåligt att skriva om denna, priset är högt för en mackgrill men den känns gedigen förutom låset till locket som har två lägen så man slipper pressa allt för mycket, passar in då den inte gör så mycket väsen av sig formmässigt, kör dubbla fyrkantiga bröd, lätt att göra ren. Väl investerade pengar i mitt tycke.
*Redigerades 7 månader sedan
Corsair RM650X V2 650W
4.4
(5)
1 190 kr
9 månader sedan
Väldigt bra nätagg för pengarna. Ett förtydligande sen RM650X är inte detsamma som RM650 icke X, skillnaderna är inte stora men små ändringar invändigt samt en sämre fläkt därav icke X billigare pris.
WD Blue SN550 M.2 2280 1TB
4.1
(4)
1 079 kr
10 månader sedan
Fick min billigt så kan inte klaga, helt okej köp även vid ordinarie pris (ca 1600kr).
NZXT Kraken G12
4
(5)
290 kr
ett år sedan*
Officiellt inget stöd för RTX2070 så jag chansade (MSI Armor) och det funka prima med AMD fästena samt en Corsair H55. + lägre ljudnivå + klockar bättre - blir klumpigare å dona med, har tex klippt bort den lilla vinklade delen med NZXT logon annars tappar man ett par cm om man skulle vilja installera vattenkylaren bak eller ev taket på chassit.
*Redigerades ett år sedan
Noctua NH-U12A
4.6
(6)
1 087 kr
ett år sedan*
+ Kvalitet på allt, från förpackningen till fit och finish på sakerna. + Förmodligen enklaste towerkylaren att installera. + Betydligt mindre än Noctua D15 och Be-Quiet Dark rock pro4 så den bör passa i princip alla moderkort (går att kolla upp på Noctuas hemsida) - Skulle vara priset, konkurrenterna kostar ungefär lika mycket. Kostar att ligga på topp. Denna vs Be-Quiet Dark rock pro4 är natt och dag, BQ kylaren tappar färg och finsen böjs lätt, fläkten i mitten måste skjutas in då dom satt en idiotisk platta på ovansidan, med Noctuan passar allt med kirurgisk precision. Vad gäller prestandan så är den väl typ samma men Noctuan har mycket snabbare fläktar så den presterar bättre men på bekostnad av ljudnivå.
*Redigerades ett år sedan
Noctua NF-A12x25 PWM 120mm
4.6
(7)
299 kr
2 år sedan*
Uppdaterar tidigare text då burken är fylld med dessa, vid PWM så ligger dom runt 1200-1300rpm som max vilket är optimalt om man vill ha mest flås utan att det blir för högljutt, låter en hel del vid 1700-2000rpm (1500rpm är smärtgränsen för mig) Fungerar bäst på radiator och kör två på vattenkylaren som kyler grafikkortet, en liten gpu PWM adapter för 70-80kr så styr man allt i MSI Afterburner som vanligt, väldigt smidigt. Kostar mycket man får dock mycket produkt, bra garantier och lådan är fylld med tillbehör som gör att man inte behöver bry sig om splitters, förlängare osv om man har ett större chassi, allt ingår.
*Redigerades ett år sedan
HyperX Alloy Elite RGB Cherry MX Red (Nordisk)
4.4
(7)
1 499 kr
ett år sedan
Bytte från ett äldre Q-pad som också har MX Red. Belysningen var anledningen till bytet då jag såg otroligt dåligt i mörker innan. Sen gör det inte saken sämre att klicken låter mindre och att det är stabilare byggt. Det är lite mindre knappar än det gamla och stödplattan var inte lika bra men det har man vant sig med nu (har man inte så stora händer märker man nog inget) Väldigt gediget byggt och smidigt med mediaknapparna och extra USB (använder inte den dock)
Sida 1