Prisjakt

Liffae

Medlem sen 2007-08-09
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Skistarshop
Bra
(68)
L
Liffae
4 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Vi köpte ett par Völkl mantra JR till grabben i slutet av förra säsongen. När ena skidans spets började separera sig efter bara några veckors användning så kontaktade vi Skistarshop och vi fick skicka tillbaka skidorna och fick pengarna tillbaka. Vi beställde dock ett par likadana då vi i övrigt var mycket nöjd med skidorna och tänkte att det var ett måndagsexemplar. Efter mindre än en veckas användning fick en av skidorna exakt samma fel. Vi anmälde för reklamation men då hävdade återförsäljaren att det inte var fel på skidorna utan det var yttre våld som orsakat att de gått sönder. Efter många turer så skulle vi få skicka tillbaka skidorna. Vi har ju dock varit tvungna att fortsätta använda skidorna eftersom vi inte kan köpa nya skidor varje vecka och gjorde även försök att laga dem. Nu vägrar skistarshop att ta emot skidorna och hävdar att det är vårt eget fel. Skidorna säljs som en ungdomsskida som ska gå att använda till hopp och park. De är inte använda på något vårdslöst sätt.

Völkl Mantra Jr 20/21
Full Star 1
1
(1)
L
Liffae
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Usel kvalitet. Två par skidor där toppen delat sig vid hopp i park. Andra paret efter en vecka. Völkl vägrar byta ut andra paret och hävdar utifrån ett foto att skidan har utsatts för yttre våld. Så köp något annat om ert barn ska vara i parken.

ITsale
Utmärkt
(92)
L
Liffae
4 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Snabb leverans. Bra priser.

Withings Steel HR Sport 40mm
Full Star 1
3.5
(15)
2 201 kr
L
Liffae
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fantastisk produkt! En snygg klocka som mäter puls, sömn och träning på ett enkelt och bra sätt. Batteritiden är grymt imponerande. Något svag display i fullt dagsljus. Är inte en renodlad träningsklocka så man kan inte ställa pulszoner, intervalltider osv. För en simpel motionär som ändå vill följa utvecklingen så är den helt rätt. Kräver som sagt var telefonen för gps funktion. Inga synkkablar osv utan en superenkel installation i en app och allt har rullat på. Har inte haft problem med tappad pulsmätning förutom en gång. Man måste nog vara noga med att dra åt den hyfsat hårt och placera den en cm ovanför knölen på armleden Otroligt prisvärd!