Kategorier
Prisjakt

pebro

Medlem sen 2007-08-03
31
Bidrag
12
Hjälpsamröster
OBH Nordica 6398 Big Popper
3.2
(41)
379 kr
7 år sedan*
Fantastiskt ! Så här ska popcorn smaka. Inte alls som äckliga micropopcorn.
*Redigerades 7 år sedan
Canon Pixma MG3550
2.1
(4)
7 år sedan*
Riktigt bra skrivare.
*Redigerades 7 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Alltid snabba leveranser på det jag beställer
*Redigerades 8 år sedan
Brandos
Dålig
(159)
Bra
8 år sedan*
Hyfsat snabb leverans av skorna jag beställde. Smidigt att betala genom min bank.
*Redigerades 8 år sedan
Toshiba 55WL863N
4.3
(6)
9 år sedan*
Köpte denna tv igår (24/6) och är hittills riktigt nöjd. Återstår lite bildinställningar tills jag är supernöjd. Enkelt att komma igång med allt ,trådlöst ,etc ,etc. SDmaterial är hyfsat medans HDmaterial är kanon. Frontglaset gör dock att mycket speglas i den men inget jag stör mig jättemycket på. Högtalarna är bättre i min gamla Panasonic PV60 42". Tv:n är helt klart prisvärd.
*Redigerades 9 år sedan
Trademax
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Utomordentligt snabb leverans av våra sommarmöbler! Jättesmidigt att beställa och sen förskottsbetala via banken. Uppdatering nr 1: De får endast en stjärna för kundservice. Får sitta hur länge som helst i kö och när man kommer fram får man inga ordentliga svar. Beställde ett möbelskydd till våran grupp samtidigt som gruppen. Det dök aldrig upp. Har nu ringt 3 gånger med samma resultat. "vi skickar ärendet till reklamation" Uselt. Möblerna är vi dock nöjda med men får man problem med nåt i leveransen så är det bara att glömma någon hjälp. Uppdatering nr 2: Idag hade jag mailkontakt med kundtjänst som meddelade att möbelskyddet inte fanns kvar i deras utbud. Blev erbjuden ett annat möbelskydd som dock inte passar våran grupp. Det hela slutade med att vi blev krediterade för det felaktiga möbelskyddet. Väldigt mycket krångel och massa tid har jag lagt ner på att få rättelse. Kundtjänst har en del att jobba med för att förbättra sin service. Betyget 1 stjärna för kundtjänst kvarstår trots att allting löste sig för så här svårt ska det inte vara att lösa problem.
*Redigerades 9 år sedan
Motorola Home VIP 1963
3
(20)
9 år sedan*
Funkar bra. Har inte haft några jätteproblem. Bilden fryser ibland men det är inget jag stör mig på. Låter ganska mycket från hårddisken. Appen som finns till iPhone/iPad funkar också bra men kan vara lite seg.
*Redigerades 9 år sedan
Apple AirPort Extreme Base Station V2
4.4
(37)
11 år sedan*
Har använt den i snart två år och den funkar suveränt. Väldigt enkel att konfigurera. Stabilare router får man leta efter.
*Redigerades 9 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Bra
12 år sedan*
Lite långsam leverans av min beställning. Var slut hos dem men fanns hos leverantör. 14 dagars leveranstid är inte okej.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 2