Kategorier
Prisjakt

pebro

Medlem sen 2007-08-03
31
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Jag lade en beställning men glömde lägga in en rabattkod. Mailade kundtjänst som lade in den i efterhand. Grymt bra service!
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan
Väldigt snabb leverans!
ITsajten
Utmärkt
(377)
Utmärkt
2 år sedan
Alltid snabb leverans av varorna man beställer.
Sportbrillor.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Suveränt snabb leverans av hjälmen jag beställde.
Apotea
Utmärkt
(500+)
OK
3 år sedan*
Grymt snabb leverans. Bra priser. Och så gratis frakt på det. Kan det bli bättre? Uppdatering och sänkning av betyg från 10 till 5: Gjorde en ny beställning hos Apotea nån vecka senare. Beställde på tisdagen och har fortfarande inte sett röken av grejorna och nu är det fredag. Hur kan man leverera på under 24 timmar ena gången och så tar det en vecka nästa gång? Får se om jag beställer nåt nån mer gång. Priserna är ju fortfarande låga men med den leveranstiden som blir den här gången är det knappt värt det.
*Redigerades 3 år sedan
Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Bra pris på det jag beställde. Nästan en veckas leveranstid är riktigt dåligt! Jag jämför med Apotea där varorna levererades på mindre än 24 timmar.
*Redigerades 3 år sedan
Sony SRS-XB2
3.3
(3)
4 år sedan*
Köpte den för att ha en i husvagnen men den levde inte upp till mina förväntningar. Lite för skramligt ljud och klen bas. Klarar inte att spela min typ av musik dvs hårdrock. Jämför dock med min SRS-X55 så jag kanske jämför äpplen och päron.
*Redigerades 4 år sedan
Candy CCV 150 EU (Svart)
2.5
(1)
5 år sedan*
Haft vinkylen i ca 2 månader och den har redan isat igen. Inlämnad till serviceställe. Köpte den på Elon där de bad mig frosta av den för att utesluta handhavandefel. Trodde att det bara var att sätta i kontakten och börja använda den. Kommer aldrig att handla på Elon igen efter dåligt bemötande. För att inte tala om servicestället där jag lämnade in den. Första kommentaren från personen som jobbade där blev : Det är bara skrot. Nytt omdöme: Har fått tillbaka vinkylen från servicestället och den har inte isat igen. Man måste vara väldigt noggrann med hyllorna som flaskorna ligger på och se till så att de inte ligger emot väggen. Eftersom det är trångt när man ska lägga in flaskor så skjuts hyllan in när man lägger in flaskor så måste man tänka på att dra ut hyllan igen. Inte helt optimalt. Omdömet om Elon och servicestället kvarstår.
*Redigerades 5 år sedan
Trendrum
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*
Beställde och betalade i förskott en hallmatta som skulle levereras inom 5-10 vardagar. Mailade till dem efter 11 dagar och undrade var den tagit vägen. Då sa de att den skickas idag eller imorgon. Min känsla är att om jag inte hade mailat så hade det inte dykt upp nån matta alls. Första och sista gången jag handlade av Trendrum. Mattan däremot är vi väldigt nöjda med.
*Redigerades 6 år sedan
WeGot
Dålig
(155)
Usel
7 år sedan*
Vi beställde ett bord och förbetalade det den 4/9. När vi en vecka senare inte hade fått bordet mailade jag och frågade när det skulle komma. Fick svar när jag ringde och frågade den 15/9 att det precis hade kommit in på lager och skulle skickas dagen efter. Dagen efter får jag ett mail där det står att inga pengar finns inbetalda för bordet och att vi måste betala in pengar innan de kan skicka bordet. Vi dubbelkollar hemma så att pengar är insatta och mycket riktigt så är de insatta för längesedan. Vi ringer och påpekar det och det tar ungefär tio minuter för dem att kolla om pengarna finns , och mycket riktigt så har pengarna redan kommit varpå de säger att bordet skickas ska skickas dagen efter. Så efter många om och men är bordet på plats hemma men så här illa ska det inte funka när man bedriver ett företag som bedriver en näthandel. Det enda positiva är att bordet är kanonbra , men vi kommer aldrig mer handla av WeGot
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1