Prisjakt

konrad3333

Medlem sen 2007-07-31
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Byggmax
OK
(500+)
k
konrad3333
4 omdömen
Usel2 år sedan

Beställde en vara som skulle skickas efter 5-10 dagar. Några dagar senare får jag ett mail om att varorna kommer skickas efter mer än en månad! Kollar hemsidan och där fortsätter de att lura folk genom att ha kvar infon om att varan är tillgänglig och skickas inom 5-10 dagar. Kundtjänst skyller på leverantören och på artificiell intelligens. Kom igen! Vilket skämt. Det är knappast leverantören som programmerar deras hemsida.. De borde stänga ner webbutiken om man kollar övriga omdömen och frågar mig. Så här kan man bara inte hålla på.

Bodystore
OK
(500+)
k
konrad3333
4 omdömen
Usel2 år sedan

Fick fel produkt men enligt kundtjänst ingår det i Bodystores policy att ha rätten att ha fel bilder och text till sina produkter utan att kompensera kunderna för det.

POWER
Utmärkt
(500+)
k
konrad3333
4 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Vanlig beställning utan krångel. Fin vara och bra pris.

Bodystore
OK
(500+)
k
konrad3333
4 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Hittade ett grymt bra erbjudande på ett populärt kosttillskott (gainer pro, med BÄST FÖRE DATUM ÖVER ETT ÅR IN I FRAMTIDEN =)), billigaste jag hittat på nätet och dessutom fick jag med 3 st gainer pro bars (typ chokladbitar fulla av kolhydrater och proteiner även dessa med typ samma b.f. datum) som kostar ca 25 kr styck. Frakten var billigare än på de andra hemsidorna jag kollat också. Beställde på torsdag em/kväll och leveransen va framme på måndag (typ mitt på dagen). Betalade med kort och allt verkar ha fungerat perfekt. Kan därför inte ge annat än full pott! 2012.01.31. Ännu en lyckad leverans från bodystore, den tredje av gainer och den fjärde totalt. Har dessutom fått ett kanonbemötande från kundtjänst vid tidigare leverans. Full pott igen! =)