Prisjakt

ad72

Medlem sen 2007-07-30
13
Bidrag
10
Hjälpsamröster
TP-Link KC200
Full Star 1
3.8
(11)
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Bilden i sig är helt ok, appen funkar ok, 2 dagars lagring är gratis. Men om du sätter på notifieringar till mobilen kommer du bli galen, så oerhört mycket 'falsklarm' den reagerar på allt, träden som blåser lite, skuggan med träden som blåser, små flugor som flyger nära linsen, tja mer eller mindre allt som man inte vill se. Därför blir det enkelt så att man inte orkar gå in och kolla något över huvud taget. Det är enkelt att skicka vidare en notis om du vill att någon annan ska se. Också knas att kontakten till strömförsörjningen är såpass stor, ska du ha strömförsörjningen inomhus får du borra ett jättehål till den lilla tunna kabeln. Lått att sätta upp & vinkla som du vill ha den & ett väldigt bra synfält, brett och bra så man ser allt man vill se. Det går att ställa zoner den ska reagera på i appen men det verkar inte hjälpa?. Nä det här är ingen bra utekamera, det måste finnas bättre än detta.. bara nu under morgonen, 2 timmar har kameran spelat in 10 ggr & inte fångat något vettigt på bild mer än att det blåser i ett träd, som dessutom är avmaskad i zonen! +för ok pris 995kr & wifi på båda banden är bra.

Gardena Smart System Start Set
Full Star 1
5
(2)
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Allt har gått väldigt smidigt, vatten delen var väldigt enkel att få till att använda. Det gick även väldigt bra att installera den smarta enheten till min befintliga router. Appen som styr allt är faktiskt riktigt bra, både till att styra vatten & robotklipparen. Det är verkligen smidigt att kunna styra klipparen med en app via WiFi (eller såklart vartifrån du än är i världen via din mobil), hade aldrig någonsin velat ha det på något annat sätt. Även perfekt att kunna se status på både vatten & klipparen om den är ute och klipper eller laddar & mycket smidigt att kunna ställa in automatiska scheman, bara att ange hur många m2 gräsmattan är, när du vill att den ska eller inte ska klippa, ta bort dagar som den ska stå still, sen gör appen ett schema automatiskt till dig. Eller också ställer du in ett schema helt själv. Om man har ett robothus kan man bocka i det i appen så att inte klipparen krockar med huset. På klipparen finns även en funktion för att ställa in hur långt klipparen ska gå över guidekabeln, smidigt! SDet går även att skölja av klipparen med vatten undertill för rengöring, tro det eller ej så är detta inte vanligt att man kan göra av någon anledning.. Som en bonus i appen kan man även få bra info om alla de växter & träd man har i trädgården & hur dessa ska skötas, man kan även lägga till sina egna väkter/träd i en egen lista, smidigt! Perfekt att ha om man inte kan allt om sin trädgård. Jag har gjort en lång recension om mitt äventyr med Gardena prylarna på min Facebook sida, ett offentligt inlägg. Det jag hade önskat finnas med i detta paket men som saknas är att få med en av gardenas nya smarta elkontakter för utomhusbruk, ligger på runt 550kr, då hade det varit ett perfekt startkit. Ni kan läsa om allt här med många fler bilder & beskrivande text om ni har lust. https://www.facebook.com/jonbaltmo/posts/10156826757762639

Bosch Advanced VAC20
Full Star 1
4
(2)
1 471 kr
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Köpte den för att suga upp vatten, det gör den väldigt bra, mycket bra sug & medföljande vattenmunstycke suger upp vattnet mycket bra. Den fyller dock endast behållaren till hälften & sen slutar den suga. Det är enkelt att tömma på vatten men ibland måste man även ta bort de båda delarna 2Xfilter för att den ska börja suga igen då det blir fullt med vatten kvar under detta som inte vill åka ut av sig självt, det blir inget sug innan detta vatten tagits bort. Det slutade med att jag körde utan dessa båda filter för att suga vattnet för jag orkade inte ta bort dem varje gång. Det finns 2 olika lägen för att sätta på, ett vanligt där den går på med en gång & det andra är när du kopplar in ett verktyg i bosch, då styr verktyget starten på dammsugaren, smidigt. Den är alldeles för klumpig & det finns bara en nivå för sug för att användas för vanlig dammsugare inomhus. Kabeln är lös & går inte dra in i dammsugaren som brukligt hos vanliga inomhus dammsugare, men det var som sagt inte det jag köpte den för. 3 års garanti om man registrerar produkten.

JBL Link 20 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.6
(17)
1 990 kr
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Jag köpte min för 1290 på black friday & det kan väl den vara värd. 1690-1990 tveksamt, men om man verkligen behöver en högtalare med batteridrift finns inte så många bra alternativ. Alla som hört skillnaden mellan 20 & google home säger att ljudet är så mycket bättre på 20, då undrar jag verkligen hur pass dålig home är. Visst det är väl ganska ok ljud i 20 men absolut inte mer, ingen vidare bas heller, men den är ju trots allt inte så stor. Micen hör ganska bra tycker jag men med en hel del människor som pratar med varandra samtidigt så har den svårt att urskilja ok google, är det lugnare inga problem alls. Bra med fysiska knappar på ovansidan, valfrihet är bra :) Känns som hygglig kvalitet & den gör sig bra på bänken i köket, har en svart.

OnePlus 6 Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.8
(13)
4 255 kr
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Bytte från en Samsung S8 till denna. Oneplus6 är galet snabb i jämförelse. Ansikts scannern likaså. Många säger att högtalaren är sådär, men den är iallafall inte sämre än i s8. Batteritiden är riktigt bra, klart bättre än S8. Tycker ändå sensor flärpen är rätt cool o gör så att det känns som en helt ny mobil man köpt, att ha alla symboler för klockan,batteri, bluetooth mm däruppe känns helt naturligt. För den som inte gillar det går den att stänga av. 256 GB som i praktiken är 242 kommer definitivt att räcka längre än till nästa mobil byte. Klart mycket bättre med mer inbyggt internminne än att även använda SD kort.. Att det följer med ett genomskinligt gummiaktigt skal samt att det redan sitter ett förmonterat skärmskydd på är ett stort plus! Inga hörlurar för den som undrar. Att dash charge inte är kompatibel med fast charge är lite synd men man får helt enkelt skaffa en dash laddare extra o en till bilen, dock så verkar dash vara en bättre teknologi än fastcharge o de är ju bra.. Inte hunnit testa kameran nämnvärt ännu så får återkomma om detta. Skönt o slippa S8 som man fick ladda minst 2-3ggr dag för att räcka samt den meningslösa edgen på skärmen. Sen att bara behöva betala 400 extra från 128 till 256gb är ju riktigt bra! Rekommenderas å det varmaste! Telia verkar vara de enda som har i lager just nu, alla varianter! :) Tangentbordet är fantastiskt bra o hittar nästan alltid rätt ord som man vill skriva, både det ordet man skriver för stunden och även att förutspår nästa ord, här var igen Samsung S8 helt värdelös.

Lenovo IdeaPad Flex 2 15 (59428091)
Full Star 1
4.5
(2)
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mest dator för pengarna om man vill ha bakbelyst tangentbord (i 2 steg), Full HD ips PEK skärm samt en ok i5 processor & hygglig grafik samt 8gb internminne. Har suttit i flera veckor & tittat på bärbara innan vi köpte denna för ca 1 månad sen. Allt har funkat finfint, inköpt för 5990:- på Inet. 2 års garanti mot flera andra fabrikat som bara har 1 känns &så bra. 'Endast' 500gb' (men vi be´höver inte mer) hdd med 8gb ssd cache samt nätverkskortet klarar nya 'ac'. :) En liten bonus är att skärmen går att vinkla i flera steg (se bilderna) :)

Yamaha RX-A830
Full Star 1
4.8
(17)
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte &så från dustin för ett par veckor sen för 5680:- helt ok pris. Dustin är lite luriga ibland, de har 2 olika Yamaha RX-A830 på sin hemsida men det är bara den dyrare för 7995:- som länkas till prisjakt, den billigare modellen går inte ens att söka fram på Dustins hemsida, man får leta runt för att hitta den till priset 5995:- (jag hade nån rabatt inlagd & fick den lite billigare) :) Köpte även till Yamahas trådlösa wifi enhet som har 2 utgångar för internet (vanlig nätverkskabel). Fungerar mycket bra. Det var inte speciellt krångligt att installera. Uppdaterade &så firmware från 1.20 via USB minne, inga problem, man ser i displayen på förstärkaren när den jobbar & uppdaterar. & Spotify Connect fungerar hur bra som helst. Har man på tv:n samtidigt som man kör spotify connect finns lite info ex låtnamn m.m. men det hade varit grymmare om all info från spotify blev överskickat från ex mobil till tv:n så man såg skivomslag m.m. (kanske i spotify connect 2 någongång...:) ) Känns skönt med många hdmi ingångar (&2 ut då det snart plir en projektor) så man kan koppla in alla sina prylar, ändå finns det ett par över. Tv:ns 4 ingångar hade tagit slut. Gick från en gammal Pioneer typ 12 år eller så som ändå har funkat ok men Yamahan känns klart mycket fräschare & enklare. Har inte testat yamaha appen till Android så mycket men det verkar funka. Tror även man ska kunna spela musik över nätverket men har inte hunnit testa det än.

OCZ Agility 3 Series SATA III 2.5" SSD 120GB
Full Star 1
3.3
(32)
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Samma fel som Kaziglu tyvärr. Går du i tankarna avvakta ett tag, annars köp Intel 510? Har felanmält min & kommer skaffa en Intel 510 120GB istället. Har precis köpt nya datordelar och orkar inte vänta på en eventuell fix på problemet. Kör tilsammans med ett Asus P8Z68-V Pro moderkort och Intel Core i5 2500K 3,3GHz, Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz XMS3. Inget annat installerat & det är problem att hitta ocz disken 50% av alla starter, av en slump!? hittas sedan disken, kan ta en massa omstarter, in i bios m.m. för att sedan hoppa igång igen. När den väl funkar är den riktigt snabb & när man väl kört en snabb ssd disk är det nog svårt att vara utan. Betyg 4 (knappt godkänd) för att den är bra när den funkar men instabil innan en fix kommer...

Elgiganten
Bra
(500+)
a
ad72
13 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

Vägrar betala mellanskillnad trots lägsta prisgaranti. Vägrat att ta tillbaka produkten trots att jag har alla grejer kvar. Uppfyller alla kriterier för både ångerrätt samt lägsta prisgarantin.

Sony CMT-DH30
Full Star 1
4
(2)
a
ad72
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Egentligen en riktigt trevlig liten & smidig stereo, helt ok kvalite + design. Gillar att det finns en mapp bytar knapp på fjärren där man enkelt byter mellan album när man kör mp3/usb. Hade tänkt ha den i köket för att lyssna på musik när jag lagar mat m.m. men tyvärr fixade jag inte avsaknaden av bas. Alltså jag måste ha lite bas i musiken det bara är så. Sonyn klarar att spela tillräckligt högt men var är basen? Tycker inte det är för mycket att begära trots liten storlek. Min fru tyckte dock det lät helt ok så om du inte är så petig med basen som jag så är det nog inga problem, men lyssna först (lite svårt på netonnet där jag köpte min). I vilket fall som helst åkte den tillbaka & det blev en sån här istället http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=610992 Samsung MM-C550D, här snackar vi skillnad!!! Dock dyrare än jag tänkt men, men... Älskar dock spelare med slot in som sonyn har, det är alldeles för få maskiner som har det...