Kategorier
Prisjakt

Unregisteredc1d12524

22
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Zalman ZM-VE300
4
(3)
6 år sedan*
Som tidigare sagt. Fungerar perfekt, reglagen är inte av toppkvalitet men inget som stör, de gör det dem ska.
*Redigerades 6 år sedan
Asustor AS-302T
3.1
(3)
8 år sedan*
Mycket imponerad av denna produkt. Använd i ett par veckor, bra överföringshastigheter tyst och enorma möjligheter. Kör i dagsläget Plex, XBMC (via HDMI), backup och SAMBA. Fungerar riktigt bra och gränssnittet är lätt att arbeta. Multitasking i webbgränssnittet fungerar lysande. Rekommenderas varmt!
*Redigerades 8 år sedan
Linksys AE6000
2.7
(5)
508 kr
8 år sedan*
Fungerade bra ihop med min Asus RT-56u, fungerade tyvärr inte alls bra med Thomson TG712 (ADSL-router från Universal Telecom).
*Redigerades 8 år sedan
TP-Link TL-WN722N
4.1
(16)
101 kr
8 år sedan*
Riktigt imponerande, fungerar bättre än den ca 4 ggr dyrare Cisco-adapter jag äger. Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
Microsoft Surface RT with Touch Cover 32GB (Eng)
4.5
(5)
8 år sedan*
Efter ca 3 veckor med Surface så är det dags att lämna ett omdöme. Jag är mycket nöjd, så nöjd att jag faktiskt gjort mig av med min 13" laptop eftersom den inte längre behövdes. Jag använder flera användarkonton, ett för jobbet och ett privat och det känns riktigt smidigt. Kvalitén är riktigt imponerande och batteritiden lika så. Jag saknar en mediaspelare som stödjer lite fler filformat och lite fler appar över lag skulle absolut inte skada och det känns som att det är detta som gör att Surface inte riktigt når toppbetyg. Det saknas fortfarande vissa saker som jag tycker krävs för att anse att produkten är en riktig fullträff.
*Redigerades 8 år sedan
Asus RT-N56U
4.1
(181)
9 år sedan*
Snabb, lättanvänd och med mängder av funktioner!
*Redigerades 9 år sedan
Hoover HDS 108X (Rostfri)
2.3
(2)
9 år sedan*
Tyvärr är omdömet nedan väldigt missvisande. Det stämmer bra att det inte går in stora tallrikar i maskinen med den övre korgen i sitt nedre läge. Höjer man den så går stora tallrikar i utan problem (28 cm i diameter är våra). Och då finns det god marginal. I övrigt bra maskin till bra pris. Inte den tystaste som går att få tag på men det hade jag inte heller räknat med till detta pris.
*Redigerades 9 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
9 år sedan*
Fattas bara Tethering så blir det en 10a!
*Redigerades 9 år sedan
Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma
3.7
(15)
9 år sedan*
Supernöjd, används nästan dagligen till Battlefield 3, är mycket imponerad av kvalitetskänslan och ljudet. Bekväma även vid användning under lång tid. Suveränt till detta pris, rekommenderas!
*Redigerades 9 år sedan
HTC 7 Trophy
4.1
(13)
10 år sedan*
Riktigt nöjd, har inget att klaga på. Rejäl telefon som överlevt en del tuffa tag. WP7 är en revolution för smartphones. Bytte från en iPhone 3GS och jag är oroligt nöjd. Rekommenderas starkt.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1