Unregisteredb1c266ab

6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Tandshopen
0
Dålig
2 år sedan

Priserna stämmer inte. På vissa artiklar skiljer det upp emot 25% från vad som är listat på prisjakt. DÅLIGT

Robomow RX20u
Full Star 1
2.7
(8)
4 850 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Helt klart prisvärd gräsklippare. Klipper helt ok och tar sig fram skapligt. Vi har en väldigt besvärlig gräsmatta där gräsklipparen fastnar ibland. Till i år har vi planat ut mattan lite mer med gott resultat. Appen funkar klockrent på Android, inte lika bra på iOS. Vi har ca 300kvm gräsmatta som det glarar av galant, krävs förvisso 2-3 klippningar för det, men inställingarna i appen gör det enkelt att välja startposiotion vid schemaläggningen.

Conrad.se
OK
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Enkelt att lägga order och skapligt snabb leverans.

TomTom GO 500 Speak&Go (Europa)
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Grym GPS. har haft den 2 år och den funkar klockrent. Live Traffic är oslagbart och fungerar klockrent i europa och skapligt i Sverige.

TomTom GO 5000 (Europa)
Full Star 1
3.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mycket trevlig GPS. Det tog tid att uppdatera den första gången men annars inga problem med någonting. Extra bra att trafikuppdateringarna är så snabba på att uppdatreras vid stopp i trafiken, olyckor eller långa köer. Det enda som är negativt är att GPSen har svårt att uppfatta vissa adresser som innehåller ÅÄÖ när man styr den med rösten, annars fungerar även den funktionen utmärkt. EDIT: Vad gäller fästet är det lite trögt att vrida vilket jag tycker är bra. Lossnar fästet från rutan har man inte satt fast det ordentligt. Skönt att sladden sitter i fästet så det går snabbt och smidigt att plocka med sig sin gps.