IamDavej

Medlem sen 2007-07-21
216
Bidrag
485
Hjälpsamröster
Sony PlayStation Plus 1 Year Subscription Card
Full Star 1
3.4
(15)
522 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 18 dagar sedan

Varning! Det går inte avsluta din prenumeration via dator eller mobil. Du får meddelandet "försök igen senare". Enda sättet är att radera sina betalningsmetoder. Du kommer automatiskt betala minst 620 kr till om ett år om du har ett kontokort kopplat.

Xtrfy K4 RGB TKL (Nordisk)
Full Star 1
4.8
(18)
978 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Mycket trevligt tangentbord. Är retro men ändå modernt. Väldigt go känsla i knapparna och bra val för ljus. Plugg and play, inga drivrutiner, inget onödigt. Bara ett väldigt bra tangentbord. Tung och mycket bra kabel. Allt andas kvalitet.

Sony DualSense - White (PS5) (Original)
Full Star 1
3.7
(26)
529 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

2 Kontroller har gått sönder på drygt 1 år. Första kontrollen drabbades av R2 trigger problem där den blev lös och slapp, Det rasslade i den som om att något trillat loss. Gissningsvis är det är fjäder som spänner triggern. Detta hände efter 4 månader. Andra kontrollen (fick genom garanti) drabbades ytterligare 7 månader senare av drifting. Den drog åt vänster då och då samt att den vibrerade kraftigt. Detta gör Dark Souls ospelbart då spelet kräver enorm precision. Även denna kontroll byttes på garanti. Som tur är kan kontrollen bytas i 3 år. Därför och på grund av att det egentligen är en bra kontroll får den 2 stjärnor. Jag ser inte fram emot den dagen man måste köpa ny kontroll var 4-7 månad för 700 kr st.

System One W100
Full Star 1
3.8
(2)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Direkt när den kom på posten kopplade jag in med Dynavoice Definition DF-8 och Denon AVR-2400X. Jag växlade sub mellan en inspelad Dynavoice Challenger 12"och denna. I film får jag exakt samma fantastiska djupbas. I musik är system one snäppet vassare med rappare och tyngre bas. Jag är mycket imponerad.

Vogels Sound 4113
Full Star 1
1.5
(2)
119 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Ja, var börjar man... Låt mig citera: "Placera din högtalare från Sonos där du vill och rikta ljudet för bästa upplevelse. Med bordsstativet SOUND 4113 kan du placera högtalarna Sonos One, PLAY:1 och PLAY:3 där det passar dig. " - Okej.... mmhm.. jag är rätt säker på att man kan det utan stödet också. Låt oss fortsätta: "Perfekt för dig som vill enkelt vill kunna flytta med dig din högtalare dit du vill, oavsett om det är i köket eller vardagsrummet." - Mkaaaaay.... Rätt säker på att jag kunde flytta den mellan rum innan också... Vad gör den mer? "Tack vare den smarta konstruktionen kan du vrida din högtalare i 360°" Mhmmm... jag är inte helt säker man jag tror inte just min Sons sitter klistrad i bordet utan faktiskt går att rotera runt sig själv... "...och luta upp till 10° för att säkerställa att du får bästa möjliga ljud." WOW! Den kan en sak! för 300 kr. 10° Herregud! Där har vi skillnaden mellan dåligt hemmaljud och riktigt HiFI... Wow! Låt mig citera sammanfattningen, och jag hoppas ni sitter ner för detta kan bli chockerande: "Placera högtalaren där du vill" "Vrid din högtalare 360°" "Luta din högtalare upp till 10°" Wooow.... Den kan göra 3 saker varav 2 av sakerna är saker den kunde redan utan denna produkt av plast. Så du får 1/3 för priset av 9/3 och den är gjort av något så modernt som dinousaurier som är tidernas värsta miljöbovar trots att de är 100% organiska.

Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4 SM-T970 128GB
Full Star 1
4.1
(4)
7 989 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Jag kommer från iPad Air 4 och iPad 6 samt Surface Pro 2. Vad gör denna bättre: +Samsung Dex som liknar Windows. +4 högtalare med överlägset ljud mot de andra. +120 Hz skärm +Penna och fodral ingår Mycket nöjd med köpet även om priset kan anses högt. Jämfört med Surface och iPad Pro är den dock billigare och bättre för sitt syfte. Kan varmt rekommendera. Min iPad Air 2020 blev just väldigt väldigt gammal och långsam.

Weber Master-Touch GBS Premium E-5770
Full Star 1
2
(3)
3 489 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Den håller inte tätt och tappar därmed sin funktion. Detta beror på gångjärnet och man kan fixa det själv men det är mycket svårt och kräver styrka med risk att skada sig. Efter man fixar är det 5/5 men produkten kommer mer eller mindre defekt och det har ännu inte åtgärdats. I den form den skickas är den nära värdelös. Dessutom saknas delar. Det tog flera veckor att få allt men som tur är så är supporten bra. Har haft min i 2 år och efter allt strul funkar den perfekt. Grillar året runt och den är fortfarande tät.

Dynavoice Definition DF-8
Full Star 1
4.8
(17)
5 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Observera att recensionen kommer uppdateras med tiden. Första intryck såväl som intryck efter inspelning är viktigt: Första intryck: +Stora, tunga, snygga +Otroligt klart och rent ljud +Mekanisk justering av resistans (x-change) +Basplugg kan tas bort +Enorm dynamik De låter helt klart bäst med live-musik och nu hör jag effekter i musiken jag aldrig tidigare hört. Man kan nästan höra gitarrspelarens blod svett och tårar på scenen! Min tidigare budget-högtalare från Dynavoice lät väldigt platta och intetsägande jämfört med dessa. Återkommer om ca 50-200 timmar då de är inspelade. Uppdatering: Med ny Denon X2400H och någorlunda inspelade så kan jag inte annat än berömma dessa högtalare. Vilken dynamik! Vilken kraft! Dessa kommer nog aldrig behövas bytas ut. Då ska man nog upp i extrem-audiofil klass om man ska ha nåt mycket bättre. Ljudet har med tiden blivit lite mjukare tycker jag. Det var lite lite skarpt i början. Även bastrycket är bättre nu. Körde utan pluggar i början men de har satts i igen. Man vill ju inte välta grannens vitrinskåp. Det är nog ingen riskt dock. Även om bastrycket är enormt är basen vädigt ren och "icke-vibrerande", förmodligen på grund av dess tyngd. Elementet vibrerar såklart, annats hör man inte mycket. Men högtalaren i sig står stabil och tyst. Återkommer om flertalet 100 timmar. Uppdatering som utlovat: Fortfarande helt fantastiska. Ljudet har blivit mjukare och basen kraftigare tycker jag. Är man tekniknörd så vill man alltid ha nåt nytt hela tiden. Så har jag aldrig någonsin kännt med dessa. En solklar 10:a. Återkommer om några år. Uppdatering: priset är nu 6000 kr. Det är så otroligt billigt att det är orimligt. Du får alltså den bäst betygsätta högtalaren någonsin som verkligen lever upp till sitt rykte till budget pris. Det börjar bli dags att skaffa dessa igen till alla positioner i 7.2 systemet. Jag köper fler!

Balan Wonderland (Switch)
Full Star 1
1.8
(1)
198 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Spelet hade så mycket potential och konceptet är bra med klädbyte för olika förmågor men det blir bara en gimmick som känns påtvingad och inte alls kul. Positivt: +Bra idé. +Snygga cut-scene. Negativt: -Lågupplöst grafik, känns som 15 år gammalt. -Låg fps, känns som 10-20 bitvis. -Laggar kraftigt och går ojämnt. -Sega kontroller med lång fördröjning. -Långa laddningstider. -Ointressant värld, inget att utforska. -Ointressant dräkter, jag tänker snarare "nej inte en till att hålla reda på" än "woow coolt". -Det känns som ett jobb snarare än ett nöje att klara banor. -Tråkig level design, dräkterna skiljer sig inte tillräckligt för att ge känslan av att de tillför något. Jag hade hoppats på att det skulle kännas som när man får en ny item i Zelda. Då kan man utforska helt nya områden. Här är det snarare så att man kommer upp på en hög kloss bara och man har kunnat komma upp på den ändå... Lite antiklimax. -Dålig kamera som snurrar okontrollerat. Detta tillsammans med låg fps och lagg gör det till en hemsk upplevelse. Allt som allt är det ett ointressant spel med dålig grafik som trots det laggar och kräver långa laddningstider. Man har även misslyckats med det enda som gör spelet unikt. Dräkterna. Spela Demo först innan ni köper. Ni kommer se vad jag menar. Jag hade väldigt låga förväntningar men blev ändå väldigt besviken. Man tror att "det kan väl inte vara sååå dåligt". Jo det kan det. 1/10 för bra idéer.

Balan Wonderworld (Switch)
Full Star 1
1.8
(1)
126 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Spelet hade så mycket potential och konceptet är bra med klädbyte för olika förmågor men det blir bara en gimmick som känns påtvingad och inte alls kul. Positivt: +Bra idé. +Snygga cut-scene. Negativt: -Lågupplöst grafik, känns som 15 år gammalt. -Låg fps, känns som 10-20 bitvis. -Laggar kraftigt och går ojämnt. -Sega kontroller med lång fördröjning. -Långa laddningstider. -Ointressant värld, inget att utforska. -Ointressant dräkter, jag tänker snarare "nej inte en till att hålla reda på" än "woow coolt". -Det känns som ett jobb snarare än ett nöje att klara banor. -Tråkig level design, dräkterna skiljer sig inte tillräckligt för att ge känslan av att de tillför något. Jag hade hoppats på att det skulle kännas som när man får en ny item i Zelda. Då kan man utforska helt nya områden. Här är det snarare så att man kommer upp på en hög kloss bara och man har kunnat komma upp på den ändå... Lite antiklimax. -Dålig kamera som snurrar okontrollerat. Detta tillsammans med låg fps och lagg gör det till en hemsk upplevelse. Allt som allt är det ett ointressant spel med dålig grafik som trots det laggar och kräver långa laddningstider. Man har även misslyckats med det enda som gör spelet unikt. Dräkterna. Spela Demo först innan ni köper. Ni kommer se vad jag menar. Jag hade väldigt låga förväntningar men blev ändå väldigt besviken. Man tror att "det kan väl inte vara sååå dåligt". Jo det kan det. 1/10 för bra idéer.