Kategorier
Prisjakt

IamDavej

Medlem sen 2007-07-21
206
Bidrag
454
Hjälpsamröster
Arlo VMC3040
4.1
(8)
1 490 kr
3 år sedan*
Bästa kamerna för övervakning som du själv har kontroll över. Inget att klaga på efter ca. 6 månader användning. Efter 3 år slutar den fungera. Efter support fick jag den att fungerar på 2.4 GHz. Problemet var tydligen att den går över till 5 ghz på något vis. Mycket bra support.
*Redigerades 8 dagar sedan
Just Dance 2021 (PS5)
1.5
(1)
499 kr
22 dagar sedan
Varning: Kräver att barnen håller en mobiltelefon i handen. Ps5 kameran fungerar inte med spelet! För att få tillgång till alla låtar krävs prenumeration! Det är mycket kostsamt. Varning!
Cyberpunk 2077 (PS4)
1.8
(16)
497 kr
en månad sedan*
Känns som när man spelade Deus Ex första gången eller GTA 3. Ett mästerverk. Den har det bästa från FPS och RPG ihopsatt. Spelet är inte för alla men har man växt upp med spel på 90-talet och Desu Ex och GTA är det en solklar hit. + Ganska stabila 60 FPS (PS5) + Snyggt, speciellt ljussättningen. + Stor värld + Många sidouppdrag av varierande karaktär + Flera sätt att lösa samma problem + Otroligt många RPG element: + Level, Respect, Craft, Item Mod, Bio Mod, Mod Mod.. + Intressant story. + Bara semi-öppet i början, som äldre GTA. + Flera olika början beroende på karaktär. - För lite tid... =(
*Redigerades en månad sedan
Cyberpunk 2077 (PC)
3.5
(15)
459 kr
en månad sedan
Känns som när man spelade Deus Ex första gången eller GTA 3. Ett mästerverk. Den har det bästa från FPS och RPG ihopsatt. Spelet är inte för alla men har man växt upp med spel på 90-talet och Desu Ex och GTA är det en solklar hit. + Snyggt, speciellt ljussättningen. + Stor värld + Många sidouppdrag av varierande karaktär + Flera sätt att lösa samma problem + Otroligt många RPG element: + Level, Respect, Craft, Item Mod, Bio Mod, Mod Mod.. + Intressant story. + Bara semi-öppet i början, som äldre GTA. + Flera olika början beroende på karaktär. - För lite tid... =(
Cyberpunk 2077 (Xbox One)
2.2
(6)
498 kr
en månad sedan*
Känns som när man spelade Deus Ex första gången eller GTA 3. Ett mästerverk. Den har det bästa från FPS och RPG ihopsatt. Spelet är inte för alla men har man växt upp med spel på 90-talet och Desu Ex och GTA är det en solklar hit. Fungerar utan problem och bugar på series X. + Ganska stabila 60 FPS + Snyggt, speciellt ljussättningen. + Stor värld + Många sidouppdrag av varierande karaktär + Flera sätt att lösa samma problem + Otroligt många RPG element: + Level, Respect, Craft, Item Mod, Bio Mod, Mod Mod.. + Intressant story. + Bara semi-öppet i början, som äldre GTA. + Flera olika början beroende på karaktär. - För lite tid... =(
*Redigerades en månad sedan
Watch Dogs: Legion (PS4)
2.2
(2)
499 kr
2 månader sedan
Inte ens 60 FPS på ps5? Känns inte next gen. Enformigt. Striderna känns som GTA 3. (Ok på 90-talet, men inte idag). Känns inte engagerat. Story finns inte. Grafiken är ok. Dessutom kraschar det hela tiden. Progress försvinner. 2 stjärnor på grund av ok pris. Annars 1. Inte värt att köpa ändå. Lite kul att se London bara.
Sony PlayStation 5 (PS5)
4.3
(43)
2 månader sedan
Första intryck: Stor och lite svår att placera i TV-bänken liggande men det går. Ganska tyst. Lite fläktljud hörs, men det är extremt lite. Series X är i jämförelse helt tyst i samma spel. (Valhalla) Kontrollen är helt otrolig. Påminner mer och mer om X-box kontroll och PS5 har nu till och med fått bättre komfort (vilket jag aldrig trodde jag skulle säga). Force Feedback är fantastiskt, likaså vibrationerna. Detta är helt klart den bäst kontrollen någonsin. Köpte en Series X också bara för kontrollens skull, men det hade inte behövts. Menyer laggar lite, till skillnad från series X. Det är extremt lite. Spel flyter däremot bättre än Series X. 60 FPS är en dröm på konsol och även 30 FPS spel flyter mycket bättre än på PS4/ONE. Kan varmt rekommendera!
Microsoft Xbox Series X 1TB
4.3
(52)
8 708 kr
2 månader sedan
Första intryck: Snabb start. Snabb laddning av spel. Jämförbart med modern dator i 15.000 kr klassen. Stabila 60 FPS i 4K i Assassins Creed. Ser minst lika bra ut som ovan nämnd dator. Tyst som en mus vid spelande. Jag stängde av ljudet och hör ingenting. Absolut inget fläktljud alls. Kan bli mer vid tyngre spel. En enorm skillnad mot One S och PS4 jag kör idag. Klart värt pengarna. Hur den står sig mot PS5 vet vi om drygt 1 vecka. Jag är mer än nöjd med köpet.
CDON
Bra
(500+)
Usel
8 år sedan*
Det går inte kontakta CDON för att få reda på vad som händer. Man får betala frakt och returfrakt och ångeravgift trots att det är en defekt begagnad produkt med skador man fått. Jag har betalat för jag orkar inte skicka mail i 2 veckor till för slippa betala mina 143 kr det blev för mycket sveda och verk. Jag kommer istället sluta beställa av CDON. Vill ni prata med mig personligen och lösa ärendet med personkontakt är jag mycket positivt inställd till det. Tills dess handlar jag i fysisk butik hädanefter.
*Redigerades 7 månader sedan
Maserati MC-ES80 El-scooter
1.9
(3)
5 690 kr
8 månader sedan*
+ Snygg + Billig Maserati + Inbyggda lampor + Lätt att fälla ihop + Dubbla bromsar - Kör inte - Manualen stämmer inte - Dåligt monterad - Skruvar fattas Den får en stjärna för att den fortfarande fungerar som dekoration. Det blir retur och annat märke. Uppdatering: Efter att ha skruvat isär den igen inför retur upptäcker jag flera skavda områden och delar av dessa är handmålade med svag röd färg av fel nyans. Det ser nästan ut som att det är ett kraftigt skadat exemplar som är bristfälligt reparerat. Det förklarar den dåliga passformen på detaljer samt att skruvar saknas. Frågan är vem som gjort detta och vem som skicka vidare den till mig som "ny produkt". Den fungerar ju inte ens! Uppdatering 2: Produkten finns inte ens på tillverkarens hemsida. Det finns en liknande produkt. Jag börjar undra om detta är en Kina-kopia på en Officiell Kina-Maserati. Tillverkaren är kontaktad. Återkommer. Efter 2 veckor har jag inte fått något svar varken från tillverkaren eller CDON. Jag fick betala "ångeravgift" till CDON trots att det är ett solklart reklamationsärende. Det går inte heller få tag i någon ansvarig person någonstans. Detta är skandal. Köp absolut inte!
*Redigerades 7 månader sedan
Sida 1