Prisjakt

Geek82

Medlem sen 2007-07-17
44
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Nordwik Gjutjärn Stekpanna 28cm
Full Star 1
1.8
(1)
399 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Billig stekpanna av en anledning. Dålig ergonomi. Handtaget är för kort, vilket gör panna tung att lyfta. Dessutom blir den varm och risk att man bränner sig rejält om man inte har vante/grytlapp. Stekytan är helt knottrig, grovt knottrigt att tillägga, inte slät som många andra gjutjärnspannor. Blir som sandpapper som nöter ned redskappen. Även undersidan är knottrig! Varning för repor på glaskeramikhäll! Efter ett tags användning lossnade det järnbitar från pannan! En riktigt usel produkt! Slängde det i återvinningen. Orkade inte reklamera på en sån billig produkt.

Najell SleepCarrier
Full Star 1
2.4
(3)
1 595 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Stor och otymplig, tar mycket plats i vagn och i bil. Dum designmiss, där bärremmen inte går att ta bort helt. Produkten är en glorifierad och dyr mjuklift. Ett onödigt köp som inte tillförde något i vardagen.

Xiaomi Oclean F1
Full Star 1
1.8
(1)
294 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Köpte min för 149kr på NoN. Har haft den i ca: 6 mån. Har sen tidigare haft en Oral-b i Triumph serien, samt en Oral-b som är driven av AA-batterier. Bytte till Xiaomi med Sonic-teknologi för testa något annorlunda. Kort sammanfattning, tandborsten är verkligen inte värd sena pengar. Onödigt att köpa. Den borsta ungefär lika rent som en manuell tandborste + lite tandköttsmassage. Men den ger ifrån sig ett högfrekvent ljud som kan vara irriterande och Sonic-teknologin gör inget för att förhindra uppkomsten av plack. Till och med min AA-drivna eltandborste gör ett bättre jobb på att förhindra plackuppkomst. Lägg på sen att Xiaomis ersättningstandborstar är hutlöst dyra (50kr st.). Denna eltandborste åker tyvärr bort till elektronik återvinningen, och jag får fortsätta att hålla mig till Oral-b produkter.

IKEA 365+ Stekpanna 28cm
Full Star 1
1.8
(1)
199 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

En riktig usel stekpanna. Dålig värmehållning och värmefördelningen. Nonstick-beläggningen är av det sämsta sorten som mattas av efter någon månad, trots långsam uppvärmning och varsam diskning.

Fiskars Norden Stekpanna 28cm (Rostfri)
Full Star 1
2.1
(5)
1 056 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Till att börja med har jag haft flera olika stekpannor genom åren från olika fabrikörer och priser. Har haft stekpannor i gjutjärn (min favorit är Skeppshult), teflon (tycker sämst om, undviker särskilt Tefals pannor), och även pannor i rostfrittstål. Just rostfri stekpannor kräver viss teknik för att steka i, för att inte få mat att fastna. Det gör att att jag sällan använder det som min huvudsakliga stekpanna. Blev dock intresserad av Fiskars stekpanna som har ett slags mineralbeläggning på rostfri stekpanna som ska underlätta matlagningen. Har nu haft stekpannan i drygt 6 månader. Stekpannan är tung och har en tjockbotten. Den har bra värmhållningsförmåga men tar en stund att värma upp. Det går bra att steka 1,5cm tjock entrecote utan att panna tappar för mycket värme och kokar köttet. Något sämre värmefördelningen dock, var lite hotspots på pannan. Mat fastnade inte, stekte ägg och pannkakor som gled ur pannan utan problem, och råvarorna fick fin stekyta. Märkte ganska tidigt att beläggningen repades av min stekspade i plast. och efter 4 månader började beläggningen mattas av och nonstick-effekten vart sämre och sämre. Efter 6 månader var nonstick-beläggningen helt borta och kvar är en helt vanlig rostfri stekpanna. Sammanfattningsvis är detta en dyr stekpanna för lite mineralbeläggning som håller sämre än teflonstekpannor. Men tillskillnad från teflonstekpannor kan du med Fiskars stekpanna fortsätta använda som en rostfri stekpanna. Gillade stekpannan men tyvärr höll mineralbeläggningen inte måttet. Får se om jag orkar testa kålstolspannor eller om jag bara ska hålla mig till gjutjärnspannor framöver.

Remington Heritage Foil HF9000
Full Star 1
2.8
(2)
1 124 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Snygg retrodesign, men tyvärr faller den platt som rakapparat. Trots 3 rakhuvuden rakar den sämre än min reseapparat från Braun. Mycket högljudd, garanterad att väcka upp familjen på morgon när den slås på. Efter 2 veckors användning gick foliet i mitten sönder mitt i rakningen, vilket resulterade att jag skar mig på kinden. Produkten reklamerades tillbaka till affären, köper aldrig en rakapparat från Remington mer.

Jays m-Six Wireless In-ear
Full Star 1
2.7
(13)
899 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Kvalitetsmässigt en riktig skitprodukt. Dålig mottagning, mediokert ljud, delar som går sönder t ex. som laddningsporten. Limmet runt magneten lossnar och det går inte att ladda längre. öronpropparna glider ur örat, och lossnar lätt från hörluren. Tappar du bort öronproppen är det kört, speciella fästen, vanliga öronproppar passar inte till denna hörlur. Dessutom inga reserv att köpa från Jays. Önskar att Jays slutar pumpa ut massa skitprodukter hela tiden. Gå tillbaka till basic och skapa ett par lurar liknande q-jays.

Jays a-Seven Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.4
(12)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

- Ljud - Tight bas, men inte mycket djup. Mellanregistret är återhållsamt, akustisk musik och röster låter instängt. Diskanten är vass och gör det jobbigt att lyssna på under längre tid. Volymstegen på dessa lurar är alldeles för stora. Svårt att få lagom nivå på volymen. - Ljudisolering - Musiken läcker ut en del, men värre är att ljud omkring dig läcker in som ett såll, vilket gör att man måste höja volym ordentligt för att överrösta det. - Komfort - Hörlurarna klämmer med lagom kraft på mitt mediumstora huvud. Kåporna är tunt vadderade, vilket gör att högtalarelementen trycks direkt mot öronen. Det tar inte lång tid innan öronen säger ifrån pga. smärta. Huvudbygeln är bra vadderad men är hal. Kraftig rörelse med huvudet gör att bygeln glider på huvudet. Lutar du framåt ramlar hörlurarna av. - Signalstyrka - Har inga problem med tappad signalstyrka, men den har sämre räckvidd än mina gamla Sony SBH60 som är mer än 5 år gamla (får en att tänka att vi verkar inte har kommit längre i bluetooth-teknologin). - Mikrofon - One word - Burkljud. - Sammanfattning - Hörlurar som är mer design än funktion. Acceptabel ljud för vissa genre av musik. ljudisolering och komforten är en svaghet. Betalade 500kr för dessa lurar, är tyvärr inte nöjd för vad jag får för pengarna. Gav bort dessa lurar till någon som inte är kräsen när det gäller ljud eller komfort.

Hobbex
Dålig
(121)
Usel
4 år sedan

Dålig service i butik (Uppsala). Dålig villkor om du vill häva ditt köp på öppet köp. Du kan inte få pengarna tillbaka om förpackningen är bruten. I mitt fall var min vara förpacka i tunn folieplast som jag tog bort för att se hur produkten ser ut. Ångrade mig när jag kände hur plastig produkten var. Enligt personal kan jag bara byta mot en likvärdig produkt prismässigt eller få ett tillgodokvitto att handla för senare. Eftersom de skulle lägga ned butiken ville jag inte ha en tillgodokvitto och det fanns ingen likvärdig produkt eller något annat som jag ville ha från butiken. Jag ville bara ha tillbaks mina pengar! Första och sista gången jag handlar på Hobbex.

Supra MP 3.5mm - 3.5mm 0,5m
Full Star 1
1.9
(4)
79 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Skräpkablar. Börjar glappa efter drygt 1 års användning. Har noname-kablar som har hållit längre än så. Update! Köpte denna kabel i samband med nya hörlurar (Philips Fidelio X2). Vart aldrig riktig nöjd med hörlurarna då det kändes som min laptop inte hade tillräckligt med kraft för att driva dem. Diskanten kändes vass, mellanregister var bra, men basen kändes alltid lite tung och långsam. När Suprakabeln började glappa bytte jag tillbaka till en noname-kabel. Vad händer då? Helt plötsligt låter mina hörlurar helt annorlunda. Diskanten vart mindre påträngande, rösterna kom fram bättre, och basen stramade till sig! Nu vart det ordentligt punch i det lägre registret! Med andra ord har dessa kablar från Supra, hämmat mina hörlurar från att låta som den ska göra i ett helt år! Förtroendet för Supra som något slags kvalitémärke är helt borta. Ingen som helst förtroende för detta företag.