Prisjakt

Martin1222

Medlem sen 2018-10-15
8
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Body Science Whey 100% 1kg
Full Star 1
4.4
(17)
179 kr
M
Martin1222
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Typ bästa och i princip billigaste vasslet på marknaden

Myprotein Whole Fuel 2,5kg
Full Star 1
1
(1)
M
Martin1222
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fullkomligt odrickbart skräp. Äckligaste skiten jag nånsin smakat. Och då har jag ändå smakat en hel del vidriga proteinpulver genom åren. Köpte för att se om det kunde vara alternativ till Huel, men får kasta hela påsen. Duger inte till nånting. Smakar kemiskt, som att råka få tvål i munnen.

Philips The One 58PUS8535 58" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3
(2)
M
Martin1222
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte på kampanj på Mediamarkt för 6990. 10 000 är den inte värd. TVn kan bli riktig bra för priset om du är villig att pilla mycket med inställningarna. Föregående recensent har nog inte fått till sina inställningar ordentligt. Jag kalibrerade "med ögat" via xbox series x inbyggda kalibreringsverktyg och nu är jag mycket nöjd med bildkvaliteten. Ser riktigt bra ut i både SDR och HDR. Motion handling funktionerna är inte jättebra, men de stänger man ju alltid av ändå. Kan du få tag på den för under 7000 tror jag det är svårslaget att få samma kvalitet någon annanstans. Men om du inte tycker om att pilla med inställningar och bara vill köra out of the box så är detta inte TVn för dig.

Samsung HW-Q800T
Full Star 1
4.8
(4)
M
Martin1222
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Gick från hifi-anläggning till denna pga smidigare och mindre plats osv. Plus att TV-bilden speglades i mina pianoblanka högtalare. Är hur nöjd som helst med soundbaren, kristallklart ljud, fungerar felfritt med HDMI ARC. Bra sub som klarar även riktigt låga frekvenser. Suben är så bra så den smälter in i miljön och man inte riktigt tänker på att den är igång. Dvs inga missljud och vibrationer som det kan bli från billiga system. Har inget att anmärka på varken soundbar eller sub egentligen, men ska försöka. + Fantastisk ljud + Fantastisk sub + Adaptive surroundläge funkar bra till i princip allt från film till spel till musik (möjligen vill man sätta den i stereoläge för musik, blir lite live-känsla annars. Smaksak) + Enkel installation + Fungerar felfritt ihop med TV och HDMI ARC + Går även lyssna på musik via Spotify connect utan att behöva ha igång TVn - Amazon Alexa vill inte spela Spotify av oklar anledning ("spotify not supported on this device"). Vet inte om bugg eller någon rättighetsgrej. Men har ingen betydelse, sätter igång från telefonen ändå. - Hade varit bra med lite mer finjusterade volymnivåer. Men det är nog bara för jag är van vid precision från min hifi-anläggning - Osmidigt om man vill koppla på bak-högtalare (köps separat). Dessa har en trådlös mottagare som sedan har högtalarkabel till respektive högtalare. Man tycker de borde kunna va trådlösa helt och hållet. Samtidigt känner jag inget behov av det, tycker surroundljudet blir bra med enbart soundbaren. Men är du en sådan som absolut måste ha bakhögtalare så är den kanske inte för dig. Summa summarum: 9,5/10

Innr Flex Light RGBW 240L (4m)
Full Star 1
3.5
(2)
749 kr
M
Martin1222
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Den funkar bra i stort. Lätt att para ihop, håller kontakten med bryggan, fina färger osv. Dock är byggkvalitén undermålig. Har själv fått 2 stycken lister med defekta sektioner. Om du ska köpa den, gör det absolut INTE från Inet. Gör inte mitt misstag (har fått lägga ner mycket tid och väntan förgäves). Köp istället från amazon uk eller amazon de (fri frakt). Då köper du direkt från tillverkaren,som enligt omdömena på amazon ska vara extremt hjälpsamma. Min egna erfarenhet från Innrs kundsupport när jag gjorde due diligence är att de är exceptionella. Notera att listen fungerar lite annorlunda, den har ledar i olika färger, vilket syns tydligt om du sätter den nära någonting (säg 1-2 dm ifrån) eller om listen syns. Ska du t ex ha varmvit så ser du en gulaktig lampa och en lilaaktig lampa om vartannat. Det ger lite tivoliutseende. På avstånd (över dessa 1-2 dm) så "blandas" ljuset ihop och färgen blir korrekt. Strömkablarna till själva ledlisten är 2 meter vilket är ett tveeggat svärd. De är platta och breda och därmed svåra att kanalisera. De är inte självhäftande utan måste kanaliseras manuellt. Själva häftfunktionen i listen är inte fullt tillräcklig. Den lossnar på sina ställen redan, och jag har bara haft den uppe en vecka. Får försöka limma fast den eller något. I efterklokhet skulle jag kanske valt en Philips istället, men då hade jag haft andra problem pga kort strömkabel och hade behövt köpa förlängning osv.

Ljus & Miljö
Utmärkt
(38)
M
Martin1222
8 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Jättenöjd! Beställde ett par lampor och det var problem med den ena pga strul från en underleverantör. Sånt som händer, och det viktiga är hur det hanteras. I detta fallet var det den trevligaste och mest sympatiska kundsupporten jag någonsin haft att göra med. De la verkligen ner sin själ i ärendet trots att det var mitt i Black Friday-hetsen.

Jollyroom
OK
(500+)
M
Martin1222
8 omdömen
OKRedigerades 5 år sedan

Dålig kundtjänst som inte kämpar ett skvatt för sina kunder gentemot leverantörer vid reklamationsärende med uppenbart konstruktionsfel Uppdatering: efter mycket om och men skickade de en ny produkt. Finfint!

OK Baby Body Guard
Full Star 1
3.7
(3)
529 kr
M
Martin1222
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Köp inte om du vill att stolen ska hålla mer än ett år. Efter lite mer än ett års normalt bruk är flera saker på stolen trasigt. Ramlåset har använts ca 5 gånger och det är helt paj. Leverantören vägrar godkänna reklamation enligt Jollyroom. Välj en annan stol och en annan butik.