Kategorier
Prisjakt

Stefan Öberg

Medlem sen 2018-09-06
10
Bidrag
7
Hjälpsamröster
TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)
3.8
(42)
2 215 kr
2 år sedan*
Med TP Links Deco M5 gick det inte att få täckningen i det trådlösa nätverket överallt hemma, hastigheten räckte inte så köpte storebror M9 istället. Det blev bättre men den tappar hastighet mellan puckarna.
*Redigerades ett år sedan
TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)
4.1
(41)
2 999 kr
2 år sedan*
Härlig produkt som löser många problem. Kände inte till Mesh innan, men nu undrar jag varför man inte haft detta tidigare. I villan har vi fortfarande döda rum men vi kan surfa utan avbrott för det mesta. Tidigare klippte det när man rörde sig mellan rummen och utomhus var täckningen obefintlig. Kan tycka att den tappar lite styrka mellan puckarna. Kanske skall nämna att den är löjligt enkel att installera. Appen som man laddar ner berättar stegvis exakt vad man skall göra.
*Redigerades ett år sedan
DJI Mavic 2 Pro (Smart Controller) RTF
4.3
(3)
18 690 kr
2 år sedan
Roligaste leksaken på länge! Önskar bara batterierna räckte längre. Kan knappt vänta tills i morgon när det är fulladdat. Vem som helst klarar flyga den. Glöm inte göra alla nerladdningar och uppdateringar först och det är ganska många och det tar lite tid. Rekommenderas varmt.
Google Home Mini
3.6
(70)
297 kr
2 år sedan
Trevlig produkt som funkar toppen med mina "smart plugs" från TP-Link. Kan dock önska att den hade lite bättre ljudupptagning då den ofta inte förstår om man inte står väldigt nära. Prövat den ett par månader nu och jag ger den 8 stjärnor då det är en rätt kul gadget som förmodligen kommer att styra hela mitt hem snart.
Urbanears Plattan
2.5
(71)
249 kr
2 år sedan
Helt okej hörlur men kan tycka den sitter lite hårt över huvudet. Ljudet är okej men i jämförelse med nyare lurar måste jag tyvärr lägga dessa i underkant. Men i sin priskategori är de bra.
Apple MacBook Pro (2017) - 2,3GHz DC 8GB 128GB 13"
3.8
(16)
16 495 kr
2 år sedan
En helt okej dator om man inte skall göra allt för stora jobb. har fungerat smärtfritt hittills. Kan bli lite slö när man jobbar med stora filer man annars inga problem. En stor fördel är att den är liten och smidig men har man haft stor skärm som jag innan blir detta i minsta laget.
Marshall Monitor
4
(12)
1 290 kr
2 år sedan
En helt fantastisk hörlur. Stänger verkligen ute allt ljud och läcker inget heller. Skrikande barn på flygplan är inte längre ett problem, ej heller några som helst problem att stå på löpbandet. Fungerar fint tillsammans med min iPhone 8 och funktionen att man kan koppla ihop hörlurarna med ett annat par är hur bra som helst.
Electrolux ESL8523RO
3.5
(1)
14 669 kr
2 år sedan*
Satsade på en lite dyrare, energisnålare och tystare maskin och är helnöjd. Kan tycka att det miljövänliga programmet har lite lång arbetstid dock, men det är ju inga problem om man kör det på natten. Rent och fint blir det. Nu i efterhand önskar jag att jag köpt en senare modell med diskliften som de har nu, men man kan ju inte få allt.
*Redigerades 2 år sedan
Apple iPhone 8 256GB
3.6
(6)
3 590 kr
2 år sedan
Bra telefon men kan även jag sakna den bättre kameran som återfinns i Plus varianten och X. Har haft telefonen snart i ett år nu och är förövrigt nöjd. Haft lite problem med wi-fi och det är nog det ända jag kan klaga på.
Apple TV 32GB (4th Generation)
3.9
(94)
1 540 kr
2 år sedan
Allt går att förbättra. Tolka mig inte fel, jag älskar produkten men ogillar att den inte går att stänga av utan försätta den i viloläge. Den försätter ju inte bara sig själv i viloläge utan även Tvn. I övrigt är detta en bra produkt kan sakna Spotify dock och varför saknas SF anytime...
Sida 1