Jimmys tips

Medlem sen 2018-09-01
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Telenor Sverige Aktiebolag
Dålig
(141)
Usel
Redigerades 3 år sedan

Tecknade tv plus apple tv för 199kr + 99kr per månad, men de två månader i rad sedan jag tecknade har jag fått räkningar på ca 850kr per månad. Och detaljbeskrivningen av fakturab är helt obegriplig. De är massa tjänster hit och dit och rabatter hit och dit, kortavgifter osv. Samma visa om man loggar in på telenor så står det avgifter hit och dit. Jag har varit i kontakt med kundtjänst och lär få ta kontakt med dom igen. Jag avråder folk från att teckna abonnemang hos Telenor. En så här pass stor kedja borde ha bättre koll.

Bose Companion 2 Series III
Full Star 1
3.8
(14)
949 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Lämnade tillbaka dom. Köpte dessa då de hade fått fint omdöme här. Jag kan hålla med om att det är häftigt hur mycket ljud de har fått in i så pass små högtalare. Tyvärr är ljudbilden en aning förvrängd och jag var helt enkelt inte nöjd med dom. Tyckte även att vissa frekvensomfång blev lite burkigt, eller som ljud ifrån en låda. Detta hände särskilt när man lyssnade på podcast eller talkshow.

Kingston SSDNow A400 SA400S37 120GB
Full Star 1
2.6
(6)
249 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Använder den som systemdisk, den var väldigt billig och fungerar om man vill komma extremt billigt undan. Men det händer att den går upp i 100% när man gör vissa saker på datorn, installerar spel eller för över filer och då blir hela datorn väldigt långsamt och svarar knappt när man klickar på saker trots att övriga datordelar är nya/moderna. Därför får den ett relativt lågt betyg av mig. Jag kommer förmodligen framöver att byta systemdisk.

Intel Core i5 8400 2,8GHz Socket 1151-2 Box
Full Star 1
4.4
(7)
2 195 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

En prisvärd allt i allo processor. Som klarar både spel men även andra program riktigt bra. Jag kör det ihop med ett b360 och 8gb ram. Tillsammans blir det en väldigt prisvärd dator om man sätter ihop egna paket. Körs med stockkylaren som medföljer. Har ställt bios på moderkort i tyst läge och windows i prestandaläge, så att processorn alltid står i minst 3,8GHz på alla kärnor. Jag hör aldrig processorfläkten ut från chassit (fractal design c mine) så jag har noll behov av att byta eftersom den gör sitt jobb och är tyst. Intel i5 8400 och ryzen 2600 är de mesta prisvärda processorna just nu tycker jag. Med tillräcklig prestanda för de flesta. Kombineras de med ett separat grafikkort så får ni en riktig fin speldator. Ska du inte spela på datorn så kommer du rätt långt på uhd 630 (i5 8400). Det integrerade grafikkortet i 8400 klarar till och med lite äldre mindre krävande spel.

EVGA 650 GQ 650W
Full Star 1
4.3
(9)
890 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpte detta på rea för 649. Hade lite för höga förväntningar i och med att det var hög certifiering och i och med semipassiv drift så tänkte jag att det skulle vara knäpptyst. Det är det tyvärr inte. I eco läget, det läget där fläkten stänger av sig så är det rätt så mycket elektriskt oljud som hörs även när den är monterad i chassit (design C mini) förutsatt att det är hyfsat tyst i rummet. Tråkigt eftersom alla andra delar i datorn är så tysta så förstår det här nätaggregatet ljudnivån. Man kan stänga av ecoläget och då försvinner de mesta elektriska oljudet dock är fläkten högljudd relativt mina andra komponenter. Jag kan ha fått ett måndags exemplar. Men efter det nätaggregatet jag har fått så kan jag inte rekommendera denna till någon. Sök på evga gq coil whine eller noise på youtube så får ni flera exempel på flera som har fått samma problem som mig och ni får även en koll på hur det låter.