Prisjakt

m1lle

Medlem sen 2007-06-27
15
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Google Pixel 3a 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.9
(17)
2 213 kr
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

+ Grym kamera + Senaste uppdateringar + Vanilla Android utan lull-lull

Google Nest Mini 2nd Gen WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.1
(36)
441 kr
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

+ Något bättre ljudupptagning än föregångaren + Bättre ljud, så det nu känns det ok att lyssna på lite musik + Hål för väggfäste

Conrad.se
Bra
(500+)
m
m1lle
15 omdömen
OKRedigerades 9 år sedan

Levereras med UPS, som är sjukt usla! Först anländer dom till min bostadsadress som är ett hyreshus, men där står ingen och dom får inte för sig att ringa på porttelefonen tydligen. Jag ringer kundtjänst och får möjlighet att ta leveransen till min arbetsplatspåföljande dag, och samtidigt ombedd att lämna mitt telefonnummer. Nästa dag hittar dom inte min arbetsplats fast där är tydligt skyltat på byggnaden, på dörren och på porttelefonen. Dom ringer inte ens mig. Det slutar med att jag får åka och hämta paketet själv ute på vischan.

Samsung Chromebook 2 503C32-K02SE
Full Star 1
3.8
(5)
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gillar konceptet. Bra dator! + Mycket bra batteritid + Bra touchpad med multitouch (men måste konfigureras, annars känns den "trög") + Väldigt bra skärm, dock högblank. Man får dock köra med mindre upplösning än standard för att det ska funka för mina ögon - Högblank skärm - Kan vara lite seg när man har flera tunga sidor uppe, exempelvis om man kör Youtube på hög upplösning i två flikar och surfar runt i en tredje samtidigt. - Något dyr.

Asus Chromebook C300MA-RO003
Full Star 1
3.7
(3)
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Touchpadden är väldigt oskön och glappande, samt är där är inte samma motstånd när du trycker på den ute i kanterna som i mitten. Skärmen är oskärp och mycket sämre än Samsungs Chromebook 2 11,6". Av nån konstig anledning känns den även långsammare än Chromebook 2an som jag hade tidigare även fast den enligt specifikationerna ska vara snabbare. Rekommendation: köp inte! Vet inte vilken Chromebook som kan tänkas fylla era krav, men ett säkert kort är nog samsungs Chromebook 2 på 13,3" då deras mindre modell känns fantastisk.

Jabra Street Wireless In-ear
Full Star 1
4
(50)
903 kr
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Asbra att slippa krångla med sladden i alla vinterkläder. Lär bli minst lika bra på sommaren. Man kan koppla ihop flera prylar med denna samtidigt. Du kan t.ex lyssna på musik från din laptop samtidigt som du hör inkommande samtal. 300 kr. Köp.

Kingston SSDNow V+200 SVP200S3 60GB
Full Star 1
5
(2)
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpt för 356 kr. Helt klart över förväntant. Ett givetköp för alla som inte har SSD för det priset. Tveka inte! En reboot av Windows 7 går på 30 sekunder tills det att du kan starta ett program med en budgetdator. :-)

SanDisk microSDHC Class 4 8GB
Full Star 1
4
(2)
119 kr
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Det kanske är väldigt bra med dagens teknik, men den gick sönder efter två år.

HTC One X 1GB RAM 32GB
Full Star 1
4.1
(132)
m
m1lle
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Sense har sina nackdelar, men dom har gjort ett bra jobb med 4.0an. För er som funderar på att roota bara för att bli av med onödiga appar; LÄS VIDARE! Det går att AVAKTIVERA appar som följer med telefonen. Gå till inställningarna => Apps, tryck på appen du vill avaktivera (som inte går att avinstallera). Istället för avinstallera-knappen ser du en DISABLE-knapp uppe till höger. Voila! Problem jag har haft är med min som nu ska skickas in: Flimrande skärm, något man ser främst vid ljusa/gråa bakgrunder, och i mörker... och ändå kör jag med den gråa/svarta telefonen som skulle ha mindre tillverkningsfel. En pixel mitt i skärmen som inte är snabb som alla andra, så vid hastiga ändringar i bild hänger den inte med. Tappar den täckning kan det tar över 40 minuter att få tillbaka den även om jag aktivt sätter på/stänger av flygplansläge för att få den att söka. Har även hänt att den tappar täckning när jag är mitt i stan vid flera tillfälle, verkar inte riktigt bra alltså. Kan även nämna att jag inte är helt nöjd med Sense. Denna versionen har helt klart blivit bättre, men menyerna är lite röriga. Blir till att skicka tillbaka telefonen nu som sagt. Tyvärr låter operatören 3 mig byta den mot en annan telefon även om det skulle visa sig att hela telefonen måste bytas ut.. o detta för att jag haft de längre än 14 dagar.. dvs 18 dagar.. yey. Blir inte mer HTC för min del tyvärr. Haft HTC Desire o den blev inte bra förren jag la in MIUI Rom på den, då blev telefonen som ny o jag hade den ända tills One X släpptes.