Prisjakt

redd

Medlem sen 2007-06-24
37
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Microsoft Wireless Natural Ergonomic Desktop 7000 (SV)
Full Star 1
3
(4)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har haft 2st liknande logitec men efter en kopp kaffe på det sista tänkte jag att jag ger M$ en chans.. 500kr i sjön, man tappar kontakten ett par sekunder var och varannan timma. Eregomin på tgb är HELT fel om man sitter någolunda eregonmiskt dessutom känns tangentbordet billigt (39kr ClasOhlsson ni vet), back/forwardknappen på musen sitter för långt bort för att man lätt skall komma åt dom. Så välj ett logitech istället, dom har lyckats MYCKET bättre med design och funktion. (även om dom notorisk går sönder för evigt av cola/kaffe m. socker. Det enda som är bra är tanken bakom den "stående" musen, dock inget som inte MS lyckats slava bort dock.

HTC Tattoo 256MB RAM
Full Star 1
3.7
(35)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Jämför med min Nokia 5800 som jag haft i 9månader. Android får klara 10/10 inte mycket att snacka om underbart system med många applikationer Nokia ligger ljusår efter. Skärmen seglar in på 6/10, är fungerar riktigt bra men den är helt enkelt för liten och nokias mer avlånga format är MYCKET bättre när man t.ex. skall läsa text. Dessutom förbrukar den våldsamma mängder batteri jämfört med nokian. Hanteringen av WIFI får 2/10 fungerar klockrent men slår man inte av det manuellt så käkar det upp batteriet på 10-12timmar. 3G data, inte samma problem som WIFI betyg 8/10. Kameran är en klockren 1/10 sämre skit får man leta efter samma kvalitet som dom första mobilkamerorna som kom. Batteriet är igentligen inte SÅ dåligt utan är hårdvaran som förbrukar för mycket ström. Blir hur som 2/10 för batteritiden, man skall inte behöva hålla på att stänga av allt för att slippa att telefonen dör efter 12timmar. Högtalaren när man spelar musik eller har högtalartelefon är ochså det sämsta jag upplevt på en telefon 1/10 På det hela riktigt rolig leksak framförallt med tanke på priset. Men batteritiden gör att man inte kan använda den till det man vill utan måste hela tiden tänka på att stänga av nätverksaccessen och att inte ha skärmen igång mer än nödvändigt. Men en billig ingångstelefon för mail, twitter, facebook etc. Nokian är dock fortfarande bättre på * Tangentbordet gör sig MYCKET bättre på en avlång smal skärm en en bred. * Surfandet genom opera drar väldigt lite trafik och dessutom ett par timmars surfande ger inget stort utslag på telefonen. Har man ont om pengar och inte reser mycket är det absolut en bra telefon men jag skulle lägga dom extra kronorna en Hero eller andra märken med Android kostar och då försöka ta en telefon med android 2.0 eller 2.1

Samsung Story Station HX-DU015EB 1.5TB
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har 6st USB diskar och denna är den jag är helt klart nöjdast med. +Bra skal i metall som leder bort värmen. +Ovanligt snabb för att vara en USB disk. ++ (dubbel plus) på och avslagnings reglage på framsidan. + Går att sänka ljusstyrkan på on/off dioden + Tyst - Går inte att ställa på högkant - Liten vit (tack och lov) diod som lyser när disken är på som inte går att stänga av, går dock att dimma ner steglöst med ratt i fronten till acceptabel nivå. Väldigt prisvärd disk, kommer troligen köpa en till nu i dagarna för att byta ut en befintlig.

Logitech QuickCam Messenger
Full Star 1
2.3
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Var kanske en bra kamera när den kom men nu är den det inte. + billig + Skaplig mjukvara (logitech standard fast gammal version) - Saknar stöd för vista (går att hacka sig runt på 32bitars) - dålig bild - Ganska dåligt ljud i micen - inte specielt anpassad till platta skärmar och absolut inte laptopskärm. - ingen möjlighet till inspelning av komprimerad video. På det hela taget dålig men ändå funktionsduglig kamera om man inte har några krav. Skulle kunna tänka mig att köpa den som engångskamera.

Nokia N73 64MB RAM
Full Star 1
3.9
(33)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

När jag köpte den tyckte jag att det var en klar 10poängare för 3800kronor. Efter 1år undrar jag hur Nokia lyckades få en så bra mobil att bli så kass.. Kameran är en dröm för att vara en mobil, fungerar lika bra som dom bättre digitalkamerorna för ett par år sedan och dessutom har den en väl fungerande blixt. Välldigt smidigt att få över bilderna till Pc. Kalender/kontakter synkas utan problem med outlook och inget ericson larv med att telefonen måste gå in i pc-läge för synkning. Skärmen är stor och tydlig. Webläsaren har jag inte haft några problem med alls.. funkar bra på dom flesta sidor. Mp3 spelaren är Ok och går att styra via headset, So far so good.. Men efter ca1år. Telefonen börjar bli ganska seg och det blir värre och värre vad tiden går. Redan efter ett par veckor märker man att joystiken känns lös. Vad man inte inser är att den har gått av i fästet (dom 4jag vet som har haft telefonen har ALLA råkat ut för detta) och efter ett tag ramlar helt krast joysticken loss vilket gör telefonen mer eller mindre oanvändbar och kostar ca2000kr att fixa om det inte blir garantiärende. I gamal vanlig nokiaanda håller headsetet en eller ett par månader och börjar sedan glappa. (Nokia KAN inte göra headset så enkelt är det) Volymknappen har gått av på mitten och contaktytan fungerar inte för att öka volymen. Batteriet har börjat tagit slut väldigt fort ibland, ibland går det en vecka mellan laddningarna och ibland är det urladdat efter en dag.. Skall väll tilllägga att det är en kontorstelefon som spenderar den mesta tiden i bröstfickan och inte blir utsatt för omild behandling.. Slutsats: Köper du denna är du dum i huvet den kommer vara trasig inom ett halvår. Dock är det igentligen en väldigt bra telefon det är bara kvaliten på knapparna/joystiken som är löjligt dåliga. Skulle köpa samma telefon igen om den kom i ett hållbart utförande och var lite mindre/lättare.

Nokia N73 Music Edition
Full Star 1
3.2
(5)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

!!VARNING!! Den håller inte i över ett år. Plus: Fantastisk kamera Synkar smärtfritt med outlook Går att lägga in egna program. Minus: Stor, det här är inget du vill ha i byxfickan. Tung, det är inte optimalt att ha den i bröstfickan heller. Joystiken pajar, efter ett par veckor börjar den kännas lite lös, efter ett halvår lossnar den. Jag har haft min i 6månader nu och nu får den åka på tippen så fort jag får min nya telefon.