Prisjakt

redd

Medlem sen 2007-06-24
36
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Nordic Home Culture AC-510
Full Star 1
3.8
(1)
2 959 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan
Köpte den för 2500kr i Juli 2019 under pågående värmevåg när jag jobbat hemma en hel del även före covid. Sett till priset är jag EXTREMT nöjd, har den inne i hemmakontoret som är kanske 20kvaderat meter och den har inga problem med att hålla temperaturen nere. I början gjorde jag amatörmisstaget att sätta på max-effekt men det blir bara för kallt. Under semestrarna har den även fått stå i sovrummet ibland för att kyla ner rummet innan man går och lägger sig, och vissa dagar har vi helt enkelt använt sovrummet som nedkyllningsrum när det varit över 34grader hemma.. Som alla AC låter den som ett tröskverk men det är ju inte specifikt för den här modellen. Däremot förstår jag inte varför alla AC skall låta nästan lika mycket när dom är i fläkt läge? Om någon tillverkade mot förmodan läser detta så skulle jag faktiskt skulle betala någon tusenlapp eller två extra för a) möjlighet att vända fläkten så att den suger in luft istället för blåser ut, jag vet att det blir samma effekt för bostaden, men för rummet skulle det göra mycket. b) tyst fläkt, storleken på maskinen må vara viktig, men det skulle vara värt en större maskin om det innebar tyst fläkt.
Xiaomi Mi Air Purifier 2S
Full Star 1
4.2
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Avkännaren av hur ren luften funkar väldigt dåligt, den säger för det mesta att luften är 1 d.v.s. helt ren. MEN jag har inte ingen konstaterad alergi, men idag bråkade ögonen så plockade fram och drog igång renaren på full fart i hemma kontoret, 5minuter senare var det märkbart bättre. Så den är inte automatisk på något sätt, men man kan schemalägga den att köra ett par gånger om dagen eller starta den från mobilen på vägen hem. En fälla är att filtret har ett vist antal drifttimmar även om man kör på låg effekt vilket blir dyrt, så behöver man inte ha igång den under natten är det bättre att köra den säg 20minuter var 4:e timma än att låta den (väldigt tyst) stå och snurra hela tiden. Filtren är inte superdyra, men det känns onödigt att kasta pengar i sjön.
G.Skill Ripjaws V Black DDR4 3200MHz 2x8GB (F4-3200C16D-16GVKB)
Full Star 1
3.7
(4)
715 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Inköpt 2018-08-25, efter ungefär 2år med 24/7 drift så börjar datorn strula, efter ett antal månader konstaterar jag att det minnena som är problemet. Helt oklockat systemet osv. Bara kass kvalitet.
Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB
Full Star 1
3.9
(35)
4 580 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Gick från en Google pixel till denna. Och jösses vad besviken jag är. Samsung appar jag inte vill ha och inte kan ta bort. Fotokvalite som INTE imponerar och tuchwish var så uselt att jag bytt ut det. Har man haft en Google telefon inser man hur mycket Samsung förstört android. Överhängande risk att jag byter ut den här telefonen till en 3-4 år gammal pixel ganska snart även om jag blir tvungen att betala privat för den och jag fick samsungen gratis genom jobbet. Böjda kanterna tillför inget och är bara en gimmick. DeX trodde jag att jag skulle använda men även det visade sig sakna användningsområden (även om idén kan funka i framtiden)
*Redigerades 9 månader sedan
Polar Vantage M
Full Star 1
3.3
(10)
2 009 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Efter att en gång i tiden ägt en Polar loop insåg jag hur katastrofalt det är att ha en klocka som behöver laddas om i tid och otid. Så i valet mellan en ordentlig smartwatch och en sportklocka var det batteritiden som avgjorde. Har även vänner med samsung klockor och dom är ganska missnöjda med träningsdelarna i sina klockor. Har tidigare haft Loop, M400, V800 + OH1 Plus med klockan. * Vettig laddningstid, laddar var 3-7dag beroende på hur mycket jag tränar. * Over the air uppdatering (äntligen för polar) * Automatisk synkning (äntligen för polar) * Sömnanalysen är ganska okay. * Väldigt bra pulsmätare, allt att dömma samma som sitter på OH1 * Vattentålig till många meter (har dykt till 3meter med den) * Mäter pulsen när man simmar utan problem. * Bra GPS, man kan hamna upp till 3meter fel, men för mig har det inte spelat någon roll än så länge. Minus. * Mobil notiser fungerar inte alls bra, troligen mer p.g.a. android än klockan men katastrof iaf. * Plastig, har redan efter en månad lyckats repa skärmen. * Dålig cpu, menyerna känns lite långsamma ibland, dock inte så att klocka blir svår att använda, men det känns. * Saknar Mp3 spelare över bluetooth, trodde inte att jag skulle sakna det så mycket men att springa själv utan musik är verkligen värdelöst, och att släpa med telefonen är ju inte optimalt på något sätt. Dock något som troligen kommer vara premium även i nästa generation av sportklockor tyvärr.
boozt.com
OK
(199)
Usel
2 år sedan
Brukar alltid vara nogran med att avboka mig för nyhetsbrev och liknande, men kan ha missat. Vad jag dock INTE förväntar mig av ett seriöst bolag är att skicka en "Gåva" i form av erbjudande från ett scambolag för att försäkra sitt kreditkort. Nu hoppas jag att mina varor kommer som utlovat sedan får man väll "GDPR-pungslå" dom och kräva att dom och alla deras partner tar bort all information dom har om mig.
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Full Star 1
3.5
(37)
2 699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Pendlar med tåg 3.5timmar om dagen så dessa får verkligen slita hund :) + Bra (bäst?) brusreducering + Bäst mikrofon för samtal vad jag läst. (och ingen klagar) + Bra passform och modern look. + Platt fodral.. (plattare än gamla qc vilket gör att dom passa bättre i väskan) + Stabila med bra täckning. - APPEN! Här pratar vi kattskit på en helt ny nivå, räkna med ett par timmars slit för att kunna ansluta till lurarna (vilket krävs för att kunna börja använda dom). - Syncen. (åter igen appen som spökar tror jag). Råkar man rensa listan på anslutna enheter har man ett häst jobb framför sig att lyckas synka ihop dom igen. - Efter ett halvår börjar paddingen på delen över huvudet börja visa tecken på att tappa spänst, hoppas verkligen att det inte blir ett problem. Hade mina QC25 i över 1år och dom hade inte det problemet. Som dom flesta andra är jag topnöjd med dom när dom väll är synkade. Men bytte telefon för någon vecka sedan, tog över en timma innan jag synkat ihop dom. Råkade rensa listan idag och tog en halvtimma att lista ut att min telefon (Pixel 3) behövde startas om för att kunna ansluta igen (återigen troligen bose appen som låg och hindrade korrekt anslutning)
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Hemsida som funkar dåligt och butiker med attacksäljare. Det skall mycket till för att det skall vara värt att handla i denna butik.. Och det skall vara väldigt väldigt kallt för att man ens skall gå in och värma sig.
Sports Direct
Dålig
(7)
OK
2 år sedan
Listar produkter på den svenska sidan som inte levereras till sverige (crosstrainers) vilket man inte märker förren man skall lägga beställningen, klart frusterande.
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
KATASTROF, en av dom sämsta e-butiker jag handlat hos dom sista 20åren. Sidan var felkonfigurerad mot klarna varför jag inte trodde min beställning gick igenom. Jag lade då samma beställning en gång till. Dagen därpå (en söndag) noterade jag att det blivit två ordrar och mailade dom och bad dom anullera den ena (gick inte att göra via webben). Ingen respons.. Har mailat dom två gånger till och frågat vad jag skall göra med man får ingen respons över huvud taget, så nu har jag dubbletter av det jag köpte och ligger ute med 1700kr som jag inte hade väntat mig. Vågar inte ens skicka tillbaka sakerna eftersom jag inte litar på att dom lyckas betala tillbaka pengarna utan får sälja dom på tradera eller något i den stilen.
Sida 1