Prisjakt

JohanOscarPersson

Medlem sen 2007-06-23
73
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sonos One WiFi Högtalare
Full Star 1
4.2
(21)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fantastisk liten högtalare som är väldigt bra till musik på lägre volymer. Jag har fyra stycken i min lägenhet och planerar att köpa några till för att komplettera stereo i vissa rum. Av fyra stycken var en dålig (inget ljud kom ur den), denna ersatte Hifi-klubben direkt när jag lämnade in den dagen efter jag mottagit dem. Värt att notera är att man bör ha två eller fler i rum som är större än ca 12-13 kvm eller så om man vill ha lite fylligare ljud, framför allt om man har takhöjd över normala 2,4 m. Den är helt enkelt för liten för att fylla större rum. Har man en Sonos One placerad nära lyssningspositionen kan mono bli ganska irriterande efter ett tag. På egen hand hanterar One inte särskilt hög volym utan att dess DSP går in och sänker basen för att inte dista. Att DSP justerar ljudet är tydligt, så förvänta dig inte att basen är kraftig när du går över 50-60% på ljudreglaget. Däremot är hela lågregistret ganska tydligt på lägre volymer. Vid högre volymer är det Play 5 eller Sub som gäller. Man får köra mono om du har >2 st i ett rum då du bara kan konfigurera ett par stereo. Det borde dock gå att köra fyra i ett rum med stereo*2, men inget jag testat. Det lär finnas risk för faskrock och behov av fasskiftning i detta scenario, särskilt i kvadratiska rum. För 2 200 kr (erbjudande under Black Friday från bl.a. HiFi-Klubben) är det utan tvekan ett bra köp men i större hem blir Sonos ekosystem rejält med pengar om man ska köra multi-room på riktigt . Som vanligt när man köper elektronik gäller det att förstå vad man ska ha dessa till för att upplevelsen ska bli fin.

OBH Nordica 2351 King of Coffee Chilli
Full Star 1
3
(4)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har använt denna nu i ca 4 år. Hyfsat snabb, snygg och lätt att ha att göra med. Ingenting har krånglat överhuvudtaget för min del.

Grand Theft Auto V (PS3)
Full Star 1
4.5
(45)
155 kr
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bästa spelet jag spelat, utan tvekan. GTA V slår ner Mafia från tronen, även om det är med viss vemöda. Story mode är otroligt - de har jobbat fram en fantastiskt story, minst sagt. Fysiken är bra, om än lite overklig för att förhöja gameplay, men det ger spelet en bra känsla. GTA Online är roligt men lite rörigt fortfarande.

Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 2012 500GB
Full Star 1
4.5
(47)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Definitivt mer plastig än tidigare versioner. Toppmatningen är en nedgradering från slot-in drive. Slim låter också betydligt mer än föregångarna. En billig manick som har blivit sämre med åren, men som fortfarande har allt som krävs för man ska ha roligt. Jag hade hellre betalt några hundralappar mer och fått en tystare version (genom större fläkt med lägre RPM, t.ex.), men det funkar bra att ha den inne i en bänk så man slipper höra den. 500 gb bör räcka långt för dem flesta.

B&W DM309
Full Star 1
4.8
(48)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Bra golvhögtalare, mycket prisvärda!

Fyndbörsen
J
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Fantastisk service.

Access Virus TI2 Desktop
Full Star 1
4.5
(2)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Access har än idag mycket att ta igen på mjukvarudelen. Drivrutinerna var inte stabila på min Windows-dator men på min iMac (2011) så körs de galant tillsammans med Ableton Live 8. Roligt att trixa med och är mycket användbar i musikproduktion.

Genelec 8020B
Full Star 1
5
(4)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Använt dessa monitorerna i min hemstudio i nästan tre år. Neutral återgivning och enormt ljud från så små lådor. Mycket bra köp!

Argon Audio 5084S Subwoofer 1RCA - 1RCA 10m
Full Star 1
5
(1)
J
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Kanon!