Mindless

Medlem sen 2007-06-20
18
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Beställde en Ninebot by Segway ES1 kl 09:15 på tisdagen och den fanns att hämta vid mitt Postnord utlämningställe kl 14:32 dagen efter! Helt enkelt grymt snabb leverans! I övrigt smidig beställning och bra pris!

Footway
Bra
(318)
Utmärkt
4 år sedan

Mycket snabb leverans! Beställde sent på tisdagskvällen, fick SMS om att paketet var framme strax efter lunch på torsdagen. Har gått ungefär lika snabbt vid alla tillfällen jag beställt skor från Footway.se. Bra utbud av skor och dom har en del modeller som andra butiker inte har. Webbsidan är lite dryg när man använder den på mobilen, men inget som stör allt för mycket. Dom känns seriösa och informerar tydligt via mail vad som händer med din beställning, när den är orderbekräftad, skickad, och när den finns på utlämningsstället. (Plus SMS från posten eller motsvarande såklart) Kan helt klart rekommendera Footway.se!

Marshall Kilburn Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.3
(19)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Kan inte tänka mig att det går att köpa någon bärbar högtalare i den här storleksklassen som är bättre! (oavsett prisklass!) Ljudet är superbra, batteritiden är grym och den känns välbyggd. + Ljudet! + Designen (även om det såklart är en smaksak) + Enkel att använda + Bra batteritid (ca 15 timmar när jag kör den via bluetooth) + Förpackningen, känns grymt lyxigt när man öppnar upp den! - Det har hänt att jag måste "para om" den med mobiltelefonen när jag kört via bluetooth. Är dock egentligen inget större problem och det kan mycket väl bero på mobilen också.

Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Snabb leverans och bra priser, inget att klaga på alls! Har nog beställt grejer från Apotea ett tiotal gånger, samtliga beställningar har varit snabba och smidiga!

Parfym.se
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Beställt från Parfym.se ganska många gånger de senaste åren och jag har alltid varit nöjd med både produkter och leveranstider. Oftast har jag fått paketet inom ett par dagar. Priserna är generellt mycket lägre än i butik och utbudet är stort!

Supercat
0
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Mycket snabb leverans, beställde på lördagen och hade paketet i handen på tisdagen! Gott om betalningsalternativ och bra information om beställningen.

Panzer Tempered Glass Screen Protector for Samsung Galaxy S7
Full Star 1
1.2
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Skyddet har den absolut sämsta passform man kan tänka sig och det saknas minst 2 mm på varje sida... Ingen dålig glipa blir det! Det vill säga, du får en mycket tydlig kant på skärmen som stör allt som visas på denna. Fullständigt oanvändbar produkt! Hoppas tillverkaren inser detta snart och drar tillbaka produkten från marknaden. Riktigt riktigt dåligt! Har faktiskt aldrig blivit så besviken på en produkt tidigare. Jag kommer aldrig att köpa något från detta bluffmärke igen!

HP ProBook 450 G3 P5R88EA#UUW
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Riktigt schysst bärbar dator som inte är allt för dyr. Det är ju en av HP's enklare "business" modeller och den ska enligt uppgift vara testad x antal tusen timmar och så vidare. Dock är det ju synd att säga att den är av lika hög kvalité som ex. HP's "Elitebook" serie.. Men trots detta så känns den kvalitativ över lag och jag kan faktiskt inte hitta så mycket med den som fungerar mindre bra, men på minussidan är ju trots allt att den känns något plastig.. Å andra sidan så gör ju plasten att den är ganska så lätt trots sina 15,6 tum! Precis så som man kan förvänta sig så är den riktigt snabb! Dessutom håller den sig ganska så sval jämfört med andra likvärdiga datorer jag provat. Fläkten låter inte värst mycket heller och vid vanligt "kontorsbruk" så är den nästan helt tyst. Positivt: * Snabb, tyst och sval * Liten smidig laddare * Bra fullstort tangentbord (med nummerisk del!) * Bra känsla i touchpaden Mindre positivt: * Känns något plastig * Har en lite väl skarp kant runt om som är lite vass mot handlederna när man skriver.. * Betraktningsvinkeln på skärmen kunde vart bättre En sak jag upptäckte först när jag fått hem datorn var ett denna modell INTE är utrustad med det spillsäkra och bakgrundsbelysta tangentbordet... surt, men det går att byta till ett sådant själv om man nu vill lägga ut drygt 700 kr extra. (Finns hos HP Part store) Sammanfattat så är det en trevlig dator som jag absolut rekommenderar!