Kategorier
Prisjakt

theonlyix

Medlem sen 2007-06-18
17
Bidrag
50
Hjälpsamröster
Microsoft Lumia 640 LTE
3.8
(24)
699 kr
6 år sedan*
För de här pengarna har jag svårt att tänka mig en bättre telefon! Bästa instegstelefonen till Windows Phone. Dessutom MER än tillräcklig för 90% av användarna av mobiler idag. Denna ska jämföras med I-lägrets 3 gånger dyrare telefoner och Android lägrets dyrare modeller. Detta är definitivt ingen lågpristelefon vad jag har märkt annat än på priset! + Stor tydlig skärm Bra ljud Känns väldigt snabb med 8.1(2) Priset är outstanding! Fantastiskt OS, snabbt och stabilt Office ingår som alltid (så för alla med office behov så är detta köp en nobrainer) Utbytbart skal Utbytbart batteri Snygg Väldigt lättanvänd för alla, från nybörjare till såna som ska fingra på allt! Plats för Micro SD kort! varför har inte alla mobiler detta! - Inga direkta minus än förutom avsaknaden av dedikerad kameraknapp....ffs. Möjligen kamerans upplösning , men det är för att man varit bortskämd på de dyrare Lumiorna med fantastiska kameror (men de kostar dubbelt upp med) Kameran är definitivt inte dålig, men den är medel + (bättre än de flesta i camp Android)
*Redigerades 6 år sedan
Microsoft Xbox One 500GB
4
(97)
3 290 kr
6 år sedan*
10/10 - varför? * Fantastiska exklusiva spel (även om vissa även finns på PC) Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2, Ryse, titanfall, halo master chief collection, sunset overdrive, dead rising 3 mm. Denna konsol är kung om man tittar på spelen. * grafiken, den har änsålänge presterat bäst av nuvarande generations konsoler, något som camp Sony förgäves försökt slå. * DLNA - något konkurrenterna saknar, köper aldrig en komsol itan * Fantastiskt snap mode, ha två program igång, ex ett spel och en tv ruta, eller netflix etc. * xbox live är en otroligt robust tjänst. Bra chatsystem, enkelt att ladda ner tidigare köpt material, gratis spel varje månad, fungerar fortfarande ljusår bättre än konkurrerande PSN * youtube, twitch, webläsare(inte den begränsade skiten som ex ps4 har) mfl. Appar funkar suveränt * kinect (vet att just denna version säljs utan) är en underbar lösning för vissa (på tok för få) spel samt ger en extra dimension till röststyrning. * skype , skulle kunna köpa denna bara för att den är den utan tvekan bästa skypelösningen * smartglass, använd surfplatta eller telefon som förlängning av konsolen i spel eller appar, alternativt som remote * gränsnittet är ljusår förbi konkurrenternas och är anpassningsbart * boxen uppdateras varje månad med nya features, * blu-ray spelaren är riktigt bra, inte som på en viss konkurrerande konsol med dess begränsningar Kort,sagt till dessa pengarna finns det inga alternativ, Den har spel till såväl unga som vuxna och med dess mediafunktioner är den oslagbar i hushållet. Tro inte på dyngan om att PS4 skulle vara en bättre spelmaskin, för det är den verkligen inte.
*Redigerades 6 år sedan
Ryse: Son of Rome (Xbox One | Series X/S)
3.2
(5)
41 kr
7 år sedan*
Helt underbart spel om man gillar genren. Typ God of war/ dantes inferno mfl fast med bättre combat och grymt bra grafik. Tro inte för mycket på dåliga reviews om detta spel, både jag och de jag känner som spelat det ger det mellan 7 och 9 av 10. +Grafiken - utan tvekan är detta det snyggaste "next-gen" spelet 2013 med råge. Glöm allt snicksnack om att spel skall vara native 1080P, detta är native 900p och Crytek visar verkligen hur löjligt det är när det enda folk tänker på är native upplösning. +combat systemet - smart gjort och executions som man kan göra går att styra mot att ge mer liv, mer focus, mer xp eller mer damage efter behov vilket ger ytterligare ett lager strategi som de flesta andra sådana här spel saknar. +voice commands - en riktigt bra implementerad ide om bla cover fire från romerska pilbågsskyttar mm. Enda dåliga med det är att det kunde använts ännu mer. I stridens hetta använder man alltid Hellre voice commands än knappar då det går snabbare och är smidigare. + inte för enkelt (spelat det på näst svåraste svårighetsgraden) och har haft riktigt roligt med att försöka klara en "boss" + det som förvånade mig , grymt rolig coop multiplayer på Colosseum med variation och coop executions samt 4 olika "gudaval" inför varje arenamatch med olika fördelar såsom healthregeneration eller ökad damage. - storyn kan vara aningen förutsägbar och voice actingen kanske inte alltid övertygar - ev dålig försäljning kan hindra en uppföljare som detta spel så väl förtjänar
*Redigerades 7 år sedan
Nokia Lumia 1020
4.5
(152)
2 990 kr
8 år sedan*
Har använt denna telefon ca en månad nu och jag måste säga att denna telefon är en fullträff, den tar allt det bra från Lumia 920/925 och förbättrar igen. Fördelar Displayen är väldigt bra, färgerna är starkare default än på 920 (1020 har ju amoled mot 920s lcd) Telefonen är snabb, riktigt snabb, även om man jämför med betydligt dyrare lurar med andra OS. Finishen är oklanderlig och telefonen gör sig utomordentligt bra med polykarbonat eller vad nu ämnet heter. Hållbarheten är exemplarisk iallafall mot stötar och repor. Kameran är ett kapitel för sig och är med 41mega pixel, ois och Nokias pro cam app lätt den bästa mobilkameran som finns med stor marginal. Optisk bildstabilisering som 920 och 925 också har gör verkligen enorm skillnad vid vanlig fotografering. Rekommenderar helhjärtat denna telefon och det finns hur myclket bra som helst att säga om den, den har bara en dålig egenskap - men den går att bota, nämligen att den saknar trådlös laddning ootb (direkt ur låddan) men det är bara att köpa till ett skal så funkar det. Stort plus för telefonfärgerna som sticker ut från alla iphones o androider på marknaden.
*Redigerades 8 år sedan
Nokia Lumia 920
4.4
(159)
5 769 kr
8 år sedan*
Efter att ha "poweranvänt" L920 sedan release så måste jag säga att här är en rikttig vinnare! + Stor tydlig display Går att använda med handskar på Bästa kameran i en mobil just nu (matchar de bättre point-shoot kamerorna) Grymt snabbt OS Live tiles är det bästa som hänt mobiler - alltid uppdaterad med det senaste Bra batteritid - betydligt bättre än mina erfarenheter av ex. ip5 och Galaxy S3 Induktionsladdning är UNDERBART - det borde inte få säljas telefoner utan det Pris - Väldigt mycket telefon för pengarna Stor telefon - grymt bra till ex surfning Snabbaste datahastigheterna på mobil - RIKTIG 4G tillskillnad från iphone 5 Använder mindre data än motsvarande surf från konkurrenterna eller tidigare winmob (de komprimerar på nåt sätt datan så att man använder betydligt mindre av sin gb gräns, vet inte hur, bara att jag använt ca 35% mindre mot tidigare) Inte så mycket skit i "App storen" som på Android och Ios Grupper och rum är grymt bra ideér som ALLA mobiler borde ha, ha tex alla arbetskontakter i en grupp på första sidan för att enklare kunna ringa, maila etc, alla vänner i en, familj i en) Rum är (begränsat till win8 mobiler, iphond och winmobile7 kan använda kalendersynk) mycket fin och enkel INBYGGD synkningstjänst för ex inköpslistor, att göra listor, kalender , bilder och videos så att alla i den gruppen får del av dem direkt) Inbyggt facebook i telefonen - alla kontakter med bilder, adresser mail etc plus att man får deras uppdateringar i sin kontakter app om man vill alt i en grupp. Barnhörnan - grymt bra om man vill att något barn skall använda tel ex för att titta på nån video eller spela nåt - de kan inte komma åt att ringa, maila deleta eller nåt alls annat än det man vill. Office integrationen är superb, excel, word powerpoint fungerar flawless i mobilen och synkas snabbt med Win8, Win8RT och webben via skydrive. Robust design, gorilla glas 2 (vad jag vet iallfall) gör telefonen otroligt hållbar. BILGPS - med gratis uppdateringar för hela världen.... från de ledande (Nokia äger Navteq som förser de flesta andra gpser och bilar med kartor). Behöver man säga mer. - Stor telefon - men detta är bara ett minus om man inte kan tänka sig tradeoffen med surfen.
*Redigerades 8 år sedan
Nokia Lumia 710
3.3
(9)
9 år sedan*
Köpte en till min mor, fungerat klockrent och är lika bra som min egen Lumia 800. Operativsystemet är verkligen superbt, mycket trevligt med utbytbart batteri(något L800 saknar) och utbytbara skal. Måste dock säga att Lumia 610 är snyggare (men inte ett lika bra köp pga dess minnesbegränsningar och långsammare processor). Rekommenderar starkt denna tel.
*Redigerades 9 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
9 år sedan*
En av de absolut bästa telefonerna man just nu kan köpa! Slår både androiderna och iphones på det mesta. Var orolig för att den skulle vara långsam då de använder single core processor, men det visade sig vara helt fel - snabbare än telefonerna med flera cores tack vare det superba nya Windows Phone 7.5 (mango)
*Redigerades 9 år sedan
Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 320GB
4.5
(137)
1 379 kr
9 år sedan*
Köp 360 istället.... PS3 är en hyfsad konsoll som tyvärr inte håller ett ljus mot den stora konkurrenten men som iallafall är hästlängder förbi Nintendo wii. Min kostade 1900 för 320gb modellen för mer än ett år sedan, men den har mest samlat damm jämfört med min 360. Streamingen på denna är värdelös jämfört med 360... tro mig.
*Redigerades 9 år sedan
Microsoft Xbox 360 Slim 250GB (inkl. Kinect + Kinect Adv. + Kung Fu Panda 2)
4.2
(4)
9 år sedan*
Detta är en grymt bra deal! Förstår inte varför någon skulle vilja ha en PS3 istället för denna! Kinect är hur bra som helst.!
*Redigerades 9 år sedan
Microsoft Xbox 360 Slim 250GB
4.5
(140)
1 295 kr
9 år sedan*
Kan inte bli mycket bättre än såhär (förräns nästa xbox kommer)
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1