Kategorier
Prisjakt

on_the_edge

Medlem sen 2007-06-15
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Panasonic Viera TX-P50VT50Y
4.5
(26)
8 år sedan*
Har haft denna TV nu i en månad, och tänkte först skriva ett omdöme omedelbart då jag från början var så otroligt nöjd. Beslöt emellertid att vänta och få lite fler intryck. Efter 4 veckor är jag mer än nöjd. Bilden är helt otroligt bra, svärtan i särklass och färgerna och skärpa något helt makalöst bra. Har vänner som har LED. både Samsung E8005 och Panasonics WT50, och dessa kommer enligt mig inte i närheten av den klara bild som neoplasman ger. Smart-TV-funktionerna är helt ok, men inte i klass med Samsungs värsta, men ingen TV i dagsläget klår själva bilden. Ingen buzzing på mitt exemplar. Gav 9.990:- på Hifi-Klubben Halmstad (öppningserbjudande), helt riktigt bra pris för denna TV. Stort plus för THX-lägena Cinema, som du använder vid filmtittande eller senare på kvällen och THX Bright Room vid dagsljus. Det finns också ett dedikerat Spel-läge som passar extra bra vid spel. Finns också en kalibrering för Normal-läget som ger en otrolig skjuts i ljusstyrkan tror att det var på Flatpanels.dk denna publicerades. Rekommenderar denna TV!
*Redigerades 8 år sedan
Infinity Kappa Sub
4.6
(84)
9 år sedan*
Fantastiskt bra sub! Kringick den lite krångliga RABOS kalibereingen genom att använda en Anti-Mode 8033. Tight och rapp bas som är lika bra till film som musik!
*Redigerades 9 år sedan
Marantz SR8002
4.7
(24)
10 år sedan*
Fortsätter att imponeras av denna stärkare! Lika bra till musik som till en fet Bluray eller DVD. Det finns massor av nyare förstärkare men denna hänger med ett bra tag till. Rekommenderas!
*Redigerades 10 år sedan
Audio Pro Sub Ace-Bass 2
4.3
(60)
13 år sedan*
Tight och snabb och välkontrollerad bas! Kör 2 st i mitt biosystem och de är bara så bra! Spelar skjortan av betydligt dyrare subbar!
*Redigerades 13 år sedan
Audio Pro Image Qube
4.3
(33)
13 år sedan*
Köpte den för att utöka min 5.2 anläggning till 7.2. Bästa och enklaste vägen för att fylla ut rymden i rummet. Sanslöst bra på att smälta in i övriga sysemet. Odefinerbar ljudmatta, bra och tight bas, märks inte men märks ändå...lättplacerade och mindre än vad de ser ut på bild. Rekommenderas varmt!!!
*Redigerades 13 år sedan
Philips HTS6515
4.1
(5)
13 år sedan*
Mycket smidigt med endast 2 högtalare + sub. Lättplacerat och Ambisound fungerar faktiskt riktigt bra. Enkel plug´n play. Ruskigt snygg design, lättplacerat. Har den i sovrummet, där den ger fantastiskt bildkvalitet till den nya LCD-Tv:n tack vare HDMI och uppskalning. Enda negativa; en ngt rumlig bas, som man fär sätt ner kanaleffekten på för att undvika jobbigt basljud. För övrigt seriöst system!
*Redigerades 13 år sedan
Samsung LE22A455
3.1
(3)
13 år sedan*
Snygg som tusan i vit. Har den som sovrums-TV på en bänk vid fotändan. Tittar mest på DVD som avkoppling på kvällarna, och matar med en Philips HT6515 Hembio DVD med 1080p och HDMI. Denna kombination ger makalös bild, inte alls lika bra med vanlig tv-signal som vi kör trådlöst från Telias TV-dekoder. Inte backlightbleed på vår apparat, tycker den är prisvärd som tusan, gav 3495 på mellandagsrean.
*Redigerades 13 år sedan
Sony RDR-HXD870 160GB
4.3
(36)
13 år sedan*
Massor av funktioner och finesser i denna maskin! Klockrent med uppskalning av bilden, ger ett otroligt lyft jämfört med min gamla Sony DVD recorder. Mycket prisvärt! Väldigt enkelt handhavande också, ETT knapptryck på EPG:n så är maskiner timad för inspelning - kan det bli enklare? Har ännu inte funnit några nackdelar...
*Redigerades 13 år sedan