Kategorier
Prisjakt

locotogu

Medlem sen 2007-06-09
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sonos Sub
4.5
(20)
7 687 kr
2 år sedan
Har min Sonos Sub tillsammans med två 1:or. Är väldigt nöjd med ljudet och kan inte tänka mig att gå tillbaka och lyssna på endast 1:orna igen, känns som ljudbilden är komplett nu. Snygg är den också (har den vita), står vid ett vägguttag så inga sladdar syns. Funkar perfekt! Det som är lite negativt är priset, kostar en del...
Philips SBT30
4.2
(2)
6 år sedan*
Helnöjd med denna minhögtalare. Har den framförallt när jag reser och för det är den perfekt, fyller lätt ett hotellrum. Skyddande gummihölje, storleken och väldigt bra batteritid gör den optimal på resande fot. Fast att den är så liten och att det bara är en enda högtalare så levererar den, Kan verkligen rekommendera denna!
*Redigerades 6 år sedan
Samsung UE46EH5005
4.3
(15)
6 år sedan*
Jag är supernöjd med denna TV! Väldigt prisvärd! Det enda som är lite tråkigt är fjärrkontrollen, den är inte den bästa jag stött på.
*Redigerades 6 år sedan
Sonos Play:1
4.3
(104)
3 899 kr
6 år sedan*
Jag är ingen audiofil och jag vet väldigt lite om högtalare. Men jag vet att om man ska kasta upp 1800kr(!) för en monohögtalare så måste det vara riktigt bra skit. Detta är bra, det är riktigt bra, så pass bra att jag nu köpt en till. Nu har jag stereo, om jag vill! Jag lyssnar mer på musik nu än vad jag gjorde med mitt gamla system, antagligen för att det är himla smidigt att bara ta upp telefonen och köra igång. + Ljudet Enkel installation Användarvänlig App Kan stänga av LED-lampan Kan utöka systemet efter hand Designen - Något kort strömsladd Bryter ibland mitt i låtar och spelar nästa.
*Redigerades 6 år sedan
Sony PlayStation 3 (PS3) 40GB
4.6
(533)
13 år sedan*
Överlägsen på alla sätt! Har spelat Assassin's Creed flera timmar i sträck men konsollen låter fortfarande ingeting, dem som klagar på att ps3:an låter borde lägga örat mot en xbox 360!
*Redigerades 13 år sedan