Bemar

Medlem sen 2018-06-27
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Apple EarPods with Lightning Connector
2.6
(11)
198 kr
9 månader sedan
350 spänn??? Wow.. dom går sönder efter vanlig användning väldigt snabbt. Som vanligt är apples kabelkvalitet rena rama skräpet. 2-3 par tappat ena kanalen helt spontant. Den senaste slutade mikrofonen fungera helt också dessutom. Hur kan man ta 350 spänn???
DALI Opticon 6
4.3
(5)
19 996 kr
2 år sedan
Diskantkonstruktionen är så häftig, man tröttnar aldrig på det. Dessa högtalare är en aning ljusa så måste paras med en varmare förstärkare - lite småkräsna är dom. Hellre det än mellanregisterfavoriserande engelska B&W i mitt tycke. Dom har så mycket att ge! Riktigt levande vocals och jag har aldrig känt att det behövs en subwoofer till (beror ju på storleken av rummet) men är riktigt tight, bra presentation genom låg- mellan och höga frekvenser. Jag tänker inte byta ut dom på ett bra tag kan jag säga. Inte lika ljusa som föregående IKON.
Marantz PM7005
4.2
(2)
7 499 kr
2 år sedan
Helt underbar. Nu kommer jag från NAD-familjen C32Xbee och detta är ett mycket bra lyft! Luft runt instrumenten, kontrollerad bas, rapp rytmik. Väldigt härlig ljudbild. Jag älskar den. DAC och riaa över förväntan också. Får se hur den kommer kännas på lång sikt för den här vill jag ska stanna bra länge! Väldigt snygg i silver