Prisjakt

Unregistereda11b6999

32
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Zalman CNPS10X Performa
Full Star 1
4.1
(4)
412 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte min på oc. tycker inte alls monteringen var krånglig. Tog kanske 30 minuter~. Och det med att montera ut den redan existerande kylaren och stoppa dit denna. Inte i närheten av Zalmans CNPS9500A i "monterings svårighet". Böjer inte moderkortet alls, väldigt lätt. Dock hade en helt i koppar inte varit fel men testade mest denna då jag endast köpt CNPS9500A till mina andra burkar.

Razer Diamondback Plasma L.E
Full Star 1
4.3
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ganska bra mus, ruggigt skön. Dock kommer den med några få sjukdommar - Sidogummit blir sjukt äckligt efter 1 år~. Det flagnar och känns riktigt flottigt - Min kabel gick av så fick öppna upp och "fin fixa" med lite eltejp och en avbitare. - Scrollen lider av äcklighetskänsel som sidogummit. Dock flagnar inte den

Razer DeathAdder
Full Star 1
4.4
(87)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra mus, dock endast två sidoknappar, skulle velat ha två till som min tidigare razer mus hade. +Riktigt skön + Väldigt lätt - Frambringar svettiga händer (känt problem). Fått slå av lysdiodern som sitter i musen. - Som tidigare nämnt, endast två sidoknappar. - Dyr

HP Mini 5102 WK246ES
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Väldigt bra dator, bytte från macbook till denna då jag inte orkade släpa med min macbook till skolan hela tiden. Lite seg i vissa saker och hårddisken är inte lika lätt att byta ut som ramminnena. Upplösningen är däremot underbar, var främst därför jag valde den här modellen, trots att den är ganska mycket dyrare än andra. Lite slö i windows samt inte multitouch på touchpad. Drivrutiner till det trådlösa kortet i linux kan vara lite kinkigt.

Sony Ericsson W995
Full Star 1
4
(66)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Allt är bra utom kameran som är ganska grynig. men då är jag ganska petig vad gäller kameror och användargränssnitter för mp3 spelaren är riktigt dåligt, men finns det någon telefontillverkare som klarar av att göra mp3 användargränssnitt (annat än apple då, som är ett undantag enligt mig) Resten av användargränssnitter är GUDOMLIGT!

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz Socket 775 Box
Full Star 1
4.7
(54)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Riktigt bra processor. Kostade 1500 kr då jag köpte den. Kan inte annat än att rekommendera

Samsung SyncMaster 913N
Full Star 1
4.3
(25)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ganska utdaterad, men missat att recensera den så tar och gör det nu ändå. + Finns några? - Dyr - Påknappen är på dödgrävargång. Den är ganska lös. - Hade 5 pixel fel då jag köpte den, fick inte den utbytt. 7 var minimum. - Riktigt dåliga färger (Köpte en dell ultrasharp strax efter jag köpte denna, då kostade en 20" ultrasharp 4305 kr och betalade 3700 för denna, kan säga att det var som att jämföra en dassborste med en ängel) - Känt problem att vissa delar av skärmen blir suddiga. Min blev suddig efter 1-2 år (vissa partier av skärmen blir suddiga och inte hela skärmen). - Bara vga ingång - Ingen vidare upplösning

NEC MultiSync EA231WMi
Full Star 1
4.3
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Väldigt bra skärm, + Underbar betraktningsvinkel + Bra färger + Stabil konstruktion + Höj/sänkbar + Pivot funktion + IPS! - Slår inte min Dell Ultrasharp 20" vad gäller färger. Dock är den slut nu (börjar bränna fast, dellen då) - Kopplar från usb enheterna då man slår ifrån den - Kopplar från i windows då man slår av den, mina andra skärmar tar över vilket jag inte vill (alla rutor hoppar till de andra skärmarna) - Standardinställningarna vad gäller automatisk ljusnivå var jag tvungen slå av, den flippade inställningar hela tiden - Lite dyr Helt nöjd med mitt köp!

Logitech TrackMan Marble
Full Star 1
4
(9)
481 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ruggigt bra mus för pengarna. Gått över från vanlig mus till denna. Har dock kvar en vanlig Razer deathadder som spelmus. + Riktigt skön, ser inte ut att vara skön men är verkligen det + Snabb inlärningskurva + Sjukt snabba rörelser är möjliga + Bra precision + Billig + Stabil, känns inte plastig -+ Saknar scroll, ja. Men skrivit egna "drivrutiner" i Autohotkey för detta vilket gör att man kan simulera scroll, och behåller dessutom möjligheten till browser navigering (pm:a mig för dessa).

Creative Zen X-fi 16GB
Full Star 1
2.9
(3)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Tungt besviken på den då jag mest köpte den för att den hade integrerad wifi, vilket visade sig att det inte var fallet. Läs längre ner. + Bra ljud + Ganska bra batteritid + Bra display + Minneskortplats + Bra medföljande lurar - Wifi? Kan lika väl säga att min trådlösa mus har wifi. Inte mycket till nytta om man inte kan surfa eller någonting annat än att man måste ha Creatives egna mediacenter mjukvara för att trådlöst kunna spela musik i spelaren. TUNGT besviken då det var därför jag köpte den.... Har musik på den och behöver inte strömma, vill kunna surfa i nödfall, men går inte. - Dåligt användargränssnitt, användbart men dåligt. Dock var detta ingen nyhet då jag tidigare haft ett fåtal creative spelare. Gick från ipod till denna, ångrar bytet stort (min gamla gick sönder) - Fick uppgradera mjukvaran i den då det tog 2.5 minuter att starta den, varje gång! - Går inte stänga av skärmen, den är alltid på. Dimmar en del, men långt ifrån släcks. - Känns ganska plastig - Man måste konvertera videor, den spelar nästan ingenting automatiskt, men går ganska fort ändå - Den kopplar ifrån/kopplar till i datorn, HELA tiden. Sjukt irriterande. Plingar stup i ett.