Prisjakt

Unregistereda11b6999

32
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Creative EP-3NC
Full Star 1
2.2
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Måste hålla med tidigare recension om att dom knappt dämpar något externt ljud alls. Skulle t.om. säga att dom dämpar mindre än 30%, märker knappt att brusreduceringen är påslagen. Dom har en "monitor" funktion för att kunna slå av musik och brusreducering för att höra ljud runtomkring. Köpt dom för att använda vid tillfällen då brusreducering är ett måste för mig men måste erkänna att jag lika väl hade kunnat köpa ett par vanliga in-ear som ger nästintill samma effekt utan den extra "klumpen" som kräver batteridrift för att "fungera". Har även testat ett par Bose QuietComfort 25 och finns ingen jämförelse mellan dessa och Bose brusreducering så hade liknande förväntningar på dessa lurar (om än lite lägre pga. den stora skillnaden i pris och annat märke). Men vid framtida köp blir det absolut ett par Bose QuietComfort istället.

Nescafé Dolce Gusto Circolo Flow Stop
Full Star 1
3.8
(26)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fått ett måndagsex likasom Moriarty som läcker i botten, inget vatten kommer ut ur munstycket. Så blir att byta ut den... Dålig kvalitétskontroll. Edit: Efter att jag fick den utbytt till en ny (tack Media Markt för enkelt utbyte!) så har den fungerat smärtfritt i ett år! (Därför har jag höjt mitt omdömme)

Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 9 år sedan

Blivit mycket missnöjd två gånger jag handlat där och har nu bestämt att aldrig mer handla något dyrare där om alls överhuvudtaget: 1. Bänkdiskmaskin - Beställde produkten via butiken då det var någon veckas leveranstid, samtidigt så köpte jag en koppling till kranen för diskmaskinen och säljaren frågade om jag ville ta med mig och betala kopplingen direkt eller om dem skulle lägga undan den så att jag fick den tillsammans med diskmaskinen. Bad dem lägga undan den åt mig så att jag kunde hämta båda samtidigt, frågade även två extra gånger så att jag verkligen skulle få den då jag hämtade diskmaskinen och att den verkligen blev undanlagt åt mig, det skulle inte vara några problem. Då jag hämtade diskmaskinen så tänkte jag inte mycket mer på det utan började åka hem med den i bilen, vände tillbaka efter ett tag då det kändes konstigt att kopplingen skulle vara i samma låda som diskmaskinen. Då jag kom tillbaka var den "ej i lager" utan det var TVÅ VECKORS extra leveranstid för denna TROTS att dem skulle ha lagt undan den åt mig! 2. Köpte en fullstor frys i butik och valde hemleverans, då frysen kom för att levereras så väntade jag på dem hemma och då dem kom in med frysen på innergården så dumpade han av den nedanför bron och började gå tillbaka till bilen. Blev paff och frågade om han inte kunde hjälpa mig att bära in den i lägenheten (en bro med 3 trappsteg) så att jag fick in den (vilket jag anser som hemleverans, hur ska jag annars orka bära in en fullstor frys som väger mer än mig och definitivt är betydligt större än mig?) men budet säger bara: "jag har inte tid, jag har så många fler leveranser att hinna med idag" och går iväg. Så 500 kr i frakt för "hemleverans" vilket är att få den dumpad utanför mig...

Gigabyte Radeon HD5750 HDMI DP 2xDVI 1GB
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Värdelöst, haft stora problem med uppstart på datorn detta sitter i. Vägrar starta upp _ibland_, ibland flyter det på riktigt bra, köpte det eftersom jag skulle ha det till tre skärmar men skickat tillbaka det en gång och fick tillbaka det för att dem inte kunde återskapa felet, ska skicka tillbaka det igen för en grundligare genomgång men skickar dem tillbaka det igen så skrotar jag det och köper ett nytt någon annanstans... Uppdatering: Fått ett nytt kort och det fungerar än sålänge, så inte något speciellt att klaga på på detta kort.

Seasonic X-650 650W
Full Star 1
4.3
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ruggigt bra nätagg, fläkten är ljudlös (och står nästan alltid stilla), köpte det för att det var 80+ Gold samt helt modulärt. Ångrar mig inte!

Logitech Desktop Wave (SV)
Full Star 1
3.3
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

funkar riktigt bra, lite dålig räckvidd på sändaren bara, kan inte ha den bakom datorn för då tar datorn inte emot alla tangent tryckningar

Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 3x2GB (CMX6GX3M3A1600C9)
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fina minnen, kör dessa i 1720 Mhz med timing: 9-9-9-24, tror nog jag kan kräma ur lite mer ur dem, skall sätta i ett par till (6x2 GB). Fungerar bättre än det OCZ Gold 2000 Mhz jag köpte (vägrade fungera).... +Billiga!

Asus P6X58D Premium
Full Star 1
4.2
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Mycket bra moderkort. Fungerar dock inte med OCZ Gold 2000 Mhz (6-12 GB totalt) då det inte tillåter dessa minnen att komma över 1200 Mhz~ samt är det väldigt ostabilt med dessa minnen. Monterat i 3 st 2GB Corsair XMS3 1600Mhz minnen som fungerar utan problem (3 st likadana är på G) I övrigt är det ett väldigt bra moderkort som stödjer RAID, och som tidigare recensant, RAID kontrollen är sjukt bra! Dock lite udda inställning för att aktivera RAID motför tidigare moderkort jag haft. + USB 3 + SATA 600 + Tydliga moderkortsknappar, A-OK minnesknapp + Vinklade SATA kontakter (2 st ovinklade) + Lång garantitid motför GIGABYTE (därför jag valde detta moderkort) + Kvalitén känns direkt man öppnar förpackningen! IO plåten är den bästa jag sett. -+ Har inga problem med antal USB portar, kanske vore bra med ett par extra men inget jag märker av. - Dålig placering av PCI platserna, kan inte använda någon av de två då jag kör Crossfire med två 57xx kort. Vilket betyder att jag måste köpa ett PCI-E SATA kort istället för det PCI SATA kort jag har. - SATA 600 portarna stödjer INTE raid - Hade velat ha 2 st SATA portar till Måste bara nämna att det fungerar ypperligt med två OCZ Vertex 2 SSD diskar i Raid 0 med detta moderkort. Kommer upp i mycket snabb hastighet!

OCZ Vertex 2 E Series SATA II 2.5" SSD 60GB
Full Star 1
3.2
(42)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ruggigt bra SSD disk, tänkt köpa en till för sammansvetsning via Raid 0. Se bara till att stoppa in de senaste drivarna då du får hem den då dessa troligtvis ger dig en betydligt rappare disk. Lagt upp lite statistik över överföringshastigheter här: http://codefat.com/2010/06/22/ocz-vertex-2/ om du känner dig intresserad av vidare nuffrer.