Prisjakt

Sebowski

Medlem sen 2018-06-23
6
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Super Mario 3D All-Stars (Switch)
Full Star 1
4.1
(6)
532 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Sjukt bra 3 grymma spel till priset av 1. Älskar det.
Nintendo Switch Lite
Full Star 1
4
(11)
2 155 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Har både nintendo switch och nintendo switch lite och gillar bägge konsolerna men av någon anledning så spelar jag mer på nintendo liten, den är smidig och lätt och enkel att ta med. Skärmen är lite mindre men det är ingenting man tänker på efter ett tag. Negativt: Saknar bluetooth, man får ont i händerna efter längre speltider (Så någon form av gripp rekommenderas att köpa.), Jobbigt att spela när man laddar konsolen sammtidigt eftersom uttaget sitter undertill. Multiplayer är bara att glömma utan dockingsfunktion iaf med polarna. Via nätet funkar det om du har onlineprenumeration. Positivt: snygg, lätt och portabel, billigare än den vanliga switchen. Slutsats: Spelar du ofta portabelt och väldigt lite multiplayer så är detta en no brainer.
Cooler Master SK621 Cherry MX Low Profile Red (Nordisk)
Full Star 1
1.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Snyggt och lätt tangentbord. Men tangenterna är helt fel form. Mkt felskrivningar och feltryckningar. Skiter du i funktion utan bara vill ha ett snyggt tangentbord. Så ska du köpa det här.
Deltaco GAM-075 (Nordisk)
Full Star 1
3.2
(8)
378 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Riktigt bra 60% tangentbord. Framförallt prisvärt. Det enda jag kan klaga på är de fula keycapsen som sitter på det. Bytte ut alla mot Duckys keycaps. Känns som ett 1000kronors tangentbord nu. Hade fått full pott om det var snyggare tangenter som sagt. Plus: priset, känslan, enkelheten, rgb, funktionerna. Minus: buggig mjukvara (som ej behövs) fula keycaps
Logitech G Pro Gaming Keyboard (EN)
Full Star 1
3.8
(1)
1 602 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Snyggt och bra tangentbord i det lite mindre slaget. Har logitechs egna mekaniska g-romer switchar. Som enligt min mening är bättre än cherry mx i både kvalite och känsla. Synd bara att den svenska versionen inte har samma switchar.
Razer Orbweaver Chroma
Full Star 1
3.5
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Välbyggd och snygg. Passade dock inte riktigt min hand. Lite svårt att nå övre raden av knappar och det blev även en del feltryckningar pga. Att knapparna är lite större än vanligt. Kan bero på ovana, men återgår tyvärr till mitt tangentbord.