Prisjakt

Jawzoor

Medlem sen 2018-06-19
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Tele-Hå
Bra
(314)
J
Jawzoor
3 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde en förstärkare från Tele-Hå. Det gick snabbt och smidigt att få hem den, trots att det var Black Friday. Hittills har inte vart något problem med produkten sedan jag fick hem den. Supernöjd!

Acer Predator XB271HU (bmiprz) 27" Gaming QHD IPS
Full Star 1
4.2
(48)
J
Jawzoor
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Helt underbar skärm, gick från 24' 60hz till denna, oj vilken skillnad. köpte den på Elgiganten för 6490. Den har inga fel vad jag har sett, inget black light bleeding eller liknande och färgerna är klockrena. Har använt den för både gaming och för arbete, fungerar super för båda ändamålen. om man är kräsen och vill ha det bästa, så är det här helt rätt skärm.

Urbanears Hellas Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.7
(17)
J
Jawzoor
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Riktigt bra lurar som jag har använt i över ett halvår nu utan problem, framförallt utomhus vid löpning. Väldigt bra ljud, sitter bra på huvudet och enkla att använda. Kuddarna är lite hårda men om man inte använder dem över 2h tycker jag att det fungerar bra. Touch-paden på sidan fungerar helt ok, ibland råkar man pausa när man ska höja/sänka eller byta låt och om man inte är för blöt/svettig om händerna så har den svårt att registrera tryckningarna. Men överlag så fungerar den bra och inget man stör sig på i längden. kort och gott, bra lurar till ett bra pris. Rekommenderas starkt!