sas

Medlem sen 2007-05-29
9
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Kenwood Limited kMix BLX50
3.3
(4)
4 år sedan
Sitter och letar efter en bra mixer till min dotter. Känner att jag måste berätta om denna. Vet inte om det är exakt samma som jag har haft i 11 år. Den ser likadan ut heter Kmix och har samma spex. Den fungerar fortfarande. Motorn har börjat minska i effekt, men eftersom den var outstanding tidigare, så presterar den fortfarande mer än tillräckligt. Jag minns att jag betalade 1500 för den. Har aldrig ångrat det köpet.
Motorola Moto X Force 32GB
3.8
(15)
4 år sedan
Ajajaj! Ont i öronen! Fruktansvärt dålig högtalare. Skränigt värre! Kunde stå ut med allt som Dr Flint här under kommenterat, men ljudet är värre än jag trodde var möjligt. Och jag är ingen audiofil. Den är annars, i mina ögon, snygg. Stor men ligger bra i handen. Hoppas webhallen tar tillbaka den.
NZXT Hush HU-001 (Silver)
2.5
(1)
13 år sedan
Blev mycket besviken när jag fick hem den och upptäcker att den silverfärgade låda jag beställt är svart överallt utom på fronten. Jag hade inte sett en enda bild (trots mycket sökande) som visade något annat än fronten. Det ger jag tre avdrag på. Jag kan inte säga något om ljudnivån eftersom jag inte testat den, men hade inga större förväntningar annat än att fabriken skulle ha gjort halva jobbet åt mej. Räknade med att få lägga till lite ljuddämpnings lösningar. Vad jag inte räknade med var hur tunna sidorna skulle vara. Det är visserligen stål men den är så tunn att det lika gärna hade kunnat vara aluminium. Får se hur det påverkar vibrationer? Minus två stjärnor till för att ha ljuddämpat på bekostnad av materialkvalitet. Visserligen inte jättedyr men kvalitetsmässigt är det en lågbudget låda. De två 120mm fläktarna kompenserar iallafall lite. Borde ha köpt en Coolermaster istället.
HP W2207
4.6
(71)
13 år sedan
Drar av en stjärna för brightview som ger en spegeleffekt när/där skärmen är svart. Jag provade med en film där en av karaktärerna springer omkring med svart kostym. Varje gång kameran var centrerad på denna såg jag min egen spegelbild istället. Det hjälper om man släcker de lampor som reflekterar ljus från dej till skärmen. Naturligtvis har den lite backlight bleeding men inget man tänker på om man inte letar efter det. Andra stjärnan har jag dragit av för Hp's garanti som är skamligt dålig. Den var enda anledningen till att jag tvekade mellan denna och samsung. Man kan ju tro att Hp inte har nå'n tilltro till sin egen skärm.