Prisjakt

Royo

Medlem sen 2007-05-27
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Sony MDR-AS800BT
Full Star 1
2.9
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Dessa är bra, kanske inte för priset i skrivande stund (902:-) men jag plockade upp dom betydligt billigare. Jag skulle nog betala 600kr om jag köpt dom utefter vad jag tycker dom är värda. Dom är lite klumpiga och det krävs lite tid att testa runt med bågar och "plopparna" för att få dom att sitta bra. Den lilla NFC brickan släpar i nacken om man vänder på huvudet mycket och det skapat problem om dom inte sitter perfekt. Ljudet är bra och högt (följ anvisningarna hur man höjer), men knappen är något svårtryckt. Det jag menar är att det är svårt att veta om man tryckt eller inte, då det inte finns någon taktil feedback (inget klick eller liknande) sen har man ett visst antal klickande för att höja och sänka eller byta låt osv vilket gör det inte blir mer i betyg. Overall, bra lurar men okej batteritid. Dom räcker en dag på jobbet om du lyssnar på musik. Taltiden verkar vara acceptabel, osäker på hur länge.
*Redigerades 5 år sedan
SanDisk Sansa Clip+ 4GB
Full Star 1
3.7
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Galet lätt och smidig spelare med otroligt ljud! (Dom medföljande lurarna är skräp läste jag någonstans så jag packade inte ens upp dom). Fick den idag så jag har inte hunnit testa den så mycket ännu, men jag är supernöjd! :)
*Redigerades 12 år sedan
Samsung LE37S62B
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
14 år sedan*
Har ägt denna nu i ett par dagar och måste säga att jag är imponerad för detta priset. Riktigt bra... Det enda som inte stämmer är bilden är att den teve'n jag fick var helsvart(ingen silver list nertill). Om jag hade haft 2hdmi in hade jag gett denna en 10'a.
*Redigerades 14 år sedan
Sida 2