Prisjakt

Royo

Medlem sen 2007-05-27
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
DiscAtOnce
Utmärkt
(465)
Utmärkt
4 månader sedan
Otroligt snabb, billig och smidig butik. Begränsat utbud men ska man ha kablar eller nått väggfäste kollar jag har först.
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan*
Alltid trevligt, både i butik som på Web.
*Redigerades 10 månader sedan
Datagrottan
OK
(149)
Usel
3 år sedan
Samma som många andra... ordern låg bara där "under behandling", svarade inte... annulerade ordern. Som tur var hade de inte dragit pengar för ordern så det var inget problem så....
Skidresor.com SkidShop
Bra
(48)
Bra
4 år sedan*
RETURSEDEL: 69kr Snabb och bra priser, produktens kvalitét var inget fel på MEN, produktbeskrivningen (som inte ni sätter utan Haglöfs) var inte ens i närheten av verkligheten. Köpet på 460kr för en sak jag aldrig kommer att använda var jag tvungen att betala ytterligare 69kr för en retursedel.... nja, tyvärr ingen vidare upplevelse att handla utav er men mestadels besviken på Haglöfs.
*Redigerades 4 år sedan
Haglöfs Cargo 40
Full Star 1
1.7
(2)
329 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
OBS Denna är INTE 40 liter hur mycket de än vill påstå det! Mätt upp den med övermått och får 23 liter, så den är MYCKET mindre än de påstådda 40 liter! Returnerar denna vara direkt! Inget fel på kvalitén men när man ljuger om storleken och det inte ens är nära sanningen får man en stjärna.
*Redigerades 4 år sedan
Sony AF 50/1,4
Full Star 1
3.3
(1)
4 083 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Riktigt bra för priset. Skarp och rätt snabb. Nackdelen är väl att den låter lite så kanske inte lämpad för video där man ska höra ljudet. I övrigt rätt lika de flesta utav dessa nifty fifty gluggar i denna prisklassen. Rekommenderas!
*Redigerades 5 år sedan
Philips Fidelio X2
Full Star 1
4.2
(59)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Köpte dessa för ~1600kr och tyckte det var enormt bra. Mellandagsrean säljer dom nu för 1111kr vilket är helt osannolikt bra. Lurarna i sig är otroligt välbyggda med kåporna i aluminium vilket ger ett otroligt gott intryck. Det finns inga justeringar men avlastningsbandet gör ett fenomenalt jobb att födela trycket på huvudet och öronen. Lätta nog att man kan använda dem i timmar och utbytbar sladd (jag kör en gammal-telefonsladds-variant) så de kan störa minimalt. Ljudet är varmt och balanserat och saknar inget i registret. Har väldigt svårt att ge dessa någon negativ kritik men kanske att de skulle varit lite mer isolerande, men samtidigt är det skönt att de inte sitter åt så man börjar svettas osv. Max WOW! för pengarna helt enkelt, tveka inte, köp! :)
*Redigerades 5 år sedan
AOC U2879VF 28"
Full Star 1
3.3
(2)
3 060 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har använt denna nu i några månader och jag har inget att klaga på.... Väldigt ljusstark skärm, extremt lite bleed och färgerna verkar vara sanna. Jag ger den 8 för jag ogillar knapparna (menyerna fungerar bra, men knapparna är lite "mosiga") under skärmen och finishen i helhet kunde varit bättre.
*Redigerades 5 år sedan
Audio Pro Addon T14
Full Star 1
4.4
(33)
2 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Köpte dessa nu på mellandagsrean för cirka 2000kr och jag kommer skicka tillbaka dem. Sällan jag tycker prisjaktsbetyg inte stämmer ang. en produkt men i detta fallet måste jag säga ack så besviken jag blev. Har ägt många småhögtalare och en del stora utav diverse märken och bland dessa Audio Pro och äger just nu en Audio Pro sub som jag är fruktansvärd nöjd med. Audio Pro T14 är en väldigt snygg liten högtalare och är imponerande funktionsmässigt i förhållande till priset! Det som jag tycker dra ner högtalaren är ljudkvalitén. Först och främst 100w är mycket (50w+50w) och dessa låter hälften utav det. Ljudet grötar sig lätt i ex. pop-musik och mellanregistret är alldeles för dominant. Dessa är anpassade för att vara bakhögtalare i ett surroundsystem och inte "små frontar". Detta gäller även om du kopplar in en Sub på pre out. Då får du ett "glapp" i omfånget just över subbens frekvens (då om du ställer den max, säg 120Hz) vilket gör att de inte smälter samman på ett sätt som ett 2.1 system bör göra. Den översta diskanten är som bortblåst och därför låter musik "matt". Låter som att dom går till 17k eller så sen spelar man på andra högtalare hör man skillnad direkt. Jag hade aldrig köpt dessa för 4000kr som är ordinarie pris, men för 2000kr och du vill spela cellomusik på altanen och inte har någon förstärkare är dessa ett perfekt köp. Till alla andra rekommenderar jag att köpa ett par vettigare högtalare på säg HiFi klubben av valfritt märke och sen en sån 50+50w försärkar-krets på ebay med inbyggd bluetooth för under 200kr så kommer du ha mer välljud. Finish 7/10 Funktioner 7/10 Ljud 5/10
*Redigerades 5 år sedan
Rapoo H8020
Full Star 1
2.5
(2)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Fungerar enbart till en dator (följer med en sändare/mottagare med USB anslutning) och ljudet är trist. För 99kr och du kan leva med de två nackdelarna jag just nämnde kan dessa vara nått för dig. Kontrollen på sidan är touch känslig och helt okej dock svårt att veta om man tryckt eller ej. Skulle inte rekommendera dessa för orginalpriset på 500kr men okej för 99kr.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1