Kategorier
Prisjakt

m_rystrand

Medlem sen 2007-05-23
148
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Trademax
Bra
(500+)
Bra
7 år sedan*
Blev rekommenderad av vänner att handla av Trademax. Vi började med att besöka hemsidan. Lagom enkel att navigera sig på. Efter att ha hittat soffan vi önskat åkte vi till Helsingborgsbutiken för att provsitta den. Uppmärksam personal som är hjälpsam och inte "pushig" försäljning alls. Mycket lyhörda. Vi bestämde oss för en soffa men ville ha ett annat tyg. Fick information om 5-6 veckors leveranstid. Det blev dock inte riktigt så (läs längre ner). Jag har full förståelse för förseningar och kan leva med det så länge som man får information. Dock fick vi ingen information förrän vi själva frågade vad som hände med ordern. Vi var förbi butiken i Helsingborg för 2-3 veckor sen och fick återigen bra bemötande och bra information. Blev utlovade att få mer information om ordern, vilket vi fick. Pga lagerbyte och trassel med ett system ställde det till för de. Har full förståelse för sånt. Mänskliga faktorn kan alltid spela in. Totalt 7-8 veckor från beställningsdatum fick vi soffan och är supernöjda! Det enda vi kan önska är mer information från kundtjänst (eller vem som har hand om det) om uppdatering rörande ens order.
*Redigerades 7 år sedan
Marshall Stanmore
3.8
(24)
7 år sedan*
Denna produkten har allt och lite därtill! Bluetooth Apt-X är klart skönt. Ljudet är massivt! Har provlyssnat många "portabla" högtalare och IMHO ingen som klår denna på fingrarna. Kabinetten är massiv. Den står pall den mesta musiken. Skönt läder a'la Marshall. Alla vred och reglage är rejäla och i metall. Superb produkt! Dock fattas den en funktion som hade varit guld värt för mig då jag har endast Appleprodukter, Airplay. Då hade jag definitivt givit den full pott!
*Redigerades 7 år sedan
Harman Kardon Aura
3.5
(1)
7 år sedan*
Fantastisk produkt! Inte många Airplayhögtalare i detta format som har enormt bra ljud och som dessutom har BÅDE analog och digital ljudingång. Stor nackel är dock hålet på ovansidan. Hur rengör man inuti? Vad gör föräldrar när barnen stoppar in saker i den? Den är snyggast på golvet. Tror inte många ställer upp den på en hylla. Därav inte full pott. Jag förstår designspråket. Det är som H/K Soundsticks subwoofer. Men är det helt genomtänkt? Nja. Tummen upp dock!
*Redigerades 7 år sedan
LG 50PK350N
4
(61)
10 år sedan*
Prisvärd när jag köpte den, 5990kr på Komplett.se för snart tre år sen. Ljudet är helt okej. Bilden är bra, nästan riktigt bra! Att en plasma får inbränningar är vanligt. De försvinner ganska fort däremot. Dock till det stora problemet nu. Jag har sen ett par veckor tillbaka fått problem med ljudet i tvn. Efter lite mer en timme eller så börjar ljudet försvinna, enstaka ord i meningar kan försvinna. Jag har så klart felsökt själv och det spelar ingen roll vilken källa ljudet kommer ifrån. (dvs tv, bluray eller dator t.ex) Ju längre man tittar desto mer ljud försvinner. Stänger jag av tvn och låter den vara av ett tag fungerar det bättre men återkommer ständigt. Jag har varit i kontakt med Komplett som jag köpte den av och de hänvisar mig till att antingen köra 35 mil enkel väg till Göteborg för att lämna in den (för att Pickup Point Malmö stängt ner) eller skicka in den. Dock har jag ingen låda kvar och till 50 tum är det _riktigt_ svårt att få tag på en också. Än värre, rekommendationen från Komplett att försöka bygga en låda känns riktigt undermålig. Tvn har gjort sitt och får leva så länge den orkar med. Känns som den ligger på sin dödsbädd. Jag har under de få åren varit nöjd med den, men kommer aldrig mer handla av Komplett.se! Edit: Har kontaktat LG via deras hemsida och fick fantastisk hjälp av en på deras Support som heter Zebastian. Gav mig lite olika tips och idéer på vad jag kan testa och efter snart en timme har det inte hänt något med ljudet (återställt mjukvaran, vilket även gav snabbare menyer och kanalbyten). Återstår bara att se om felet uppstår igen. Vet vart jag vänder mig då i alla fall. Stort tack för kanon hjälp!
*Redigerades 7 år sedan
Babyland
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Beställde en ny Baby Jogger City Mini GT via deras hemsida i början av maj, med prel. lev.datum 15 maj. Gick ut på deras sida den dagen och såg att lev.datum ändrats till 15 juni. Efter ett mail till deras kundtjänst fick jag utomordentlig service av deras medarbetare David som löste så att jag kunde få vagnen skickad från deras butik i Stockholm istället, så jag kunde få vagnen innan mors dag (tidig present). Kundbemötandet var/är verkligen suveränt!
*Redigerades 8 år sedan
Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 16GB
4.2
(45)
10 år sedan*
Efter lite testande av några olika plattor som iPad2, HTC Flyer, Motorola Xoom och denna så var denna utan tvekan min favorit! Trots i princip samma hårdvara som Xoom känns det som Taben flyter bättre i menyerna och utseendet tilltalar mig mer! Dessutom ordentligt mycket lättare och tunnare än Xoom. Positivt: + Tunnheten + Snabbheten + Skärmen + Ljudet är relativt högt, men hade önskat lite högre + Möjlighet att koppla diverse USB-enheter + Kameran är faktiskt rätt bra för att vara surfplatta (använts en gång som test) Negativt: - Lite plastig jämfört med iPad och Xoom, dock gediget byggd för att vara plast! - Kan lagga lite i menyerna jämfört med iPad - Tar ej minneskort som de flesta andra plattorna (exkl. iPad då) - Kombinationen Samsung Kies, Galaxy Tab 10.1 och Mac är urusel.. Programmet fungerar men får ej kontakt med plattan. Har talat med Samsung och de har inget svar som kan hjälpa mig.. Tanken var att lägga in någon film direkt på plattan.. I helheten är jag nöjd ändå! Kies lär komma så det fungerar till Mac, i alla fall hoppas jag det! Edit 2011-08-23: Har ännu inte fått något svar från Samsung för hur man ska få igång Kies för Mac (en månad senare).. Ska funka enligt bruksanvisning och enligt deras hemsida men det går inte! Testat på iMac och Macbook Pro.. Edit 2 2012-01-31: Har fortfarande inte fått något svar från Samsung.. Bra jobbat där! Plattan är dock såld eftersom den var värdelös för mig när jag inte kunde synka den.. Det funkar antagligen nu, men ville skriva till att jag fortfarande inte hört av Samsungs Support, trots att jag mailat de igen och igen och igen..
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPhone 4 16GB
4
(257)
699 kr
9 år sedan*
Gammal trotjänare nu som lever vidare i sin glans! Har med en massa tur överlevt ett par tapp i golvet men håller än! Inget sprucket glas här inte! Jobbar fortfarande på snabbt men spelar inte på den, det har jag spelkonsoller för.. Inväntar med spänning vad nästa version blir! Någon uppgradering till 4S blir det i alla fall inte.. Denna kommer gå tills den pajar (eller om femman kommer först hehe) Haft många telefoner men vad jag använder min telefon till (ringa, smsa och musik) så fyller den syftet bäst av alla jag kört med! (medräknat Symbian, Android, WP och "vanliga telefoner")
*Redigerades 9 år sedan
Apple Mac Mini (2010) - 2,4GHz DC 2GB 320GB DVD±RW
4.6
(25)
9 år sedan*
Underbar mediaspelare! Ersatt disken med en 128GB SSD och pelat i 8GB minne.. Nu tuggar den på dygnet runt och spelar verkligen ALLT man slänger på den! Agerar server för Plex till mina iOS-enheter nu med. Wunderschön! + Tyst + Snygg + Underbar med SSD + Enkel att använda + Kan enkelt styras med iPhone/iPad eller vanlig Apple Remote (eller Harmony One för den delen) - Dyr? Man får sjukt mycket för pengarna, så den är värd det!
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPad 3G 64GB
4.2
(18)
9 år sedan*
Haft den i lite mer än ett år nu. Fortfarande en ruskigt bra maskin men det känns att iOS 5 har segat ner den lite. Display, byggkvalitet och hela konceptet är lätt värt en 10a trots att den blivit segare sen iOS5 som sagt. Släng på Plex och Avplayer HD så har ni en fullfjädrad maskin som spelar HD-film i alla format! (olika syften/fördelar med de olika programmen) =)
*Redigerades 9 år sedan
Proson RV-4200 v2
3.2
(5)
9 år sedan*
Köpte denna begagnad för enkelheten och att den är kraftfull. Ljudet är utmärkt med mina Concept 6. Klart, rent och fyllig bas. Däremot håller jag med tidigare talare om fjärren.. Otroligt seg! Kör med en Harmony One istället, har lite fibblande kvar att få den inställd rätt för volymen hoppar hellre upp än gå stegvis. 10 poäng för ljudet och byggkvaliteten! 4 poäng för fjärren Totalt 7 poäng i snitt för denna (begagnade) förstärkaren av mig!
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1