Prisjakt

Maestro

Medlem sen 2018-04-27
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bang & Olufsen BeoPlay HX
Full Star 1
3.1
(3)
5 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan*
Dessa hörlurar trivs bäst med Apples produkter och det märks på de codecs som stöds. Mycket smidigt att med en knapptryckning koppla till min iPad och iPhone och låta Siri assistera vid behov. Pausa genom att lyfta på ena luren eller med lätt tryck på touch-kontrollen. ANC är mycket effektiv och användbar. Touch-kontrollen är en fröjd att använda och ANC ändras med en enda knapptryckning från lurarna eller i appen. Uppskattar appen som låter välja ljudprofil. Själv håller jag mig till ”optimal” som är mest balanserat. Lurarna känns gedigna på alla sätt med läder och aluminium i överflöd. Det märks tydligt att det är Apple-användare B&O vänder sig till. Sammanfattningsvis ett mycket bra köp!
*Redigerades 2 månader sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Konkurrenskraftiga priser, smidig leverans och smarta uppdateringar om hela köpprocessen. Det som saknas är möjligheten att lägga till något i beställningen innan utskick.
Electrolux PI92-4ANM
Full Star 1
2.3
(1)
5 986 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan*
Vår situation: Vi bor i en stor enplanslägenhet. Vi har sammanlagt fyra mellanstora ullmattor och tre syntetiska mattor i barnens rum. Vi hade leasingavtal med 18 månaders bindningstid. Jag delar omdömet i tre delar dvs varan, tjänsten och helheten: Varan: +Tar upp damm från trägolv ganska effektivt – Låter mycket jämfört med vår Roborock S6 – Trasslar sig lätt i mattkanter och sladdar – Inte speciellt smart scanning av omgivning, i synnerhet är stora fönster problematiska och stör scanningen (ej fallet med Roborock S6) Tjänsten: + Betalningen fungerade väl via Klarna – Otroligt svårt att få kontakt med någon på Robotics-avdelningen dvs de som sköter just robot-dammsugare o dyl. De går endast att nå via mail. För vår del tog en enkel korrespondens för avslut av abonnemang ca en månad att genomföra pga långa svarstider. Avdelningen skyllde på pandemin. Helheten: Vi ville så mycket tycka om Electrolux produkt men kombinationen av undermålig vara och trög tjänst fick oss att något motvilligt titta österut och välja en kinesisk produkt (den ovannämnda). Värt att nämna: Electrolux gjorde försök att behålla oss som kund och erbjöd någon lägre månadsavgift samt ett uppgraderingpaket. Tyvärr reparerar inte denna gest företagets image hos oss. Inte heller kompenserar gesten för en dålig erfarenhet.
*Redigerades 8 månader sedan
Microsoft Surface Laptop 3 i5 8GB 128GB 13,5"
Full Star 1
2.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Tangentbordet sviktar i mittsektionen. För en premiumdator är det inte acceptabelt.
*Redigerades ett år sedan