Prisjakt

luckyluuk

Medlem sen 2018-03-22
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Telenor Sverige Aktiebolag
Dålig
(159)
l
luckyluuk
3 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Efter mycket jämförande tänkte jag tillslut välja Telenor som operatör. Har i princip haft alla operatörer någon gång tidigare. Efter research kunde jag konstatera att Telenor hade bra täckning i mina områden, bra support och relativt billig. MEN, precis innan jag skulle teckna det fick jag upp ögonen för Vimla. Vimla är Telenors dotterbolag som erbjuder exakt samma produkt, men till ett betydligt lägre pris då de riktar in sig på primärt unga/studenter och pensionärer. I princip hälften så dyrt som Telenor visade det sig. Guld att oförbrukad surf sparas i en pott dessutom. Extra plus att man kan sänka månadskostnaden med 10kr/mån för varje person man man tipsar. Både tipsaren samt köparen får 10kr rabatt per månad. Själv har jag lyckats tipsa så många att jag numera bara betalar 30kr/mån för 15gb surf och fria samtal &sms. Beställer ni via länken nedan får ni halva priset i 3 månader, 20gb extra surf, samt 10kr rabatt/månad på ett redan billigt pris: https://vimla.se/?201808202142494723

boozt.com
Utmärkt
(464)
l
luckyluuk
3 omdömen
Bra6 år sedan

Väldigt snabb med leveransen. Inga konstigheter med returer heller om något inte skulle passa eller motsvara förväntningarna. Överlag bra priser. Dock gör dom reklam som om det vore superreor varje vecka, vilket det givetvis inte är.

Bygghemma
Bra
(500+)
l
luckyluuk
3 omdömen
Usel6 år sedan

Beställde glidskenor till skutdörrar samt några skruvar i en och samma order. Skruvarna kom hem i brevlådan efter någon vecka. Glidskenorna däremot, vilket projekt det blev. Efter en vecka låg de på postcentralen i södra Stockholm. Där låg dom i 3 veckor innan jag ringde och frågade var dom höll hus. Då blev jag bollade mellan Byggmax och DHL otaliga gånger. Några gånger sa DHL att paketet var borttappat, några gånger sa de att de inte hade fått rätt fraktinformation. Efter mycket om och men fick jag dom efter 6 veckor. Blir nog aldrig mer något köp hos dem.