Prisjakt

chaotism

Medlem sen 2007-04-24
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Råvarubutiken
Usel
(2)
Utmärkt
11 år sedan*
Genomfört en beställning hittils och fler lär komma med tanke på mitt betyg nedan. Plus + Bra priser + Personlig touch på paket och innehållsförteckning vilket uppskattades enormt. + Väl packat Lite långsamt utskick, men inget minus enligt mig då jag föredrar personlig touch och väl packeterat istället för snabbt utskick.
*Redigerades 11 år sedan
Engelsons postorder
Bra
(15)
Bra
11 år sedan*
Bra kvalité på skor, samt snabb leverans. Har ingen erfarenhet gällande retur-ärenden så kan ej uttala mig om det.
*Redigerades 11 år sedan
Sportgymbutiken
Bra
(37)
Utmärkt
13 år sedan*
Snabb leverans och på att svara e-mail. Toppen med gratis frakt över 1000kr :)
*Redigerades 13 år sedan
Dynavoice Challenger M-65
Full Star 1
4.5
(159)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
14 år sedan*
För det första vill jag påpeka att betyget är satt efter ljud-kvalité gentemot pris! Som någon skrivit här under, så kommer basen fram bättre efter att man spelat ett tag och det beror nog(?) på att membranen mjuknar upp lite. Sen så tycker jag nog att diskanten är aningen svag och återhållsam. Mellan-registret är i mitt tycke starkt och ger rättvisa åt röster och ljud överlag. Stabil högtalare som passar perfekt åt den mindre bas-kräsna person som har stor variation i sin musik-smak.
*Redigerades 14 år sedan
Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
14 år sedan*
Helt suverän butik! Billiga överlag och inga frakt-avgifter på ordrar över 1000:- betällde ett par "Dynavoice m65" ifrån dom helt smärtfritt. Kommer med all säkerhet att beställa fler saker i framtiden.
*Redigerades 14 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
14 år sedan*
Snabba via mail och hyffsat billiga priser, sen så skickade dom med en bättre optiskt kabel gentemot den jag beställt och det gör att jag sätter högt betyg. Kommer med all säkerhet handla där igen i framtiden.
*Redigerades 14 år sedan