Prisjakt

Huggymir

Medlem sen 2018-03-14
7
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Certina DS Caimano C017.410.16.037.01
Full Star 1
3.8
(1)
2 596 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Snygg, elegant och stilfull. Pålitlig. Designen påminner om 1920-talet. Glaset är av safir så den tål en hel del. Enkelt läderband. Förmodligen bland de bästa klockorna jag någonsin haft.
Nordicfeel
OK
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Förstår liksom inte på mig gnällspikarna här som gnäller på företaget. Handlat av de sedan tio år tillbaka (om inte mer) och de har alltid skött sig. Även förra veckan när jag fick min Paco Rabanne Prive'. Leveransen tog en dag och några timmar där paketet smidigit levererades i min Instabox. Kundservice är också bra på att bemöta och även ge kompensation ifall något tokigt skulle hända. Plus alla dessa rabatter de har med jämna mellanrum. Så vad är problemet?
Devoniq Audio Envy
Full Star 1
3.4
(58)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Använt de nu i dryga 4 månader och satan så bra. Hade tidigare Monster iSport (de dyraste) som gick sönder i sladden till snäckorna (efter mindre än ett år) och valet föll på dessa. Tål både väta, fukt, även lite regn. Inte nog med det är ljudet beyond above EVERYTHING. Speciellt basen! Kvalitén håller i sig, även batteriet. Jag har aldrig haft några defekter med dessa lurar och delar inte vissas här kritik. De är ändå hörlurar i 300-klassen, inte +900-klassen som mina gamla Monster iSport-lurar var. Så jag tycker inte de förtjänar detta. Själv ger jag de full pott.
Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB
Full Star 1
4.2
(29)
3 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Första Samsung-telefonen för min del och jag är imponerad. Nu när man haft den sedan release har man blivit förälskad varenda dag. Tidigare har jag haft både Huawei, iPhone, Nexus-serien och HTC - denna telefon är helt enkelt klockren. Bra skärm, bra respons och rent prestandamässigt är den tipp-topp. Och det gör inte det minsta att den har Exynos-chip istället för Qualcomms senaste Snapdragon då allting flyter som rinnande vatten ändå. Kameran är helt enkelt wow. Aldrig tidigare har jag lyckats ta så bra bilder, speciellt med telefonens zoom. Herregud! Stereohögtalarna är likaså magnifika och även när man lyssnar på musik via mobilens Dolby Atmos (där man även kan ändra equalizern för det mest optimala ljudet). 128gb räcker mer än väl och gör det inte det kan man stoppa i ännu mer. Inte nog med det: Samsung kommer alltid uppdatera snabbt mjukvaran och gör det nu med - till skillnad från Huawei. Telefonen är en fullträff och jag kommer hålla mig till Samsung fantastiskt länge efter detta. Rekommenderar den av hela mitt hjärta!
Braun Series 5 5030s
Full Star 1
3.4
(12)
1 599 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Riktig usel, klipper trögt och man måste dra typ +20x över ett och samma ställe! Lätt att rengöra däremot, med vad hjälper det när dess syfte - att raka - är superskit!
Remington F7800
Full Star 1
3.6
(8)
471 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Instämmer i allt som Nimster skrev. Fantastiskt dålig konstruktion på skärbladet (skyddet) som inte ens är 1 mm tunt! Den håller i några månader för att sedan bokstavligen smulas bit för bit. Fick till och med metallrester och "snygga" tatueringar på huden! Efter flera gånger fram å tillbaka vill inte Remington/Osby ersätta mig utan jag får vackert pröjsa 250kr själv. Då kan jag lika gärna lägga några hundralappar till och köpa en annan rakapparat. SKANDAL, Remington, att ni ens säljer denna modell och vägrar ta bort den från marknaden!
Kirby Star Allies (Switch)
Full Star 1
3
(5)
539 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Ett tyvärr sjukt underskattat spel, vilket är synd då den charmar in sig rakt in i hjärtat. För charmigt, det är det. Och snyggt. Alla explosioner som kommer från Kirby bildar estetiskt vackra färger på redan de välgjorda och vackra banorna. Utan att spoila alltför mycket har man en huvudstory att följa samt annat underhållande godis vilket allt som allt tar 15 timmar eller mer, beroende på om du vill (som jag) få alla stjärnor samlade på huvudstoryn (tre från varje bana) vilket inte alltid är så enkelt som man oftast tror. Ljudet är också gulligt med charmiga melodier där vissa är plockade direkt ur de klassiska Kirby-spelen från både SNES och NES. Att svårighetgraden är kanske inte det skarpaste som spelet har att erbjuda gör mig inte så mycket, och om du är klantig nog att du få död på alla dina tre, datorstyrda kompanjoner (säkert ännu roligare att spela med riktiga, men då krävs det fler dosor också - eller en halv joycon) och då blir det helt plötsligt inte lika lätt. Om jag ska summera allihopa är detta ett roligt spel som fått mig le varje gång jag spelat det med förbaskat snygg grafik på samtliga banor med underhållande pussel samt annat typiskt Kirby-ploj. Spelet har ett speciellt värde som hamnar rakt i mitt hjärta och att det är bitvis lätt (beroende på omständigheterna) gör mig inget. Bäst potential är det om du splittar din joy-con i två och delar spelglädjen med någon du känner. Helt härligt: hur du än gör kommer du ha kul bara du ger den en chans. ;-)