Kategorier
Prisjakt

Christer_T

Medlem sen 2007-04-24
20
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Partykungen.se
Bra
(20)
Dålig
2 år sedan*
Produkt trasig vid leverans och väntetid till kundtjänst på 18 minuter, däremot inga problem att få ny produkt
*Redigerades 2 år sedan
Sony Xperia Z5 Premium E6853
4
(20)
1 990 kr
5 år sedan*
Jag hade en Xperia Z Ultra, men tyckte den började bli klumpig och bytte till den här, jag har bara haft den ett par dagar och jag är jättenöjd förutom de minus jag upptäckt hittills, annars hade det blivit full pott. ➕ Skärmen. Fingeravtryckslåset. Ljudet. Kameran. ➖ En funktion som inte stänger av skärmen när man håller i enheten är avaktiverad och man får inte någon information om den i introduktionen, för att aktivera gå till Inställningar > Display > Smart bakgrundsbelysning. Trots att epostkonton återställs från gammal enhet så är signaturen "Skickat från min Sony Xperia™-smartphone" aktiverad, för att avaktivera öppna Mejl, klicka på de tre punkterna överst till höger > Inställningar > klicka på ett epostkonto > bläddra ner till Signatur och avaktivera, upprepa för vare konto. Strömkabeln är väldigt oflexibel mot min gamla och den funkar naturligtvis inte till den här enheten.
*Redigerades 5 år sedan
Kensington Orbit Wireless Mobile Trackball
3.8
(1)
522 kr
5 år sedan*
Har använt den i 4 år och är supernöjd, aldrig ett strul, lång batteritid och ergonomisk, jag använder den flera timmar dagligen.
*Redigerades 5 år sedan
NordicInk
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Den här butiken skickar sms och epost BÅDE när ordern är mottagen och när den skickas, beställer man innan kvällen skickas ordern samma dag så att man har beställningen dagen efter. När det gäller priset så kostade frakten 49 kr, men för min del gjorde det inget för jag beställde originalpatroner till min Canonskrivare, ett trippelpack cyan, gul och magenta, ett dubbelpack svarta och en grå fotopatron och jag tjänade cirka 300 kr med frakten avräknad ????. Jag rekommenderar därför Nordicink och jag kommer bara att beställa patroner från dom. Mycket bra jobbat! ☺
*Redigerades 6 år sedan
TheMobileStore
OK
(451)
Utmärkt
6 år sedan*
Mycket snabb leverans så jag är helt nöjd, här kommer jag att handla igen helt klart för dessutom är frakten fri
*Redigerades 6 år sedan
MyTrendyPhone SE
Bra
(471)
Utmärkt
6 år sedan*
Jag ändrar betyget från en 1 till en 10 för idag har jag beställt om mobilvåskan och ringde kundtjänst och de såg till att den blev skickad direkt, de är underbara att ha att göra med och nu vet jag att blir det fel så löser dom det, skulle jag få fel produkt i nästa vecka igen får jag ändra betyget igen. Nedan så är mitt första omdöme som inte längre gäller :-) Jag beställde en mobilväska med bälteshållare den 6 oktober som var restad, den skulle levereras 30 oktober, idag den 9 november kom en mycket större väska till en surfplatta från Microsoft, dessutom måste jag ligga ute med returfrakten. Tyvärr måste jag sätta ett betyg från 1, jag kan inte 0 eller ännu hellre minuabetyg. Aldrig mer MyTrendyPhone! :@
*Redigerades 6 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Jag beställde en svart Nokia Lumia 920 den 21 oktober. Den kom dagen efter, den 22, men visade sig vara dansk med dansk/norsk dokumentation! Den 23 kom jag överens med försäljningen att jag skulle få en gul istället och att de skulle stå för mellanskillnaden, jag skickade också tillbaka den svarta samma dag och den är blev återköpt den 30, efter 3 arbetsdagar inklusive frakt! Den gula kom den 24 och visade sig vara på norska med norsk/dansk dokumentation, men här fick jag i alla fall välja språk så jag kom överens med Kundombudsmannen, Lindsay, att jag skulle vänta till i tisdags den 26 så jag kunde prova den och jag var jättenöjd så nu har jag fått ett tillbehör för 700 kr som kompensation dessutom! Gissa om jag är nöjd och var jag kommer att handla i fortsättningen? Allt handlar inte om priser när man köper grejer utan även på hur bra företaget är på att hantera fel och Dustinhome är kanske inte billigast, men deras förmåga att hantera fel och arbete för att få nöjda kunder är värt bra mycket! ETT STORT TACK DUSTINHOME, JAG ÅTERKOMMER!
*Redigerades 7 år sedan
Panasonic DMR-EH63 250GB
4.2
(2)
9 år sedan*
Har nu använt den i 5 månader och den funkar kanon. Om den här är 100 så är Samsung en 1. Har även upptäckt att det går att stänga timerinspelningar istället för att radera dem, detta är praktiskt om det blir uppehåll i programmet en vecka. Mitt bästa köp hittills! Snabb uppräkning av 7 fördelar med DMR-EH63 i jämförelse med Samsungs DVD-HR755 som jag har haft sen 2008: 1. Timerinspelning startar även om DVD:n är påslagen, jag vet inte hur många inspelningar jag har missat med Samsungs DVD för att jag har glömt att slå av den så att inseplningen kan starta. 2. Klarar att namnge titlar med ÅÄÖ, det är väl mest kosmetiskt men det ser i alla fall bättre ut med ÅÄÖ. 3. Kan spara titelnamn i en lista så att man slipper skriva samma namn flera gånger och vid upprepade inspelningar behöver man bara namge titeln en gång, med Samsungs DVD har jag otaliga gånger skrivit samma titelnamn för att det inte går att spara namnet och att den inte sparar titlenamnet vid upprepade inspelning 4. Listan över kommande inspelningar sorteras kronologiskt automatiskt, de här är också mest kosmetiskt, på Samsungs DVD är det relativt ointreessant då den bara har 12 platser men med DMR-EH63 med sina 32 platser underlättar det oerhört. 5. När man ska radera en titel delvis kan med Samsungs DVD bara använda den vanliga framspolningen men med DMR-EH63 kan man t ex använda funktionen Time Slip och flytta fram minut för minut ellr i hopp om 10 minuter. Bra om man vill spara en inspelade film på DVD och ta bort reklamen. 6. Lättare att ange markering när man spelar upp en titel, på Samsungs DVD krävs det ett par knapptryck, på DMR-EH63 finns en särkild CHAPTER (kapitel)-knapp. 7. Detta har jag inte provat men det ska finnas flera menyer som man kan använda när man slutför en DVD mot Samsung där det bara finns en, detta används när man kopierar titlar från hårddisken till en DVDoch vill kunna se den på andra enheter, då funkar den som en vanlig film-DVD.
*Redigerades 8 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Om mna är på lite nere och på dåligt humör ska man beställa varor från Webhallen för jag beställde en bärbar dator i går 14.35, 16.18 var den packad, 17.27 postad och under transport och den kom till mitt utlämningsställe 11.28 idag, alltså strax under 21 timmar från beställning till leverans! Jag behöver väl inte tala om var jag kommer att handla i fortsättningen? :)
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1