Perseus

Medlem sen 2007-04-21
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Creative EP-630
3.8
(121)
189 kr
3 år sedan
Haft tre månader tror jag. Inte särskilt nöjd. Positivt: billiga, sitter ok i öronen. Negativt: Störande "brus" när jag lyssnar som inte är där med andra lurar. Sladden är tunn, känns skör och trasslar lätt. Rekommenderar inte.
Acer XB270HU (bprz)
3.2
(22)
5 år sedan
Använt skärmen 3 månader. Tidigare haft 24" 60hz dell ips, har en retina MBP också. I stort sett bara spelat med den (BF4 mest), inget jobbrelaterat, nästan ingen film. Fördelar: Bra färger, skärpa, allt rör sig mjukt och fint med den höga uppdateringsfrekvensen, ingen tearing tack vare GSYNC. Min skärm hade inga döda pixlar och inget skräp bakom "glaset". Nackdelar: Lite väl kraftigt blått ljus på onknappen. IPS glow i nedre högra hörnet, men det syns bara när skärmen är helt mörk. Vägrade starta i några minuter en gång, men det upprepade sig aldrig. Älskar den. 144 hz och gsync är riktigt trevligt, Men även steget upp till 1440p och 27" var riktigt nice. Kan varmt rekommendera skärmen.
Thermaltake Blue Orb II
3.8
(2)
11 år sedan
Positivt: Låg profil, bra kvalitet, relativt tyst, snygg (tycker jag). Jättelätt att montera. Negativt: Du kan inte själv välja fläkt iom att den har en inbyggd. Har små diodljus som gör att den lyser blått, så den är lämpad för ett chassi där den syns ut. Kylarens fläkt hämtar luft från toppen och blåser mot basen. Detta gör att den kyler komponenter runt CPUn på moderkortet till viss del. Andra kylare flyttar luft i sidled istället, så att luften strömmar genom chassit mer effektivt. Jag föredrar den förstnämnda varianten. På det stora hela en mycket bra kylare. Antagligen inte samma prestanda som en värsting från Thermalright eller Noctua men den låga profilen gör den ett bra val när det är trångt på höjden, du har fönster på chassit och du behöver en kompetent kylare.
Thermaltake LanBox Lite VF6000BWS (Svart/Transparent)
2.5
(1)
11 år sedan
Positivt: Snyggt, bra finish, utdragbar "släde" för moderkortet. Bra byggkvalitet. Negativt: En mardröm att jobba i- vill du göra minsta modifikation måste du ta loss alla strömkablar för att komma åt andra komponenter. Allt måste göras i en strikt ordning. Om du inte har ett modulärt nätagg kommer luftflödet att lida. Små brötiga fläktar. Svårt att få in en stor CPU-kylare (vilket du kanske vill ha till en LANrigg?) eftersom nätdelen sitter ovanför CPU-sockeln. Dessutom är det större än det hade behövt vara- framför moderkortet är det en decimeter dött utrymme som hade kunnat sparas in med bättre design. På det stora hela kan jag inte rekommendera detta chassi. Det är iofs det enda Cubechassi jag haft men det har fått mig att älska towermodeller.