Prisjakt

SaTN

Medlem sen 2007-04-20
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Elgiganten
Utmärkt
(500+)
S
SaTN
5 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Omdöme skrivet 2021/01/09 Beställde tvätt och diskmaskin. Väntat tre månader snart och jag har inte fått några varor. Och dem har ingen aning om något. Ungefär som sist då jag beställde en Dator som jag inte fick och som sedan inte fanns tillgänglig. Samma sak varje gång verkar det som, är detta något dem satt i system? Kommer gå vidare med tillverkaren och ge min syn på detta om inget händer snart. Kan ej vara bra marknadsföring för dem då märket tappar kunder.

Huawei P9 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.4
(29)
S
SaTN
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Obs, KÖP EJ! Allt verkar bra, men dem sparade in på glaset, både kamerans glas skydd och skärmen är i vanligt glas, blir repigt bara efter någon vecka och går sönder JÄTTE LÄTT! Oavsett med skärmskydd eller inte! Man måste byta hela displayen då glaset är limmat på den, kostar cirka 2000Kr! +Bra batteri tid +skön att hålla. +snabb -Batteriet tappar snabbt hållbarheten -Skärmen blir repig direkt -Skärmen går SÖNDER vid minsta lilla! -Följde inte ens med skärmskydd i förpackningen. -Kameran har mycket sämre optik, svärta än exempelvis många Lumia telefoner.

Lenovo U31-70 80M5009QMT
Full Star 1
2
(2)
S
SaTN
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helt obrukbar dator, får ingen hjälp från Lenovo heller. Köpte datorn ny men fungerade aldrig som den skulle. Skickade iväg den och fick tillbaka den där dem påstod "drivrutinfel" vilket är ett skämt. Ringer supporten, berättar vad jag gjort och hänt osv, hon säger att min garanti är borta om jag ominstallerat datorn VILKET DOM SKRIVIT ATT JAG SKALL GÖRA PÅ PAPPERET SOM FÖLJDE MED DATORN vilket jag berättade för henne. Två dagar skulle jag vänta på att "någon" skulle hämta upp den, 15dagar senare och ingen har hämtat upp den. AKTA er för Lenovo, jag har själv jobbat som supporttekniker samt är företagare och deras bemötande är inte alls trevligt, ej något man önskar sin kund. Kompetensen känns väldigt tveksam av de "support tekniker" som sitter på andra sidan linjen. Jag ångrar av hela mitt hjärta att jag valde Lenovo och inte höll fast vid de märken jag vet fungerar.